Keukens IJsselmuiden

Het is een trend om tegenwoordig “keukengericht” te wonen. Hiermee wordt bedoeld dat men de keuken als een belangrijk onderdeel van de woning beschouwt. Natuurlijk beamen wij dat en informeren we u graag naar de mogelijkheden. Zoekt u een betrouwbare keukenspecialist uit IJsselmuiden voor installatie van een nieuwe keuken of juist renovatie van uw huidige exemplaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Een vakman uit IJsselmuiden neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Keuken IJsselmuiden- voor alle keukens

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Please leave this field empty.

Kluskeur keurmerk keuken

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek keuken monteur

Keukenontwerp

Wij bieden u de mogelijkheid tot het zelf ontwerpen van uw keuken. Belangrijk is om eerst te beginnen met het goed meten van de ruimte. Dit is essentieel, omdat dit bepaalt hoeveel keukenkastjes en keukenapparatuur u kwijt kunt. Bepaal daarna welke keukenapparatuur voor u belangrijk is en welke opstelling in uw woning het beste tot zijn recht komt. Ga met dit ontwerp naar een keukenspecialist uit IJsselmuiden. Hij kijkt dan met een kritisch oog naar uw ontwerp en geeft enkele tips. Zo heeft u snel uw eigen keuken ontworpen.

Verschillende soorten keukens

Keukens zijn verkrijgbaar in allerlei diverse soorten en maten. Voor iedere smaak is er een variant ontworpen. De mogelijkheden zijn legio. De meest voorkomende stijlen qua keukens zijn:

  • Landelijk – denk hierbij aan ambachtelijke of steigerhouten keukens
  • Exclusief – bijvoorbeeld retro of grote Engelse keukens
  • Modern – RVS wordt hier veel gebruikt
  • Tijdloos –Klassieke keukens zijn hier een mooi voorbeeld van

Scherpe prijzen

De prijzen van de keukens zijn afhankelijk van uw wensen. Enkele factoren die de prijs bepalen zijn de gekozen materialen (als het gekozen keukenblad), de keukenapparatuur en uiteraard de afmetingen. Om u een indicatie te geven hebben wij iets meer zicht nodig in uw situatie, budget en wensen. Op basis daarvan wordt een keukenontwerp opgesteld. Indien u deze kenbaar maakt via het formulier dan hoort u spoedig van ons. Wij leveren topkwaliteit tegen scherp tarief. Daar profiteert u van!

Kluskeurmerk

In IJsselmuiden beschikken wij over een netwerk van diverse keukenbedrijven. Wij vinden kwaliteit en vakmanschap van groot belang. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Kluswebsite. Alle aangesloten bedrijven zijn voorzien van het bekende Kluskeurmerk. Dit betekent dat zij regelmatig gecontroleerd worden op de kwaliteit van het geleverde werk. Ook de klanttevredenheid telt hier voor een groot deel mee. Zo bent u verzekerd van een vakkundige uitvoering van uw keukenrenovatie of reparatie.

Direct contact

Twijfelt u nog over de stijl keuken die u wenst of heeft u juist al een eigen ontwerp gemaakt die u wilt tonen aan een specialist voor extra advies? Of bent u benieuwd naar de prijzen voor een keukenrenovatie of reparatie? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Uw aanvraag wordt verzonden naar diverse bedrijven uit de omgeving van IJsselmuiden. Vergelijk de offertes en maak de keuze die voor u het meest geschikt is. Wij spreken u graag!

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

Een nieuwe keuken is niet altijd nodig. Het onderstel kan nog best goed zijn, terwijl de keukenkastjes aan vervanging toe zijn. Een keukenrenovatie is dan wellicht wat voor u. Vraag eens naar de mogelijkheden in uw situatie.

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur

Goede keukens gaan vaak langer mee dan de inbouwapparatuur. Schakel een specialist uit IJsselmuiden in om keukenapparatuur van hoge kwaliteit in uw huidige keuken in te bouwen. Denk ook eens aan een Cooker?

Keuken reparatie IJsselmuiden

Reparatie

Door veel gebruik te maken van uw keuken, kan deze kapot gaan. Een kastje wil niet meer dicht of de pannenlade zit klem. Een vakman repareert dit graag voor u. Is reparatie benodigd? Vraag eens naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Keukens van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Ook voor keukenrenovatie en repratie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Onze keuken was kapot gegaan. Echter, de basis leek nog wel in orde. Dankzij Keuken Nu is deze geheel gerenoveerd. Door de reparatie is hij is weer als nieuw. En dat voor een fractie van de kosten van een nieuwe!
Paula Bos, IJsselmuiden
Voor onze nieuwbouwwoning konden we kiezen voor een standaardkeuken. Dit was niet echt onze smaak. Toen heeft mijn vrouw zelf haar eigen keuken getekend. Via deze service vonden we een vakman die hem heeft gerealiseerd. Het is een plaatje!
M. Klaver , Almere
Toch moeilijk om een goede keuken te kiezen. Er zit veel prijsverschil tussen verschillende leveranciers. Makkelijk dat we door middel van 1 aanvraag, 5 offerte hebben ontvangen van bedrijven uit de omgeving. Hoefden we niet alles 5x uit te leggen en hebben we toch de beste deal.
Anne Boersma, IJsselmuiden
Voor ons nieuwe restaurant hebben we een professionele keuken laten plaatsen. Dit zijn prijzige keukens omdat ze aan allerlei eisen moeten voldoen. Dankzij deze service hebben we een fantastische uitvoering voor een goede prijs. Thanks!
Lorenzo Fafiani, Den Haag
Ons fornuis is ermee opgehouden. Dit was erg vervelend, dus wilden we snel een oplossing. Op maandag hebben we een offerteaanvraag gedaan voor een nieuwe keukenapparatuur. Dinsdag hadden we al diverse offertes binnen. Zo snel had ik dat niet verwacht. Goede service.
Renée van Dieren, IJsselmuiden
We hebben al een mooi keukenblok, maar er mistte toch iets: een inbouwkoffiezetapparaat. Maar ja, is dat zomaar in te bouwen? We hebben gewoon de vraag neergelegd bij via deze dienstverlening. En ja hoor, we ontvingen al vrij snel een offerte van een leverancier met de oplossing.
Harm van Polen, Veenendaal
Wij zochten een specialist voor reparatie van het aanrechtblad, deze was versleten. Direct maar diverse keukenapparatuur vervangen. We zijn content met deze website. Vlotte reactie en vakkundig advies ontvangen. Precies wat er beloofd is eigenlijk.
Fam. De Vries, IJsselmuiden
Wij zochten al een tijdje een vakbedrijf voor een keukenrenovatie. Dit kwam eigenlijk maar niet van de grond. Uiteindelijk een offerte aangevraagd en toen is alles in beweging gekomen. De renovatie is achter de rug en we zijn zeer content!
Fam. Stegeman, Zoetermeer
De frontjes van keukenkastjes lieten helaas los. Deze hebben we laten vervangen door een van de deelnemende bedrijven. De kwaliteit van het werk is tip top in orde en de prijs viel erg mee! Kortom, de volgende keer weer mochten we een vakman nodig hebben.
Fam. Wietkamp, IJsselmuiden
De keukenapparatuur was kapot, zowel de oven als de vaatwasser. We hebben een prijsopgave opgevraagd voor reparatie. De monteur belde ons, waarna we een afspraak hebben gemaakt. Beide apparaten bleken gelukkig prima te repareren. Snel geholpen.
Fam. Harms, Hoorn

Over ons

Actief in heel Nederland
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie