Keukens IJsselmuiden

Voor veel Nederlandse gezinnen is de keuken het centrum van het huis. Het is daarom ook belangrijk dat de keuken in goede staat verkeert en van alle gemakken is voorzien. Over het algemeen gaan keukens ongeveer 10 jaar mee, daarna werkt alles nog wel, maar zullen er vaker storingen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan problemen met de keukenapparatuur of scheuren in het keukenblad. Onze professionals uit IJsselmuiden raden daarom aan om minimaal eens in de 15 jaar een keukenrenovatie uit te voeren. Zo voorkomt u problemen in de toekomst en is een optimaal wooncomfort gegarandeerd.

Keuken IJsselmuiden

Offerte aanvragen

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Please leave this field empty.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met experts uit de regio. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Terugbelverzoek

Direct contact keuken monteur

Keukenrenovatie

Een keukenrenovatie kan bestaan uit het schilderen van de keukenkastjes, en het vervangen van een werkblad. Met een renovatie kan echter ook een volledige aanpassing van de huidige keukenruimte worden bedoeld. Bent u van plan om de keuken te renoveren? Bepaal dan eerst het budget, en kijk onder andere bij een outletwinkel voor nieuwe producten tegen aantrekkelijke prijzen.

Verschillende soorten keukens

Wanneer u op zoek gaat naar een andere stijl voor uw keuken na een renovatie, kijk dan eens bij een keukenleverancier uit de regio IJsselmuiden voor inspiratie. Ga op basis van de bekeken stijlen het keukenontwerp maken, of vraag een monteur naar de mogelijkheden. Voorbeelden van keukens zijn:

  • Landelijk
  • Modern
  • Authentiek
  • Elegant

Scherpe prijzen

Bestelt u een keuken via het netwerk van Keukens Nu IJsselmuiden, of schakelt u een monteur uit ons netwerk in voor een reparatie of renovatie? Dan bent u verzekerd van aantrekkelijke prijzen en snelle en vakkundige hulp. Door de aanbiedingen van diverse specialisten uit de regio met elkaar te vergelijken is het zelfs mogelijk om tot wel 25% te besparen op de investering in een nieuwe keuken of keukenrenovatie. Bent u benieuwd naar de kosten voor een reparatie van keukenapparatuur? Wij bieden u graag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Direct contact

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken voor uw pand in IJsselmuiden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verbinden u graag aan de juiste vakman die u kan helpen bij het maken van een keukenontwerp, die een reparatie van uw huidige keukenruimte kan verzorgen, of die een volledige keukenrenovatie uitvoert. Hebt u vragen over de mogelijkheden en kosten voor een renovatie? Wilt u weten of wij de keukenapparatuur ook kunnen installeren? Of bent u benieuwd naar de prijzen van onze keukens? Via het webformulier komt u direct in contact met een monteur die u met alle plezier helpt met advies of praktische ondersteuning.

Keukenontwerp IJsselmuiden

Keukenontwerp

Laat u een nieuwe keuken installeren, of is het tijd voor een keukenrenovatie? Dan is het van belang om eerst goed na te denken over het keukenontwerp. Houdt rekening met looproutes en gebruiksgemak. Het is bij menig keukenspecialist uit IJsselmuiden mogelijk om zelf een ontwerp voor renovatie in te dienen. Daarnaast helpen zij u ook graag bij het maken van een keukenontwerp naar uw wensen.

Keukenapparatuur IJsselmuiden

Keukenapparatuur

Voor keukens is het niet alleen belangrijk dat er ook voldoende ruimte is om te werken, het is tevens van belang dat de keukenapparatuur naar behoren werkt. Bij de term keukenapparatuur moet u onder andere denken aan het fornuis, de koelkast en oven. Verwerk grote apparaten altijd nauwkeurig in het keukenontwerp en de benodigde elektriciteit, en laat een monteur dit installeren.

Keuken reparatie IJsselmuiden

Reparatie

Naast het installeren van keukens zijn onze professionals uit IJsselmuiden tevens gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van bestaande keukens. Het is in veel gevallen niet nodig om een keuken volledig te renoveren; een eenvoudige reparatie kan het wooncomfort al snel verhogen. Neem voor meer informatie over de kosten van een reparatie contact met ons op via het webformulier.

Landelijke keuken

Landelijke keuken

Landelijke keukens zijn steeds populairder in Nederland. Dit komt doordat de landelijke stijl zorgt voor een warme sfeer en een traditioneel gevoel. Bij landelijke keukens maken we gebruik van veel houten elementen, kleine tegels in warme aardetinten en veel tierelantijntjes. U moet denken aan witte keukenkastjes met een donkerhouten werkblad, plavuizen en prachtige deurknoppen. Wilt u graag een landelijke keuken installeren bij u thuis in IJsselmuiden? Laat dan een monteur uit ons netwerk samen met u een ontwerp maken voor de ruimte, om zo de mogelijkheden te ontdekken. Wij helpen u graag met nieuwe ideeën.

Houten keuken

Houten

Naast de landelijke stijl, zijn ook houten keukens erg in trek bij onze klanten uit IJsselmuiden. Hoewel men vaak verwacht dat een combinatie van vrijwel alleen maar houten elementen in combinatie met modern keukenapparatuur leidt tot een redelijk saaie uitstraling, is er met verschillende houtsoorten en kleuren veel te bereiken. Zo is er de prachtige mahonie kleur, en kunt u bijvoorbeeld steigerhout gebruiken als basis voor een eettafel of het werkblad. Wilt u meer weten over combinaties van meerdere houtsoorten, of hebt u een vraag over welke houtsoort het meest geschikt is voor een keukenrenovatie naar uw wensen? Vul dan ons webformulier in.

Moderne keuken IJsselmuiden

Moderne keuken

Een derde keukenstijl die wij hier willen uitlichten is de moderne keuken. Bij moderne keukens moet u denken aan glas, chroom, en een combinatie van zwarte en witte elementen met een eventuele enkele felle kleur zoals rood. Het is voor de moderne stijl belangrijk dat u niet alleen aandacht besteedt aan kleur in het keukenontwerp, maar ook aan een variatie in oppervlakten en vorm. Hebt u behoefte aan meer informatie over het werken met contrasten, of bent u benieuwd naar de kosten voor de renovatie van een modern keukenblok? Aarzel dan niet om u in verbinding te stellen met een erkende keukenspecialist uit IJsselmuiden.

Keukenkastjes IJsselmuiden

Keukenkastjes vervangen

Hebt u weinig budget, maar wilt u wel een nieuwe aanblik creëren van uw keukenruimte? Overweeg dan om enkel de keukenkastjes te vervangen, of deze alleen te verven. Een nieuwe kleur kan heel wat doen met de uitstraling van een werkruimte, en onder andere vervangen deurknoppen is een interessante manier om uw keuken te renoveren. Het vervangen van de keukenkastjes wordt nog goedkoper wanneer u de kastjes bestelt bij een outletwinkel in de regio. Wilt u meer tips voor een keukenrenovatie met weinig budget? Onze specialisten uit IJsselmuiden helpen u met alle plezier .

Keukentegels IJsselmuiden

Keukentegels

Wanneer u overweegt de keukenruimte aan te passen, dan moet u niet alleen denken aan het vervangen van de keukenapparatuur en werkbladen, maar ook aan de keukentegels. Veel keukens hebben tegels zowel op de vloer als tegen de wanden, en deze keukentegels zijn zeker van invloed op de uitstraling van het geheel. Kies voor grote plavuizen als u een grotere ruimte wilt creëren. Hoe groter de tegels hoe groter de oppervlakte lijkt. Wilt u een authentieke stijl nabootsen? Dan zijn kleine wandtegeltjes in bruine en oranje tinten de beste keuze. Kijk bij een tegelspecialist uit IJsselmuiden naar de opties.

Keukendeurtjes IJsselmuiden

Keukendeurtjes

Een derde element dat wij hier voor u willen uitlichten zijn de keukendeurtjes. Na verloop van tijd en veelvuldig gebruik is het mogelijk dat de keukendeurtjes enigszins scheef gaan hangen of niet meer volledig sluiten. Vaak is het voldoende om een monteur in te schakelen voor een reparatie om zo het probleem te verhelpen. Voor het bewerkstelligen van een andere sfeer in de keuken kunt u er ook voor kiezen om andere keukendeurtjes te installeren. Laat een specialist uit IJsselmuiden u informeren over de diverse stijlen en de mogelijkheden van uw keukenruimte . Wij zijn u graag van dienst.

Keukenspecialist

Kookeiland

Nieuw op het gebied van keukenrenovatie zijn kookeilanden. Een kookeiland is een werkruimte in de keuken die volledig los is gehaald van de wanden, zodat u hier omheen kunt lopen. Het voordeel van een kookeiland is de extra werkruimte, het nadeel is echter dat u hier wel voldoende plaats voor moet hebben, omdat anders de keuken alleen maar kleiner zal lijken. Wilt u weten of een kookeiland past binnen uw renovatie plannen? Kijk dan samen met een specialist naar het keukenontwerp en baseer hierop uw definitieve plan. Houdt er tevens rekening mee dat voor een kookeiland waarschijnlijk uw elektriciteitsnetwerk ook omgelegd moet worden.

L-vorm Keukenblok

Keukenblok

In veel keukens is het keukenblok het belangrijkste element. Uw keukenblok moet onder andere beschikken over een fornuis, gootsteen en een glad oppervlak om op te werken. Het meest standaard keukenblok bestaat dan ook uit drie kleine blokken die aan elkaar verbonden zijn. Wilt u bij de renovatie de werkruimte efficiënter indelen? Overweeg dan om de vorm van het keukenblok aan te passen. Kies bijvoorbeeld voor een L of U vorm, of denk ook aan de mogelijkheden voor een kookeiland. Hebt u vragen over de meest efficiënte indeling van uw keuken in IJsselmuiden? Onze keukenmonteur geeft graag tips en advies.

afzuigkap installatie IJsselmuiden

Afzuigkap

Er zijn diverse soorten keukenapparatuur, zoals de grote apparaten als een koelkast en gasfornuis. Daarnaast is er ook kleiner keukenapparatuur dat noodzakelijk is in elke keuken. Voorbeelden van dergelijke apparaten zijn de afzuigkap en een juiste oven. Er zijn veel modellen afzuigkap beschikbaar. Zo kunt u afzuigkappen aan de wand bevestigen en aan het plafond, en zijn er ook kappen geïncorporeerd in het hele keukensysteem. Hebt u behoefte aan een overzicht van de mogelijkheden voor een afzuigkap? Aarzel dan niet om een monteur om meer informatie te vragen via het webformulier. Wij zullen u snel een vrijblijvende offerte toesturen.

Offerte aanvragen

Keukens van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Ook voor keukenrenovatie en repratie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Onze keuken was kapot gegaan. Echter, de basis leek nog wel in orde. Dankzij Keuken Nu is deze geheel gerenoveerd. Door de reparatie is hij is weer als nieuw. En dat voor een fractie van de kosten van een nieuwe!
Paula Bos, IJsselmuiden
Voor onze nieuwbouwwoning konden we kiezen voor een standaardkeuken. Dit was niet echt onze smaak. Toen heeft mijn vrouw zelf haar eigen keuken getekend. Via deze service vonden we een monteur die hem heeft gerealiseerd. Het is een plaatje!
M. Klaver , Almere
Toch moeilijk om een goede keuken te vinden. Er zit veel prijsverschil tussen verschillende leveranciers. Makkelijk dat we door middel van 1 aanvraag, 5 offertes ontvingen van bedrijven uit de omgeving. Hoefden we niet alles 5x uit te leggen en krijgen we toch de beste deal. IJsselmuiden
Anne Boersma, IJsselmuiden
Voor ons nieuwe restaurant hebben we een professionele keuken laten plaatsen. Dit zijn prijzige keukens omdat ze aan allerlei eisen moeten voldoen. Dankzij deze service ontvingen we een fantastische uitvoering voor een goede prijs. Thanks!
Lorenzo Fafiani, Den Haag
Ons fornuis is ermee opgehouden. Dit was erg vervelend, dus wilden we snel een oplossing. Op maandag deden we een offerteaanvraag voor een nieuwe keukenapparatuur. Dinsdag hadden we al diverse offertes binnen. Zo snel had ik dat niet verwacht. Goede service.
Renée van Dieren, IJsselmuiden
We hebben al een mooi keukenblok, maar er mistte toch iets: een inbouwkoffiezetapparaat. Maar ja, is dat zomaar in te bouwen? Via het contactformulier konden we deze vraag bij specialisten neerleggen. En ja hoor, we ontvingen al vrij snel een offerte van een leverancier met de oplossing. Veenendaal
Harm van Polen, Veenendaal
Wij zochten een specialist voor reparatie van het aanrechtblad, deze was versleten. Direct maar diverse keukenapparatuur vervangen. We zijn content met deze website. Vlotte reactie en vakkundig advies ontvangen. Precies wat er beloofd is eigenlijk.
Fam. De Vries, IJsselmuiden
Wij zochten al een tijdje een vakbedrijf voor een keukenrenovatie. Dit kwam eigenlijk maar niet van de grond. Uiteindelijk een offerte aangevraagd en toen is alles in beweging gekomen. De renovatie is achter de rug en we zijn zeer content!
Fam. Stegeman, Zoetermeer
De frontjes van keukenkastjes lieten helaas los. Deze is nu door experts vervangen door een van de deelnemende bedrijven. De kwaliteit van het werk is tip top in orde en de prijs viel erg mee! Kortom, de volgende keer weer mochten we een vakman zoeken. IJsselmuiden
Fam. Wietkamp, IJsselmuiden
De keukenapparatuur was kapot, zowel de oven als de vaatwasser. We hebben een prijsopgave opgevraagd voor reparatie. De monteur belde ons, waarna een afspraak is gemaakt. Beide apparaten bleken gelukkig prima te repareren. Snel geholpen.
Fam. Harms, Hoorn

Over ons

Actief in heel Nederland
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie