Keukens IJsselmuiden

Het is een trend om tegenwoordig “keukengericht” te wonen. Hiermee wordt bedoeld dat men de keuken als een belangrijk onderdeel van de woning beschouwt. Natuurlijk beamen wij dat en informeren we u graag naar de mogelijkheden. Zoekt u een betrouwbare keukenspecialist uit IJsselmuiden voor installatie van een nieuwe keuken of juist renovatie van uw huidige exemplaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Een vakman uit IJsselmuiden neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en uw droomkeuken te realiseren.

Keuken IJsselmuiden- voor alle keukens

Offerte aanvragen

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Please leave this field empty.

Wij werken samen met meerdere keuken experts uit uw regio. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.
Terugbelverzoek keuken monteur

Keukenontwerp

Wij bieden u de mogelijkheid tot het zelf ontwerpen van uw keuken. Belangrijk is om eerst te beginnen met het goed meten van de ruimte. Dit is essentieel, omdat dit bepaalt hoeveel keukenkastjes en keukenapparatuur u kwijt kunt. Bepaal daarna welke keukenapparatuur voor u belangrijk is en welke opstelling in uw woning het beste tot zijn recht komt. Ga met dit ontwerp voor een renovatie naar een keukenspecialist uit IJsselmuiden. Hij kijkt dan met een kritisch oog naar uw keukenontwerp en geeft enkele tips. Zo heeft u snel uw eigen keuken ontworpen.

Verschillende soorten keukens

Keukens zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Voor iedere smaak is er een variant ontworpen. De mogelijkheden zijn legio. De meest voorkomende stijlen qua keukens zijn:

  • Landelijk – denk hierbij aan ambachtelijke of steigerhouten keukens
  • Exclusief – bijvoorbeeld retro of grote Engelse keukens
  • Modern – RVS wordt hier veel gebruikt
  • Tijdloos –Klassieke keukens zijn hier een mooi voorbeeld van

Scherpe prijzen

De prijzen van de renovatie van keukens zijn afhankelijk van uw wensen. Enkele factoren die de prijs bepalen zijn de gekozen materialen (als het gekozen keukenblad), de keukenapparatuur en uiteraard de afmetingen. Om u een indicatie te geven dient u ons iets meer zicht te geven in uw situatie, budget en wensen. Op basis daarvan wordt een keukenontwerp opgesteld. Indien u deze kenbaar maakt via het formulier dan hoort u spoedig van ons. Wij leveren topkwaliteit tegen scherp tarief. Daar profiteert u van!

Direct contact

Twijfelt u nog over de stijl keuken die u wenst of heeft u juist al een eigen ontwerp gemaakt die u wilt tonen aan een specialist voor extra advies? Of bent u benieuwd naar de prijzen voor een keukenrenovatie of reparatie? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Uw aanvraag wordt verzonden naar diverse bedrijven uit de omgeving van IJsselmuiden. Vergelijk de offertes en maak de keuze die voor u het meest geschikt is. Wij spreken u graag!

Keukenrenovatie IJsselmuiden

Keukenrenovatie

Een nieuwe keuken is niet altijd nodig. Het onderstel kan nog best goed zijn, terwijl de keukenkastjes aan vervanging toe zijn. Een keukenrenovatie is dan wellicht wat voor u. Vraag eens naar de diverse opties.

Keuken inbouwapparatuur

Keukenapparatuur

Goede keukens gaan vaak langer mee dan de inbouwapparatuur. Schakel een specialist uit IJsselmuiden in om keukenapparatuur van hoge kwaliteit in uw huidige keuken in te bouwen. Denk ook eens aan een Cooker?

Keuken reparatie IJsselmuiden

Reparatie

Door veel gebruik te maken van uw keuken, kan deze kapot gaan. Een kastje wil niet meer dicht of de pannenlade zit klem. Een vakman repareert dit graag voor u. Is reparatie benodigd? Vraag eens naar de mogelijkheden.

Landelijke keuken IJsselmuiden

Landelijke keuken

Houdt u van een rustiek gevoel in huis, of is uw keuken bedoeld als de plek om te ontspannen en van een beetje comfort te genieten? Door uw keukenruimte in de landelijk leven stijl in te richten bereikt u dit alles en meer. Landelijke keukens zijn al lang populair bij de keukenrenovatie van vele Nederlandse huishoudens. Er wordt voor het landelijke design veelal gebruik gemaakt van keukenonderdelen van hout, afgewerkt met nostalgische elementen. Met behulp van één van de bij ons aangesloten ontwerpers kunt u zelf het ontwerp volledig naar wens aanpassen. Wij laten uw wensen uitkomen!

Houten keuken producten

Houten

Hout is tegenwoordig een zeer gewild materiaal voor producten in en om huis. Met name steigerhout is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Ook voor een renovatie van de keuken is hout een zeer geschikt materiaal. U creëert met houten keukenonderdelen een warme en natuurlijke sfeer. Let bij de aanschaf van houten onderdelen wel op of deze over een houtkeurmerk beschikken. In Nederland zijn zowel het FSC als PEFC keurmerk beschikbaar. Deze geven aan dat de houten kastjes of deurtjes duurzaam zijn geproduceerd en dat het hout op verantwoorde wijze is gerooid.

Moderne keuken IJsselmuiden

Moderne keuken

Een moderne keuken heeft vaak een zeer minimalistische stijl, waarbij zo weinig mogelijk ronde vormen en versieringen zijn toegepast. Voor een modern keukenontwerp maken ontwerpers in de meeste gevallen gebruik van materialen als chroom, roestvrijstaal, metaal en glas. Dergelijke materialen zorgen voor een moderne en professionele uitstraling. Eén van de meest recente innovaties op dit gebied is een zwevende keuken. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel en biedt een uniek beeld. Een andere optie is een glazen achterwand, deze afwerking garandeert een open feeling en een strakke uitstraling.

Keukenkastjes vervangen IJsselmuiden

Keukenkastjes vervangen

Hebt u weinig geld maar is uw keuken wel aan een renovatie toe? Kies er dan voor om enkel de keukenkastjes te vervangen. Nieuwe kastjes kunt u bij een keukenoutlet kopen. Een dergelijke outlet biedt vaak producten aan van het vorige seizoen, waardoor u deze tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan kan schaffen. Het vervangen van de keukenkastjes hoeft bovendien weinig te kosten wanneer u hier geen monteur voor inschakelt, maar dit zelf doet. Als u enigszins handig bent hoeft het vervangen van de keukenkastjes technisch gezien geen probleem op te leveren.

Keukentegels zetten IJsselmuiden

Keukentegels

Door het kiezen van de juiste keukentegels zorgt u ervoor dat de wanden van uw keukenruimte precies binnen het gekozen design passen. Kies voor een Bourgondische- of boerenkeuken niet alleen voor tegeltjes aan de wanden, maar laat ook plavuizen op de vloer leggen. Deze zijn iets lastiger schoon te maken dan zeil of linoleum, maar leveren wel een zeer sfeervol resultaat op. Zijn keukentegels niets voor u en hebt u liever een strakkere uitstraling? Kies dan voor een glasplaat of roestvrijstaal als afwerking van uw muren. Voor iedere wens is er een oplossing!

Keukendeurtjes montage IJsselmuiden

Keukendeurtjes

Hebt u geen behoefte aan een volledig uniforme indeling van uw keukenruimte? Overweeg dan eens om te spelen met de keukendeurtjes. Bij menig monteur uit IJsselmuiden is het mogelijk om losse keukendeurtjes te kopen. Kies dus voor een speels resultaat voor keukendeurtjes in verschillende stijlen in dezelfde kleur, of voor verschillende kleuren in dezelfde stijl. De monteur helpt u graag met een dergelijke keukenrenovatie. Hebt u aansluitend vragen over beschikbaar keukenapparatuur, of de kosten van een keukenrenovatie? Wij helpen u graag!

Kookeiland

Kookeiland

Een kookeiland is zeer populair voor Nederlandse keukens, wij merken echter dat veel klanten vragen hebben over wat er nou precies op een kookeiland hoort. In de meeste gevallen is het eiland een gewoon werkblad, een vrijstaand aanrecht met daaronder laden of kastjes. In een aantal varianten is op het kookeiland ook de kookplaat geplaatst, of de vaatwasser. Dit is echter afhankelijk van de aansluitingen en de overige ruimte in de keuken. Waar u ook voor kiest, het is van belang altijd de werkdriehoek (kookplaat, spoelbak, koelkast) in gedachten te houden.

Keukenblok

Keukenblok

Door veelvuldig gebruik van het keukenblok kan het zijn dat hier na een aantal jaar een reparatie of renovatie voor nodig is. Wij raden u aan om u hiervoor in verbinding te stellen met een ervaren monteur. Deze kan snel zien of een kleine reparatie voldoende is, of dat het verstandiger is het volledige keukenblok te vervangen. Bij een reparatie moet u onder andere denken aan het herstellen van beschadigingen, of een aanpassing aan de keukenkastjes. De kosten voor een dergelijke reparatie zijn over het algemeen lager dan voor een volledige keukenrenovatie.

afzuigkap montage IJsselmuiden

Afzuigkap

Er zijn verschillende soorten afzuigkappen op de markt. Zo hebt u de keus uit een eilandkap, plafondunit en schouwkap. Bovendien moet u kiezen tussen een gewone luchtafvoer of recirculatie. Wanneer u op zoek gaat naar een afzuigkap, houdt dan rekening met de volgende elementen: (1) is een motorloze kap voldoende, of hebt u een motor nodig; (2) zorg voor zo weinig mogelijk bochten in de luchtafvoer; (3) kies een afzuigkap die even breed is als de kookplaat; (4) verzeker u van een goed geaarde stroombron om kortsluiting te voorkomen.

Offerte aanvragen

Keukens van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Ook voor keukenrenovatie en repratie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Onze keuken was kapot gegaan. Echter, de basis leek nog wel in orde. Dankzij Keuken Nu is deze geheel gerenoveerd. Door de reparatie is hij is weer als nieuw. En dat voor een fractie van de kosten van een nieuwe!
Paula Bos, IJsselmuiden
Voor onze nieuwbouwwoning konden we kiezen voor een standaardkeuken. Dit was niet echt onze smaak. Toen heeft mijn vrouw zelf haar eigen keuken getekend. Via deze service vonden we een monteur die hem heeft gerealiseerd. Het is een plaatje!
M. Klaver , Almere
Toch moeilijk om een goede keuken te vinden. Er zit veel prijsverschil tussen verschillende leveranciers. Makkelijk dat we door middel van 1 aanvraag, 5 offertes ontvingen van bedrijven uit de omgeving. Hoefden we niet alles 5x uit te leggen en krijgen we toch de beste deal. IJsselmuiden
Anne Boersma, IJsselmuiden
Voor ons nieuwe restaurant hebben we een professionele keuken laten plaatsen. Dit zijn prijzige keukens omdat ze aan allerlei eisen moeten voldoen. Dankzij deze service ontvingen we een fantastische uitvoering voor een goede prijs. Thanks!
Lorenzo Fafiani, Den Haag
Ons fornuis is ermee opgehouden. Dit was erg vervelend, dus wilden we snel een oplossing. Op maandag deden we een offerteaanvraag voor een nieuwe keukenapparatuur. Dinsdag hadden we al diverse offertes binnen. Zo snel had ik dat niet verwacht. Goede service.
Renée van Dieren, IJsselmuiden
We hebben al een mooi keukenblok, maar er mistte toch iets: een inbouwkoffiezetapparaat. Maar ja, is dat zomaar in te bouwen? Via het contactformulier konden we deze vraag bij specialisten neerleggen. En ja hoor, we ontvingen al vrij snel een offerte van een leverancier met de oplossing. Veenendaal
Harm van Polen, Veenendaal
Wij zochten een specialist voor reparatie van het aanrechtblad, deze was versleten. Direct maar diverse keukenapparatuur vervangen. We zijn content met deze website. Vlotte reactie en vakkundig advies ontvangen. Precies wat er beloofd is eigenlijk.
Fam. De Vries, IJsselmuiden
Wij zochten al een tijdje een vakbedrijf voor een keukenrenovatie. Dit kwam eigenlijk maar niet van de grond. Uiteindelijk een offerte aangevraagd en toen is alles in beweging gekomen. De renovatie is achter de rug en we zijn zeer content!
Fam. Stegeman, Zoetermeer
De frontjes van keukenkastjes lieten helaas los. Deze is nu door experts vervangen door een van de deelnemende bedrijven. De kwaliteit van het werk is tip top in orde en de prijs viel erg mee! Kortom, de volgende keer weer mochten we een vakman zoeken. IJsselmuiden
Fam. Wietkamp, IJsselmuiden
De keukenapparatuur was kapot, zowel de oven als de vaatwasser. We hebben een prijsopgave opgevraagd voor reparatie. De monteur belde ons, waarna een afspraak is gemaakt. Beide apparaten bleken gelukkig prima te repareren. Snel geholpen.
Fam. Harms, Hoorn

Over ons

Actief in heel Nederland
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie