Keukens IJsselmuiden

Is uw oude keuken aan een renovatie toe of zoekt u een keuken voor uw nieuwbouwwoning? Dan is het zaak om u goed te laten informeren over de verschillende mogelijkheden. Op het gebied van keukens zijn er tegenwoordig zoveel opties, dan veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Daarom hebben wij voor u diverse keukenspecialisten uit IJsselmuiden voor u geselecteerd. Wij helpen u graag met het maken van keuze voor de juiste keuken en de juiste leverancier. Stel uw vraag over een keukenrenovatie via het contactformulier of vraag een offerte aan voor verscheidene soorten keukens. Wij staan u graag te woord.

Keuken IJsselmuiden- reparatie en renovatie

Vrijblijvend contact

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Gelieve dit veld leeg te laten.

Terugbelverzoek keuken monteur

Keukens voor ieder budget

Keukens zijn er in alle prijscategorieën. Groot of klein, design of landelijk; voor iedere portemonnee is er wel één beschikbaar. Een monteur staat u bij indien u meer wilt weten over de diverse opties. Welke stijlen zijn er op de markt? Keuken Nu IJsselmuiden heeft ze voor u op een rijtje gezet:

  • Landelijk
  • Exclusief
  • Modern
  • Tijdloos
  • Handgemaakt
  • Design

Keukenrenovatie

Tegenwoordig wil iedereen overal op besparen. Dus waarom niet op keukens? Zijn bepaalde onderdelen van uw keuken als de keukenapparatuur echt aan vervanging toe? Als de basis nog wel van goed is, kunt u ook overwegen om voor renovatie van de keukenapparatuur te kiezen. Gemiddeld is een renovatie 40% tot 60% goedkoper dan aanschaf van een nieuw exemplaar. Vraag eens naar de mogelijkheden van renovatie of reparatie. Hoe gaat dit precies in zijn werk? Uw monteur uit IJsselmuiden licht u graag voor over de kosten en mogelijkheden van een keukenrenovatie!

Vraag snel een offerte aan

Benieuwd naar de opties voor keukenrenovatie of reparatie? Heeft u een eigen keukenontwerp gemaakt waarover u vakkundig advies wenst van een specialist? Of wilt u weten wat die mooie landelijke keuken inclusief keukenapparatuur uit de brochure kost? Stel uw vraag door het contactformulier in te vullen. Laat uw verdere gegevens achter. Een vakbedrijf uit IJsselmuiden neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Deze dienst is geheel vrijblijvend en uiteraard gratis. U zit nergens aan vast!

Keukenontwerp IJsselmuiden

Keukenontwerp

Geen interesse in één van de standaard keukens? Ga dan eens zelf aan de slag en ontwerp uw eigen variant. Zo bent u verzekerd van een uniek exemplaar. Benieuwd of uw keukenontwerp haalbaar is? raadpleeg een specialist uit IJsselmuiden.

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur kan kapot gaan. Vaak gaat de keukenapparatuur eerder kapot dan de keukens zelf. Ga niet zelf aan de slag, maar laat een vakman uit IJsselmuiden de nieuwe apparatuur inbouwen. Zo bent u verzekerd van vakwerk. Uw keuken is weer zo goed als nieuw!

Keukenrenovatie IJsselmuiden

Keukenrenovatie

Toe aan een nieuwe look van uw keuken? Het is niet altijd nodig om deze gelijk helemaal te vervangen. Keukenrenovatie of reparatie is voor veel keukens een goede optie. Met een keukenrenovatie bespaart u veel geld en wie wil dat nu niet?

Landelijke keuken IJsselmuiden

Landelijke keuken

Al jarenlang zijn landelijke keukens zeer populair in de Nederlandse keukenbranche. Bij een keuken in een landelijk leven stijl moet u denken aan een houten afwerking, robuuste keukenblokken en een elegante afwerking middels unieke deurknoppen en andere tierelantijntjes. Een landelijke keuken biedt comfort en ontspanning, gecombineerd met het gebruiksgemak van een high end keukenruimte. Modern keukenapparatuur en technologische innovaties kunnen tijdens een keukenrenovatie gewoon worden toegepast door onze monteur uit IJsselmuiden.

Houten keuken producten

Houten

Hout, en dan met name steigerhout is de afgelopen jaren steeds populairder geworden als bouwmateriaal. Het is ook bij een renovatie van de keuken mogelijk om houten elementen te installeren. Denk bijvoorbeeld aan een steigerhouten werkblad, of een houten zitje aan uw kookeiland. Het voordeel van houten producten is dat deze een warme uitstraling bieden en een natuurlijk gevoel met zich meebrengen. Het nadeel is dat de materialen sneller slijten dan bijvoorbeeld chroom of staal. Dit betekent dat er vaker een reparatie nodig is. Vraag eens naar de mogelijkheden!

Moderne keuken IJsselmuiden

Moderne keuken

Voor het keukenontwerp van moderne keukens wordt veelal gebruik gemaakt van materialen zoals glas, chroom, roestvrij staal en metaal. In combinatie met rechte lijnen en een gebrek aan ronde vormen levert dit een uniforme en strakke uitstraling op. In het verleden was een moderne keuken over het algemeen uitgewerkt in zwart, grijs, wit, of aardetinten. Tegenwoordig is het steeds gebruikelijker om tijdens een renovatie te kiezen voor felle kleuren zoals geel of rood. Ondanks de felle kleuren blijft de strakke sfeer in stand. Een unieke variant!

Keukenkastjes vervangen IJsselmuiden

Keukenkastjes vervangen

Wilt u geen extensieve renovatie uitvoeren, maar bent u wel toe aan enige verandering in de keuken? Kies er dan bijvoorbeeld voor om enkel uw keukenkastjes te vervangen. Kies voor kastjes in een volledig andere stijl zoals Italiaans of high end. Door uw keukenkastjes te vervangen creëert u een nieuwe sfeer en een veranderde aanblik, waardoor uw hele keukenruimte anders zal lijken. Bent u enigszins handig? Dan kunt u er budget technisch het beste voor kiezen om zelf de keukenkastjes te vervangen.

Keukentegels zetten IJsselmuiden

Keukentegels

In een boerenkeuken wordt vaak gebruikt gemaakt van speciale keukentegels. Deze tegels, vergelijkbaar met plavuizen bieden een rustiek karakter aan de keukenruimte. U kunt er tevens voor kiezen om kleinere keukentegels aan de wanden te plaatsen. In de meeste gevallen zijn deze gemakkelijk schoon te maken, en kennen een lange levensduur. Keukentegels zijn bij menig outlet tegen aantrekkelijke prijzen verkrijgbaar, hoewel u dan wel rekening moet houden met het feit dat u niet de nieuwste soort tegels aanschaft.

Keukendeurtjes montage IJsselmuiden

Keukendeurtjes

Zijn uw keukendeurtjes nodig aan reparatie toe? Kunnen ze wel een likje verf gebruiken? Bij Keuken Nu bent u aan het juiste adres voor zowel de reparatie als renovatie van uw keukendeurtjes. Een monteur die zich bij ons heeft aangesloten kan kleine beschadigingen binnen een dag voor u repareren, of zal in het geval van zware beschadigingen nieuwe deurtjes voor u plaatsen. Door de keukendeurtjes te verven verlengt u bovendien eenvoudig en snel de levensduur van het materiaal. Dit werkt kostenbesparend!

Kookeiland

Kookeiland

In veel nieuwbouw keukens hebben onze monteurs uit IJsselmuiden de laatste jaren kookeilanden geplaatst. Een kookeiland biedt meerdere voordelen zoals de mogelijkheid voor het afscheiden van een open keuken van de woonkamer, het creëren van een heerlijke ontbijtplek en het werken met meerdere mensen aan het diner. Voor de installatie van een kookeiland dient u echter wel minimaal te beschikken over 20m2 keukenruimte, en een gebrek aan vaste obstakels hierbinnen. Hebt u dit niet? Dan zal een kookeiland juist niet ruimtelijk aanvoelen, maar een krap en ingesloten gevoel opleveren.

Keukenblok

Keukenblok

Sfeerbepalend voor uw keuken is onder meer het keukenblok waar u uw oog op laat vallen. Zorg er dan ook voor dat u hier bij een keukenontwerp rekening mee houdt. Bij veel leveranciers is het mogelijk om uw keukenblok geheel zelf samen te stellen. In de meeste gevallen maken zij hiervoor gebruik van online software waarbij u dankzij een fotorealistische tekening het uiteindelijke resultaat van uw keukenontwerp kan bekijken. Bepaal zelf de kleuren, het design en het bouwmateriaal. Vraag via ons contactformulier naar de mogelijkheden en eventuele kosten. Wij helpen u graag met uw ontwerp!

afzuigkap montage IJsselmuiden

Afzuigkap

Hebt u onlangs een kookeiland laten monteren en hebt u last van vervelende geurtjes in huis? Wellicht is een downdraft afzuigkap dan een oplossing. Deze afzuigkap wordt niet boven de kookplaat gemonteerd, maar achter of naast de plaat bevestigd. Dit voorkomt dat de kooklucht ontsnapt voordat het bij de afzuigkap is. De voordelen van downdraft afzuigkappen zijn het praktische ontwerp, de effectieve afzuiging en de verbeterde lichtinval. Nadeel is dat de kap in sommige huizen toch nog te weinig zuigkracht biedt. Vraag een monteur uit IJsselmuiden eventueel naar meer informatie.

Offerte aanvragen

Keukens van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Ook voor keukenrenovatie en reparatie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Onze keuken was kapot gegaan. Echter, de basis leek nog wel in orde. Dankzij Keuken Nu is deze geheel gerenoveerd. Door de reparatie is hij is weer als nieuw. En dat voor een fractie van de kosten van een nieuwe!
Paula Bos, IJsselmuiden
Voor onze nieuwbouwwoning konden we kiezen voor een standaardkeuken. Dit was niet echt onze smaak. Toen heeft mijn vrouw zelf haar eigen keuken getekend. Via deze service vonden we een monteur die hem heeft gerealiseerd. Het is een plaatje!
M. Klaver , Almere
Toch moeilijk om een goede keuken te vinden. Er zit veel prijsverschil tussen verschillende leveranciers. Makkelijk dat we door middel van 1 aanvraag, 5 offertes ontvingen van bedrijven uit de omgeving. Hoefden we niet alles 5x uit te leggen en krijgen we toch de beste deal. IJsselmuiden
Anne Boersma, IJsselmuiden
Voor ons nieuwe restaurant hebben we een professionele keuken laten plaatsen. Dit zijn prijzige keukens omdat ze aan allerlei eisen moeten voldoen. Dankzij deze service ontvingen we een fantastische uitvoering voor een goede prijs. Thanks!
Lorenzo Fafiani, Den Haag
Ons fornuis is ermee opgehouden. Dit was erg vervelend, dus wilden we snel een oplossing. Op maandag deden we een offerteaanvraag voor een nieuwe keukenapparatuur. Dinsdag hadden we al diverse offertes binnen. Zo snel had ik dat niet verwacht. Goede service.
Renée van Dieren, IJsselmuiden
We hebben al een mooi keukenblok, maar er mistte toch iets: een inbouwkoffiezetapparaat. Maar ja, is dat zomaar in te bouwen? Via het contactformulier konden we deze vraag bij specialisten neerleggen. En ja hoor, we ontvingen al vrij snel een offerte van een leverancier met de oplossing. Veenendaal
Harm van Polen, Veenendaal
Wij zochten een specialist voor reparatie van het aanrechtblad, deze was versleten. Direct maar diverse keukenapparatuur vervangen. We zijn content met deze website. Vlotte reactie en vakkundig advies ontvangen. Precies wat er beloofd is eigenlijk.
Fam. De Vries, IJsselmuiden
Wij zochten al een tijdje een vakbedrijf voor een keukenrenovatie. Dit kwam eigenlijk maar niet van de grond. Uiteindelijk een offerte aangevraagd en toen is alles in beweging gekomen. De renovatie is achter de rug en we zijn zeer content!
Fam. Stegeman, Zoetermeer
De frontjes van keukenkastjes lieten helaas los. Deze is nu door experts vervangen door een van de deelnemende bedrijven. De kwaliteit van het werk is tip top in orde en de prijs viel erg mee! Kortom, de volgende keer weer mochten we een vakman zoeken. IJsselmuiden
Fam. Wietkamp, IJsselmuiden
De keukenapparatuur was kapot, zowel de oven als de vaatwasser. We hebben een prijsopgave opgevraagd voor reparatie. De monteur belde ons, waarna een afspraak is gemaakt. Beide apparaten bleken gelukkig prima te repareren. Snel geholpen.
Fam. Harms, Hoorn

Over ons

Actief in heel Nederland
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie