Keukens IJsselmuiden

Een keuken aanschaffen gebeurt niet zo vaak. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat informeren door meerdere specialisten. Wij helpen u daar bij. Wij beschikken over een netwerk van diverse keukenbedrijven uit IJsselmuiden. Zoekt u een vakman voor keukenrenovatie of wilt u juist meer informatie over nieuwe keukens? Stel vrijblijvend uw vraag via het contactformulier of vraag een offerte aan. Uw aanvraag wordt direct doorgezet naar enkele bedrijven uit IJsselmuiden. Zo weet u zeker dat u snel antwoord krijgt of offertes op maat ontvangt. Handig toch?

Keuken IJsselmuiden- reparatie en renovatie

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Please leave this field empty.

Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek keuken monteur

Keukens voor ieder budget

Er zijn goedkope en dure keukens. Kortom, er bestaat een keuken voor ieder budget. Diverse aspecten zijn bepalend voor de uiteindelijke prijs. Denk hierbij aan de materialen, de keukenapparatuur en uiteraard de afmetingen. Belangrijk voor het budget is de vraag welke stijl u wenst. Een design keuken is namelijk over het algemeen duurder dan een traditionele variant. Binnen de diverse stijlen zijn er luxe uitvoeringen verkrijgbaar en bestaan er budget oplossingen. U kunt grofweg kiezen uit de onderstaande stijlen:

  • Landelijk – denk hierbij aan ambachtelijke of steigerhouten keukens
  • Exclusief – bijvoorbeeld retro of grote Engelse keukens
  • Modern – RVS wordt hier veel gebruikt
  • Tijdloos –Klassieke keukens zijn hier een mooi voorbeeld van

Van keukenontwerp

Toch liever geen keuken uit het boekje? Ontwerp dan zelf uw eigen keuken. Zo beslist u eigenhandig waar de keukenapparatuur als de koelkast, het fornuis en de oven wordt geplaatst. Toch liever een grote ladekast in plaats van standaard keukenkastjes? Alles is mogelijk, ook in IJsselmuiden. Let echter wel op bij het ontwerpen van uw keuken op de huidige aansluitingen van gas en water. Uiteraard is alles om te leggen, maar daar hangt wel een prijskaartje aan. Verstandig is dus om de huidige opstelling te behouden. Echter, alles is mogelijk!

Reparatie

Doordat een keuken en de keukenapparatuur vaak worden gebruik is het mogelijk dat er na jaren van intensief gebruik defecten ontstaan. Te denken valt aan het vervangen van keuken frontjes, de reparatie van het werkblad of de keukenapparatuur. Wij staan voor u klaar.

Kluskeurmerk

Doordat wij met diverse bedrijven uit IJsselmuiden samenwerken, vinden wij het belangrijk dat kwaliteit verzekerd is. Dit is juist de reden dat wij samenwerken met het bekende Kluskeurmerk. Ieder aangesloten bedrijf is voorzien van dit keurmerk. Regelmatig wordt ieder bedrijf gecontroleerd op het geleverde werk. Is er toch onverhoopt een discussie? Een onafhankelijke geschillencommissie staat u bij. Kwaliteit dus gegarandeerd.

Direct contact met een vakman uit IJsselmuiden

Bent u geïnteresseerd geraakt in meer informatie over nieuwe keukens of wilt u toch meer weten over keukenrenovatie of reparatie? Neem dan direct contact op met een keukenspecialist uit IJsselmuiden. Vul het contactformulier in en ontvang gratis en vrijblijvend informatie van diverse leveranciers uit de regio.

Keukenontwerp

Keukenontwerp

Zat van uw huidige keuken en geen interesse in standaard keukens? Maak dan eens zelf een keukenontwerp. Zo creëert u een keuken op maat helemaal naar wens. Vraag u zich af wat de opties zijn? Vraag eens een vakman uit IJsselmuiden.

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur heeft niet het eeuwige leven. Ze raken verouderd en gaan kapot. Grote kans dat de originele keukenapparatuur niet meer leverbaar is. Welke mogelijkheden heeft u nog over? Vraag een deskundige voor advies op maat.

Keukenrenovatie IJsselmuiden

Keukenrenovatie

Toe aan iets nieuws, maar geen budget voor een hele nieuwe keuken? Denk dan eens aan keukenrenovatie of reparatie. Doordat de basis opnieuw gebruikt wordt, bespaart u 40% tot 60% van de kosten. Een optie voor u?

Offerte aanvragen

Keukens van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Ook voor keukenrenovatie en repratie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Onze keuken was kapot gegaan. Echter, de basis leek nog wel in orde. Dankzij Keuken Nu is deze geheel gerenoveerd. Door de reparatie is hij is weer als nieuw. En dat voor een fractie van de kosten van een nieuwe!
Paula Bos, IJsselmuiden
Voor onze nieuwbouwwoning konden we kiezen voor een standaardkeuken. Dit was niet echt onze smaak. Toen heeft mijn vrouw zelf haar eigen keuken getekend. Via deze service vonden we een vakman die hem heeft gerealiseerd. Het is een plaatje!
M. Klaver , Almere
Toch moeilijk om een goede keuken te kiezen. Er zit veel prijsverschil tussen verschillende leveranciers. Makkelijk dat we door middel van 1 aanvraag, 5 offerte hebben ontvangen van bedrijven uit de omgeving. Hoefden we niet alles 5x uit te leggen en hebben we toch de beste deal.
Anne Boersma, IJsselmuiden
Voor ons nieuwe restaurant hebben we een professionele keuken laten plaatsen. Dit zijn prijzige keukens omdat ze aan allerlei eisen moeten voldoen. Dankzij deze service hebben we een fantastische uitvoering voor een goede prijs. Thanks!
Lorenzo Fafiani, Den Haag
Ons fornuis is ermee opgehouden. Dit was erg vervelend, dus wilden we snel een oplossing. Op maandag hebben we een offerteaanvraag gedaan voor een nieuwe keukenapparatuur. Dinsdag hadden we al diverse offertes binnen. Zo snel had ik dat niet verwacht. Goede service.
Renée van Dieren, IJsselmuiden
We hebben al een mooi keukenblok, maar er mistte toch iets: een inbouwkoffiezetapparaat. Maar ja, is dat zomaar in te bouwen? We hebben gewoon de vraag neergelegd bij via deze dienstverlening. En ja hoor, we ontvingen al vrij snel een offerte van een leverancier met de oplossing.
Harm van Polen, Veenendaal
Wij zochten een specialist voor reparatie van het aanrechtblad, deze was versleten. Direct maar diverse keukenapparatuur vervangen. We zijn content met deze website. Vlotte reactie en vakkundig advies ontvangen. Precies wat er beloofd is eigenlijk.
Fam. De Vries, IJsselmuiden
Wij zochten al een tijdje een vakbedrijf voor een keukenrenovatie. Dit kwam eigenlijk maar niet van de grond. Uiteindelijk een offerte aangevraagd en toen is alles in beweging gekomen. De renovatie is achter de rug en we zijn zeer content!
Fam. Stegeman, Zoetermeer
De frontjes van keukenkastjes lieten helaas los. Deze hebben we laten vervangen door een van de deelnemende bedrijven. De kwaliteit van het werk is tip top in orde en de prijs viel erg mee! Kortom, de volgende keer weer mochten we een vakman nodig hebben.
Fam. Wietkamp, IJsselmuiden
De keukenapparatuur was kapot, zowel de oven als de vaatwasser. We hebben een prijsopgave opgevraagd voor reparatie. De monteur belde ons, waarna we een afspraak hebben gemaakt. Beide apparaten bleken gelukkig prima te repareren. Snel geholpen.
Fam. Harms, Hoorn

Over ons

Actief in heel Nederland
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie