Keuken Bedum

De keuken is in woningen in Bedum één van de meest gebruikte ruimtes. Met een keukenrenovatie ziet uw keuken er weer als nieuw uit! Uiteraard is het monteren van nieuwe keukens ook een optie. U hebt dan de keuze uit verschillende stijlen, apparatuur en mogelijkheden. Op deze pagina leest u meer over het renoveren van keukens, zoals de kosten en opties, en het plaatsen van nieuwe keukens.

Besparen op de kosten? Start nu uw offerteaanvraag!

U ontvangt dan snel een aantal gratis offertes op maat. Geheel vrijblijvend! Dus u zit nergens aan vast. Vergelijk de aanbiedingen van de keukenspecialisten uit de regio Bedum en kies eenvoudig de beste en goedkope keukenspecialist.

De voordelen van offertes vergelijken

Wist u dat elke keukenspecialist uit de regio van Bedum zijn eigen tarieven hanteert? Daarom is het verstandig om diverse offertes te vergelijken. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Het kiezen van een keukenspecialist uit de buurt is heel eenvoudig. U hoeft hiervoor alleen het offerteformulier in te vullen! Vervolgens ontvangt u geheel gratis een aantal offertes van keukenspecialisten uit uw omgeving, zonder verdere verplichtingen.

Dit zijn de voordelen van onze offerteservice:

 • U ontvangt spoedig een aantal scherp geprijsde offertes zonder verdere verplichtingen.
 • Het kiezen van de beste keukenspecialist uit Bedum wordt heel eenvoudig.
 • Door offertes te vergelijken bespaart tot wel 40% op de prijzen.

Nieuwe keuken nodig?

Vind hier experts in keukens en keukenrenovaties!

Vergelijk & bespaar!

Vergelijk de offertes en bespaar op de kosten!

keuken Bedum

Inhoud van deze pagina

Keukenrenovatie Bedum

Een keukenrenovatie is ideaal wanneer uw keuken toe is aan een opknapbeurt. Vaak denken mensen in Bedum dat het opknappen van keukens veel werk is en veel tijd kost, maar dit is zeker niet het geval. U bepaalt namelijk helemaal zelf welke onderdelen van de keukenruimte u laat renoveren. Hierdoor kunt u een keukenrenovatie zo goedkoop of duur maken als u zelf wilt. U meer onderdelen u laat vervangen of vernieuwen, hoe hoger de renovatiekosten zijn. Ook voor een klein budget zijn er veel mogelijkheden!

Een keukenspecialist uit Bedum gebruikt zoveel mogelijk bestaande onderdelen van de keuken. Zo is het bijvoorbeeld vaak mogelijk om de keukenfrontjes te schilderen of te voorzien van folie. Dit is een stuk goedkoper dan het kopen van gloednieuwe frontjes. Laat ook direct alle beschadigingen repareren.

Start uw offerteaanvraag en bekijk gelijk wat een keukenrenovatie u kost.

Kleine keukenrenovatie

De mogelijkheden met een keukenrenovatie in Bedum zijn eindeloos. Het is niet altijd nodig om de gehele keukenruimte onder handen te nemen. Ook door een aantal onderdelen van uw keuken te renoveren, verandert u al veel. Dit noemen wee een kleine keukenrenovatie. Eén van de voordelen van een kleinere keukenrenovatie is dat het weinig tijd in beslag neemt. Daarnaast is het een stuk goedkoper dan een grote renovatie of een compleet nieuwe keuken.

Renoveer bijvoorbeeld het aanrechtblad, vernieuw de kastjes of frontjes of verf de muren van de keukenruimte. Ook het installeren tot nieuwe elektrische apparatuur, het vervangen van de spatwand en het repareren van beschadigingen behoren tot de mogelijkheden.

Een kleinere keukenrenovatie neemt meestal één tot een aantal dagen in beslag. Hoe meer renovatiewerken u laat uitvoeren, hoe langer de keukenrenovatie duurt.

keukenrenovatie Bedum

Complete keukenrenovatie

Een andere mogelijkheid is om een complete keukenrenovatie uit te laten voeren. De keukenspecialist uit de regio Bedum knapt dan de gehele keukenruimte op. Meestal zijn de kosten voor een complete keukenrenovatie hoger dan een kleine renovatie, maar uw keuken ziet er na de renovatie weer als nieuw uit.

Met een complete keukenrenovatie hebt u meer mogelijkheden dan bij een kleinere renovatie. Daarnaast is het vaak goedkoper dan het monteren van een nieuwe keuken. Tijdens het opknappen van de ruimte wordt er namelijk zoveel mogelijk oude materialen hergebruikt.

Een complete keukenrenovatie duurt vaak een aantal dagen. De arbeidskosten zijn daardoor wat hoger, omdat het langer duurt.

Wat kost een keukenrenovatie?

De kosten voor een keukenrenovatie zijn afhankelijk van de grootte van de renovatie. Kleine keukens renoveert u al vanaf ongeveer €350,- tot €950,-. Een keukenrenovatie van gemiddelde keukens heeft een gemiddelde prijs tussen de €900,- tot €2.000,-. Grote keukens? Deze laat u al renoveren vanaf €1.000,-.

Welke factoren zijn van invloed op de prijzen?

Uiteraard is grootte van uw keukenruimte van invloed op de prijzen, maar de renovatiekosten worden ook nog beïnvloed door andere factoren. Denk hierbij aan de materiaalkeuze voor het vernieuwen van de kasten of werkblad, de renovatiewerken en de arbeidskosten van de keukenspecialisten uit Bedum.

Bekijk de prijstabel hieronder voor meer informatie over de prijzen.

Kosten keukenrenovatie

Keukenrenovatie Voorbeelden Gemiddelde kosten*
Kleine keuken/bijkeuken 3 keukendeuren
3 ladefronten
1 koelkastpaneel
€350,- tot €950,-
Keuken van gemiddelde grootte 8 keukendeuren
5 ladefronten
1 koelkastpaneel
1 vaatwasserpaneel
€900,- tot €2.000,-
Grote keuken 12 keukendeuren
7 ladefronten
1 koelkastpaneel
1 vaatwasserpaneel
€1.000,- tot €3.000,-

* Dit zijn gemiddelde kosten, inclusief btw en arbeidskosten. Voor exacte prijzen vraagt u gratis offertes aan.


Wilt u niet te veel betalen voor uw keukenrenovatie?

Vergelijk dan altijd diverse prijsoffertes van een aantal keukenspecialisten!

Gratis offertes


Keukens renoveren: wat is er mogelijk?

De mogelijkheden voor het renoveren van uw keuken zijn eindeloos. U kunt bepalen om een aantal onderdelen te laten renoveren of juist te kiezen voor een complete keukenrenovatie. U bepaalt zelf! Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees dan snel verder. Hieronder vindt u een handig overzicht over keukenrenovaties.

Bij een keukenrenovatie vervangt de keukenmonteur bijvoorbeeld vakkundig het aanrechtblad, installeert hij moeiteloos apparatuur of vervangt hij de keukenkasten. Ook het veranderen van de indeling of de montage van een kookeiland zijn geen probleem.

Vraag gratis offertes aan als u gelijk wilt weten wat de prijzen voor het renoveren van uw keuken zijn.

Keukenapparatuur vervangen

Keukens zijn uiteraard niet af zonder mooi keukenapparatuur. In de meeste keukens zijn een (gas)fornuis, oven, koelkast en magnetron te vinden. In luxere keukens komen we ook nog vaak een stoomoven, vaatwasser of een ingebouwde koffiezetautomaat tegen. U wilt natuurlijk wel dat de apparatuur goed werkt. Is een onderdeel defect, doet de keukenapparatuur het niet meer goed of is het sterk verouderd? Dan is het verstandig om het te laten vervangen.

Schakel hiervoor een keukenspecialist uit de regio Bedum in! De specialist verwijdert de oude apparatuur en zorgt voor een perfecte montage van uw apparatuur. U weet zeker dat alles goed werkt en hoeft zelf niet met elektriciteit te werken. Ook het aanleggen van elektrische bedrading is geen probleem.

keukenblad vernieuwen

Het keukenblad vernieuwen

Het keukenblad is één van de factoren die de uitstraling van uw keukenruimte voor een groot deel bepaalt. U hebt de keuze uit verschillende materialen. Natuursteen is zeer sterk en gaat lang mee, maar is wel duurder. Moderne keukens zijn vaak uitgerust met een aanrechtblad van beton. Composiet is het meest populair, vanwege de lage prijzen. Kies uit:

 • Composiet
 • Graniet
 • Natuursteen
 • Kunststof
 • RVS
 • Beton

Wilt u weten welk materiaal geschikt is voor uw aanrechtblad? De keukenspecialist uit Bedum geeft u graag advies!

Het vervangen van het keukenblad duurt niet lang, meestal een paar uur. Uiteraard voert de keukenspecialist uit de omgeving van Bedum ook het aanrechtblad af.

Keukenkastjes vervangen

Zijn de keukenkastjes aan vervanging toe? Met gloednieuwe kastjes ziet uw woning er weer als nieuw uit! Eén van de voordelen van het monteren van gloednieuwe keukenkasten, is dat u de indeling direct kunt veranderen. Een handige indeling is belangrijk voor uw wooncomfort en het efficiënt benutten van de beschikbare ruimte.

Opbergruimte is erg belangrijk in een keukenruimte. Vaak hebben we te weinig ruimte om spullen op te bergen, waardoor er sneller spullen op het aanrechtblad of de eettafel gelegd worden. Dit zorgt al snel voor een rommelige aanblik. Met kastjes, bijvoorbeeld handige bovenkastjes of een grote apothekerskast, zorgt u voor genoeg opbergruimte.

Benieuwd wat het plaatsen van nieuwe keukenkastjes in uw keuken kost? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan.

keukenfrontjes vernieuwen

De keukenfrontjes vernieuwen

Zijn de keukenkastjes nog in goede conditie, maar wilt u de stijl veranderen? Vervang dan alleen de frontjes! Dit neemt een stuk minder tijd in beslag en is daarnaast goedkoper. Met nieuwe frontjes ziet u keuken er weer mooi uit! Bovendien kunt u meteen een soft-close techniek laten monteren, voor meer gemak.

Nieuwe frontjes of opknappen?

In plaats van gloednieuwe frontjes kunt u er ook voor opknappen van de frontjes kiezen. Schilder de frontjes bijvoorbeeld of vervang de folie.

Kookeiland plaatsen

Veel mensen dromen van een kookeiland. En dat snappen wij heel goed. Veel ruimte om te koken of dingen weg te leggen en natuurlijk ziet het er mooi uit. In een kookeiland zit meestal een gootsteen of een gasfornuis. Wilt u nog meer ruimtelijk gevoel? Kies dan voor een afzuiging verwerkt in het werkblad van het kookeiland. U hebt dan geen grote afzuigkap meer nodig.

Een kookeiland is ook ideaal als uw een bar wilt maken in uw woning. Zet er een aantal hoge barstoelen bij en u creëert meer zitruimte in uw woning in Bedum.

Wilt u weten wat het plaatsen van een kookeiland kost? Start uw prijsvergelijk en ontvang gratis meerdere offertes.

Keukentegels vervangen

Met nieuwe keukentegels knapt u uw keukenruimte eenvoudig en snel op. De meeste keukens in Bedum zijn voorzien van een tegelwand achter de gootsteen en het gasfornuis. Wanneer deze tegels beschadigd zijn geraakt of vergeeld zijn, ziet het er erg slordig uit. Dat is natuurlijk zonde!

In sommige gevallen is het mogelijk om tegels over de oude tegelwand te zetten. Hierdoor bespaart u op de arbeidskosten. Met een speciale lijm plakt de tegelzetter de tegels op de oude tegelwand. Is dit niet mogelijk? Dan verwijdert de tegelzetter eerst alle oude tegels en maakt hij de muur helemaal egaal. Vervolgens plaatst hij de keukentegels. Voor een recht resultaat met gelijke voegen gebruikt hij spandraden en tegelkruisjes.

moderne keuken Bedum

Keukenrenovatie zonder breken

Soms denken mensen dat een keukenrenovatie altijd hand in hand gaat met breekwerk. Dit is echter niet het geval. Ook zonder te breken zijn er veel mogelijkheden voor een keukenrenovatie. Een aantal voordelen van een keukenrenovatie zonder breekwerk is dat het minder tijd kost en er geen bouwafval afgevoerd hoeft te worden. Vaak duurt een dergelijke renovatie maar één dag, afhankelijk van de renovatiewerken die u laat uitvoeren.

U moet er wel rekening mee houden dat de opties beperkt zijn bij een keukenrenovatie zonder breken. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om het aanrechtblad te vervangen of nieuwe kastjes te monteren. Vernieuwen van de keukenfrontjes en nieuwe tegels zijn wel een optie.

Waar op letten bij een keukenrenovatie?

Weet u niet precies waarop u moet letten bij een keukenrenovatie? Geen probleem! Wij hebben een aantal handige tips voor u waar u op met letten bij het opknappen van uw keuken.

Vraag uzelf het volgende af:

 • Welke materialen wilt u graag gebruiken tijdens het renoveren?
 • Wilt u de huidige indeling behouden of juist veranderen?
 • Wat voor stijl wilt u: landelijk, modern of juist veel design.
 • Welke onderdelen wilt u laten vervangen of opknappen?

Keukenrenovatie; wat is er mogelijk?

Deze keukenexpert vertelt welke keukenonderdelen gerenoveerd kunnen worden!


Nieuwe keuken Bedum

Wil u uw oude keuken niet opknappen, maar liever een nieuwe keuken laten monteren? Geen probleem! Eén van de voordelen van nieuwe keukens is dat u eindeloos veel opties hebt. Verander bijvoorbeeld de indeling, plaats gloednieuw keukenapparatuur of verander de stijl van de ruimte.

De voordelen van nieuwe keukens op een rij:

 • U verhoogt de waarde van uw woning in Bedum.
 • Krijg de keuken van uw dromen.
 • Installeer apparaten voor meer wooncomfort.
 • Deel de keukenruimte praktisch in.
 • Kies een keukenstijl dat goed bij u en uw woning past.

nieuwe keuken Bedum

Nieuwe keuken kosten

De installatie van een nieuwe keuken kost ongeveer €5.000,- tot €17.000,-.

Soms denken mensen in Bedum dat een nieuwe keuken ook altijd erg duur is. Maar dit hoeft zeker niet het geval te zijn. De prijzen voor gloednieuwe keukens zijn namelijk afhankelijk van meerdere factoren. De demontage van uw oude keuken kost bijvoorbeeld ongeveer €200,- tot €1.000,-. Demonteer zelf het keukenblok om te besparen op de kosten. Het monteren van de nieuwe keuken door een keukenmonteur uit Bedum kost gemiddeld €450,- tot €1.000,-.

Door de indeling van de keukenruimte niet te veranderen, bespaart u ook op de kosten. Het is dan namelijk niet nodig om leidingwerk te verleggen of aan te leggen. Wilt u de indeling wel veranderen. Houd dan rekening met kosten tussen de €500,- tot €750,- voor het verleggen van water- en elektriciteitsleidingen. Bekijk de prijstabel voor meer informatie.

Wat kost een nieuwe keuken?

Werkzaamheden Gemiddelde kosten*
Aanschaf keuken €5.000,- tot €17.000,-
Demonteren keuken €200,- tot €1.000,-
Plaatsen keuken €450,- tot €1.000,-
Verleggen van water- en elektriciteitsleidingen €500,- tot €750,-
Meterkast uitbreiden €250,- tot €600,-
Stucen €10,- tot €30,- per m²
Verven €10,- tot €15,- per m²

* Dit zijn gemiddelde kosten, inclusief btw. Vraag voor exacte gratis offertes aan.

Hoe wordt de prijs van een nieuwe keuken opgebouwd?

De aanschafprijs van het keukenblok bepaalt voor het grootste deel de uiteindelijke totaalprijs voor een nieuwe keuken. Maar u moet ook nog rekening houden met een aantal andere kostenposten. Denk hierbij aan de aanschafprijs voor de apparatuur en de installatie hiervan, de arbeidskosten voor de montage van de kastjes en het demonteren van de oude keukenkasten. De kosten worden vaak hoger wanneer er waterleidingen of elektriciteitsleidingen aangelegd moeten worden.


Nieuwe keuken in Bedum nodig?

Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten!


Nieuwe keuken plaatsen Bedum

Benieuwd wat een keukenmonteur uit de regio Bedum allemaal doet wanneer hij een nieuwe keuken komt installeren? Wij vertellen u er graag meer over. De keukenmonteur demonteert uiteraard eerst de oude keuken. Soms is het nodig om nieuw leidingwerk aan te leggen of bestaande leidingen te verleggen. Dit is meestal nodig wanneer u de indeling gaat veranderen. Daarna gaat de keukenmonteur verder met het plaatsen van alle keukenkastje, het aanrechtblad en eventueel de spatwand. Uiteraard installeert de monteur ook uw keukenapparatuur.

Hoe lang is een keukenmonteur uit Bedum bezig met de montage?

De montage van de nieuwe keuken duurt meestal een paar dagen. De keukenmonteur demonteert de oude keuken en zorgt er voor dat al het bouwafval afgevoerd wordt. In een nieuwbouwwoning gaat het sneller omdat demontage dan niet nodig is .

keukenontwerp

Keukenontwerp

Wij raden aan om een keukenontwerp te laten maken wanneer u een nieuwe keuken laat monteren. Schakel een keukenspecialist uit Bedum in voor het maken van een keukenontwerp. De keukenspecialist heeft hier namelijk veel ervaring in en geeft u graag handige tips over de indeling. Een praktische indeling is erg belangrijk voor uw wooncomfort en om te zorgen dat u genoeg ruimte heeft om te werken en om spullen op te bergen.

Waarom is een keukenontwerp handig?

U krijgt een beter beeld van de toekomstige keukenruimte. Daarnaast helpt u om een keuzes te maken. U ziet namelijk meteen of iets wel of niet past of dat u genoeg werkruimte overhoudt.

Ook een keukenontwerp laten maken? Vraag gratis offertes aan, zonder verdere verplichtingen.

Nieuwe keuken plaatsen? Kies uit verschillende stijlen!

Wanneer u een nieuwe keuken laat monteren, hebt u de keuze uit allerlei verschillende stijlen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een luxe design keuken of juist een moderne stijl. Modernere keukens kenmerken zich door strakke lijnen en minimalisme. In deze keukens ziet u niet veel accessoires. Wilt u liever een warmere stijl? Kies dan voor een landelijk of klassiek thema.

De gewenste stijl heeft invloed op de keuzes voor materiaalsoorten en het design van de keukenkasten. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Een kleine keuken vernieuwen

In een kleine keuken is de indeling erg belangrijk. U wilt natuurlijk wel genoeg opbergruimte hebben, maar tegelijkertijd ook niet te veel ruimte opgeven voor kasten. Keukenspecialisten uit de omgeving van Bedum raden daarom aan om hoge kasten te monteren. Denk hierbij aan een hoge apothekerskast of bovenkastjes.

Laat een keukenontwerp maken door een keukenspecialist. Deze heeft handig advies voor u. Met een aantal slimmigheden richt u uw keukenruimte effectief en praktisch in. Hierdoor wordt alle beschikbare ruimte zo handig mogelijk gebruikt.

Keuken op maat Bedum

Wilt u de keukenruimte helemaal aanpassen naar uw wensen en eisen? Kies dan voor een keuken op maat! Een standaardkeuken is dan niet geschikt, want deze kunt u niet helemaal laten aanpassen. Keukens op maat zijn ook zeer geschikt voor ruimtes waarbij een standaardformaat keuken niet goed past. Bijvoorbeeld door een ronding of een lastige hoek.

Keukens op maat zijn wel duurder dan standaardkeukens. Dit komt omdat de keukenkasten en dergelijke speciaal voor u gemaakt worden. Het voordeel is wel dat de keuken helemaal past in uw woning en aansluit aan uw wensen.

landelijke keuken Bedum

Plaatsen van een landelijke keuken

In Bedum zijn landelijke keukens erg populair. Dit komt door de warme en authentieke uitstraling. Soms denkt men dat landelijk betekent dat de keuken niet modern is, maar dat is zeker niet het geval. Deze stijl kunt u goed combineren met een modern element. Er worden vaak verschillende materialen gecombineerd. Hout is één van de materialen die bijna altijd gebruikt worden.

Kenmerken van een landelijke stijl zijn lichte en warme kleuren, zoals gebroken wit, bruin en het gebruik van hout.

Moderne keukens

Moderne keukens kenmerken zich door het gebruik van verschillende materialen, strakke lijnen en design. Denk bijvoorbeeld aan glas, roestvrijstaal en natuursteen. Ook kiezen veel mensen in Bedum voor hoogglans keukendeurtjes. Kastjes zonder grepen passen ook uitstekend in deze stijl, omdat het uitzicht iet verstoord worden door onnodige greepjes en knoppen.

In een moderne keuken worden meerdere materiaalsoorten gecombineerd, maar hierbij let de keukenspecialist erop dat er niet te veel soorten gebruikt worden. Dit kan namelijk een rommelig effect creëren.

Vraag nu met slecht één muisklik meerdere gratis offertes aan. Vergelijk de offertes op prijs en bespaar op de kosten van uw nieuwe moderne keuken.

landelijke keuken Bedum

Gebruiksgemak met een greeploze keuken

Greeploze keukens zijn zeer populair in Bedum. Hiervoor installeert de keukenspecialist een speciaal systeem. Dit wordt ook wel het tip-on systeem genoemd. Om een keukenkastje of -lade te openen drukt u op een hoek of in het middel. Het kastje of de lade springt dan open. Voor nog meer wooncomfort raden wij aan om ook een soft-close systeem aan te brengen voor het sluiten.

Wat zijn de voordelen?

Een greeploze keuken heeft als voordeel dat het geheel strakker oogt. De keuken voelt hierdoor ruimtelijk aan, want er zijn geen storende elementen, zoals greepjes of knoppen. Keukens zonder greepjes passen uiteraard in een modern thema, maar ook in een landelijk thema.

Een elegante design keuken

Op zoek naar luxe? Bekijk dan de mogelijkheden voor een design keuken! Design keukens staan bekend om de hoogwaardige en exclusieve materialen die er gebruikt worden. Ook is een designkeuken uitgerust met mooie keukenapparatuur. Wat denkt u bijvoorbeeld van een grote Amerikaanse koelkast? Of een inbouw- en stoomoven om gerechten mee te bereiden? Ook een ingebouwde koffieautomaat installeren de meestal specialisten in designkeukens.

De prijzen van een designkeuken liggen meestal hoger dan voor een gemiddelde keuken. De aanschafprijzen voor de materialen en keukenapparatuur zijn namelijk duurder.

houten keuken Bedum

Creëer authenticiteit met een houten keuken

Hout blijft een populair materiaal om te gebruiken voor een nieuwe keuken. Eén van de voordelen is dat het materiaal gemakkelijk te bewerken is. Hierdoor is het ook geschikt voor keukens op maat. Daarnaast heeft het materiaal een natuurlijke uitstraling. Het zorgt voor een warmere stijl dan bijvoorbeeld met kunststof. Kies uit hardhoud of zachthout. Hardhout is iets duurder, maar gaat wel langer mee.

U moet er wel rekening mee houden dat hout onderhoud vereist. U kunt het bijvoorbeeld lakken of beitsen om de natuurlijke uitstraling te behouden of schilderen in elke gewenste kleur. Specialisten raden aan om het schilderwerk eens in de zeven jaar te vernieuwen. Wilt u geen onderhoud, maar wel de stijl van hout? Kies dan voor kunststof met een houtlook.


Op zoek naar een keukenspecialist voor het plaatsen van een keuken?

Zoek dan niet verder! Vul het offerteformulier in voor gratis offertes.

Gratis offertes


Keukenreparatie

Bij een renovatie is het vaak nodig om één of meerdere keukenreparaties uit te laten voeren. Door defecte onderdelen te laten repareren, werkt alles weer goed en kunt u uw keuken weer optimaal gebruiken.

Wanneer is een keukenreparatie nodig?

Sluiten de keukendeurtjes niet meer goed? Hangt een frontje scheef? Of doet apparatuur het niet meer goed? Dan is het verstandig om een keukenspecialist uit Bedum in te schakelen voor een keukenreparatie. Andere reparaties zijn het opknappen van onderdelen na schade, bijvoorbeeld door brand, of het repareren van een kapot aanrechtblad.

U keuken laten repareren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan, vergelijk prijzen en bespaar!

Op welke keurmerken let ik bij een keuken kopen?

Gaat u een nieuwe keuken kopen? Wij hebben nog een tip voor u! Let bij de aanschaf op eventuele keurmerken of een lidmaatschap van een keukenspecialist bij een brancheorganisatie. Een lidmaatschap of een keurmerk geeft namelijk meer zekerheid. Bijvoorbeeld een CBW-erkend keukenbedrijf. Keukenspecialisten uit Bedum die CBW-erkend zijn geven extra garantie, letten scherp op de kwaliteit en hebben gunstige voorwaarden. Ga naar cbw-erkend.nl voor meer informatie.

Of lees op kwaliteitsgarantiegroep.nl meer over het keurmerk van de Kwaliteit Garantie Groep (KGG). Dit keurmerk geeft aan dat de keukenspecialist voldoet aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, service en kwaliteit. Het bedrijf hanteert daarnaast een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Recent aangevraagde offertes

Keukenrenovatie in Groningen
Nieuwe keuken plaatsen in Hoogezand
Keuken renoveren in Veendam
Keukenkastje vervangen in Stadskanaal
Keukenapparatuur plaatsen in Leek
Compleet nieuwe keuken installeren in Winschoten
Kleine keukenrenovatie in Delfzijl
Keuken opknappen in Bedum
Keukenontwerp voor keuken in Appingedam
Keuken vernieuwen in Oude Pekela

Goedkope keuken kopen? Handige bespaartips

Een nieuwe keuken is vaak een behoorlijke investering. Dit betekent overigens niet dat een gloednieuwe keuken altijd erg duur moet zijn. Voor elk budget zijn er mogelijkheden, ook voor een beperkt budget. Wij hebben een aantal bespaartips voor het aanschaffen van een goedkope keuken.

Dit zijn onze bespaartips:

 • Keukens van een A-merk zijn duurder dan merkloze keukens, hetzelfde geldt voor de apparatuur.
 • Vraag advies over geschikte goedkope materiaalsoorten, zoals composiet.
 • Verwijder zelf de oude kastjes om te besparen op de arbeidskosten.
 • Kies voor een oudere goedkope collectie, deze worden aangeboden met hoge kortingen.

keukenspecialist Bedum

Keukenspecialist Bedum? Gratis offertes aanvragen!

Wilt u een keukenrenovatie uit laten voeren? Of juist een nieuwe keuken laten monteren? Schakel dan een keukenspecialist in voor een vakkundige renovatie en montage. Door een oude keuken te renoveren ziet de ruimte er snel weer als nieuw uit. U hebt nog meer keuzevrijheid als u een nieuwe keuken laat installeren.

Start direct uw gratis offerteaanvraag! Bespaar op de kosten.

Vul het offerteformulier in en u ontvangt spoedig een aantal gratis offertes. Vanzelfsprekend is dit geheel zonder verplichtingen, u zit dus nergens aan vast. Vergelijk de aanbiedingen en kies de beste keukenspecialist uit Bedum voor uw keukenrenovatie of montage van uw nieuwe keuken.

Gratis offertes aanvragen