Keukens Boxmeer

Voor veel mensen vormt de keuken het hart van het huis. Hier wordt niet alleen gekookt en gegeten, maar worden ook de belangrijke zaken besproken en kan men heerlijk tot rust komen. Het is daarom van belang dat de keuken voorzien is van de juiste keukenapparatuur en voldoende ruimte om te genieten van een optimaal wooncomfort. Wij beheren een netwerk van specialisten in Boxmeer die u met alle plezier ondersteunen bij het renoveren van de keukenfrontjes en andere keukenonderdelen, of zorgen voor een volledige keukenmontage. Vraag vrijblijvend enkele offertes bij ons aan voor een keukenrenovatie naar uw wensen.

Keuken Boxmeer

Offertes aanvragenBetreft het een renovatie of nieuwe keuken?

Welke opstelling heeft uw keuken? (*)

Wat wilt u renoveren? (*)
KeukendeurtjesKeukenbladApparatuurPlinten vervangen
Gewenste stijl keuken (*)
Binnen welke termijn wilt uw keuken laten renoveren? (*)Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met verschillende keukenspecialisten. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Terugbelverzoek

Direct contact keukenspecialist

Keukenrenovatie

Een keukenrenovatie kan zeer veel voeten in aarde hebben, maar kan tevens bestaan uit enkele kleine aanpassingen. Het is zeker mogelijk om met een beperkt budget te zorgen voor een volledige veranderde aanblik van de ruimte. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van keukendeurtjes, deurknoppen of het verven van een werkblad. Dankzij de hulp van een keukenmonteur profiteert u snel van de aanpassingen.

Verschillende soorten keukens

Wilt u een keukenrenovatie uitvoeren en de stijl van uw keuken aanpassen? Dan raden wij aan te gaan kijken bij een keukenspecialist uit Boxmeer. U zult zien dat er vele verscheidene soorten keukens bestaan, met elk hun eigen unieke elementen en kenmerken. Baseer op deze keukens uw keukenontwerp. Voorbeelden van keukenstijlen zijn:

  • Landelijk
  • Budget
  • Modern

Scherpe prijzen

Kiest u voor één van de keukens die onze leveranciers uit Boxmeer aanbieden, dan profiteert u niet alleen van een hoge kwaliteit, en hoog vakmanschap van de keukenmonteur, maar ook van zeer aantrekkelijke prijzen. Wij kunnen u deze lage tarieven voor een keukenmontage aanbieden doordat onze keukenspecialisten tegen een goed tarief werken, maar ook door de aanbiedingen van verschillende professionals met elkaar te vergelijken. Dankzij het naast elkaar zetten van de prijs en aanbod van diverse experts is het mogelijk om tot wel 25% op de uiteindelijke investering te besparen.

Meerdere offertes aanvragen

Kiest u voor één van de keukens die onze leveranciers uit Boxmeer aanbieden, dan profiteert u niet alleen van een hoge kwaliteit, en hoog vakmanschap van de keukenmonteur, maar ook van zeer aantrekkelijke prijzen. Wij kunnen u deze lage tarieven voor een keukenmontage aanbieden doordat onze keukenspecialisten tegen een goed tarief werken, maar ook door de aanbiedingen van verschillende professionals met elkaar te vergelijken. Dankzij het naast elkaar zetten van de prijs en aanbod van diverse experts is het mogelijk om tot wel 25% op de uiteindelijke investering te besparen.

Keuken ontwerpen

Keukenontwerp

Voordat wij keukens van een renovatie voorzien, maken wij altijd samen met de klant uit Boxmeer een keukenontwerp. Bij een keukenontwerp besteden wij onder andere aandacht aan de indeling van de werkruimte, maar ook het gebruik van keukenapparatuur, kleurcombinaties en de gekozen tegels voor wanden en vloeren. Wilt u zelf een keukenontwerp maken, of hebt u een bepaald ontwerp gezien dat u wilt gebruiken voor de renovatie? Wij gebruiken graag uw keukenontwerp als basis. Wel is het noodzakelijk om een erkend specialist het keukenontwerp te laten controleren. Op deze manier weet u zeker dat het praktisch uitvoerbaar is op het gebied van elektra en loodgieterwerk.

Keukenapparatuur plaatsen Boxmeer

Keukenapparatuur

In alle keukens staan meerdere apparaten. Zo zult u altijd de standaard apparaten tegenkomen zoals een fornuis en koelkast. Daarnaast is er heel wat extra keukenapparatuur, waarmee het kookgemak is te verhogen en zo de keukenrenovatie net dat beetje extra meegeven. Een inbouw vaatwasser of oven vormen hier voorbeelden van. De kosten voor keukenapparatuur liggen relatief hoog, kijk daarom altijd eerst bij een outletwinkel voordat u de nieuwste modellen aanschaft. Over het algemeen zal de apparatuur na ongeveer 10 jaar verouderen. Hebt u niet het geld voor een nieuw apparaat? Kijk dan of met een reparatie of kleine reparatie het gebruiksgemak is te verbeteren.

Keuken onderhoud Boxmeer

Reparatie

Naast de installatie en renovatie van keukens, hebben onze professionals uit Boxmeer zich gespecialiseerd in de reparatie en het onderhoud van uw keukenruimte. Het is soms voldoende om een paar onderdelen van een reparatie te voorzien. Een keukenmonteur kan onder meer de keukenkastjes repareren. Het grote voordeel van een reparatie is dat dit relatief weinig kosten met zich meebrengt. Hierdoor verhoogt u het wooncomfort in een handomdraai. Het komt echter wel eens voor dat er om een reparatie gevraagd wordt, terwijl dit op de langere termijn meer kost dan een renovatieklus. De specialist zal dan met u overleggen over de best te nemen stappen.

Landelijke keuken

Landelijke keuken

Een landelijke keuken is tegenwoordig populair bij onze klanten uit Boxmeer. Bij deze variant moet u denken aan houten elementen, gecombineerd met kleine tegels tegen de wanden en het gebruik van diverse tierelantijntjes als decoratie. Verscheidene soorten deurknoppen, en withouten keukenkastjes met een bruinhouten werkblad vormen hier het voorbeeld van. Landelijke keukens worden vaak gekozen door de uniek warme sfeer die u hier vindt, en de authentieke uitstraling die het biedt. Een landelijke keuken is in vrijwel elke ruimte toe te passen, hoe klein of groot deze ook is. Of u nu een renovatie toepast of een complete keukenmontage.

Houten keuken plaatsen

Houten

Naast landelijke keukens bestaan er ook houten keukens. Hoewel een aantal mensen denken dat houten keukens te weinig uitdaging en verschil in contrasten bieden. Is het mogelijk om te spelen met meerdere houtsoorten en de eigenschappen hiervan. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van de unieke kleur van mahonie met zwart ebbenhout. Of combineer de ruwe uitstraling van steigerhout met een elegante witte keukenkast. Door de diverse houtsoorten te koppelen ontstaan er resultaten die u nergens anders vindt. Vraag eventueel een keukenmonteur uit Boxmeer om samen met u een keukenontwerp te maken.

Design keuken Boxmeer

Moderne keuken

Een derde keukenstijl die we hier vandaag willen benoemen is de moderne keuken. Ook in de moderne keuken is het van belang om te spelen met contrast zowel in kleur als in vorm. Bij hedendaagse keukens moet u onder andere denken aan zwart en wit gecombineerd met een felle kleur, glasplaten tegenover chroom, en duidelijke hoeken en vormen. Een moderne keuken is niet altijd eenvoudig om te creëren tijdens een keukenrenovatie, maar met een uitgebreid budget is er zeker veel mogelijk. Wil u weten of een renovatie naar uw wensen mogelijk is? Wij bieden u graag de gewenste informatie of een vrijblijvend prijsoverzicht van moderne keukens.

Keukenkastjes plaatsen Boxmeer

Keukenkastjes vervangen

Wij hebben eerder al aangegeven dat u ook met minder geld een keukenrenovatie kunt toepassen. Dit doet u onder andere door de keukenkastjes te vervangen. Keukenkastjes vormen vaak een blikvanger in de keuken, meer bijvoorbeeld dan het keukenapparatuur. Voor keukenkastjes van een hoge kwaliteit maar tegen aantrekkelijke prijzen raden wij aan te kijken bij een outletwinkel. Voor een optimaal resultaat adviseren wij bovendien om een keukenmonteur uit Boxmeer in te schakelen voor de installatie. Hangen uw keukenkastjes niet meer waterpas? Dan biedt wellicht een eenvoudige reparatie uitkomst. Vraag onze specialist om advies, en de beste keuze.

Keukentegels renoveren Boxmeer

Keukentegels

Keukentegels vormen een tweede element die vaak worden vergeten tijdens een eenvoudige renovatie, maar die wel invloed hebben op de uitstraling van de keuken. Keukentegels kunnen variëren in stijl, in grootte, en in kleur. Kies voor plavuizen in een egale eenvoudige kleur om een ruimtelijk gevoel te creëren of opteer voor kleine tegeltjes in oranje- en bruintinten voor een traditionele stijl na te bootsen. U kunt de keukentegels zelf leggen om geld te besparen, of hiervoor een keukenrenovatie professional uit Boxmeer inzetten. Via het webformulier komt u gemakkelijk en snel in contact met een erkend keukenmonteur uit de regio.

Keukendeurtjes Boxmeer

Keukendeurtjes

Naast keukenkastjes en keukentegels willen we u tevens wijzen op de mogelijkheid voor het vervangen van de keukendeurtjes. Wanneer de structuur van uw keuken hetzelfde kan blijven tijdens de keukenrenovatie, maar de sfeer moet veranderen, dan is dit één van de meest voorkomende keuzes. Door de keukendeurtjes aan te passen verandert er niet veel, maar is de hele aanblik wel anders. Hebt u niet voldoende geld om de keukendeurtjes in hun geheel te vervangen? Overweeg dan om deze te verven, of enkel de handgrepen te vernieuwen. Een keukenrenovatie hoeft zo niet veel te kosten, maar levert wel een leuk resultaat en verhoogd wooncomfort.

Offertes aanvragen

Wilt u graag een keukenrenovatie uit laten voeren?

Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan! Ook voor nieuwe keukens en reparaties.

Offertes aanvragen
Kookeiland vervangen

Kookeiland

Het indelen van de keukenruimte kan op diverse manieren, wanneer u maar over voldoende ruimte beschikt. In veel moderne keukenruimtes in Boxmeer vindt u daarom ook een kookeiland. Een kookeiland is een deel van het werkblad, eventueel met keukenapparatuur eronder geïnstalleerd, die losstaat van de wanden. Het kookeiland biedt een mooie blikvanger, en is tevens zeer praktisch omdat u hier alles bij de hand hebt en er om heen kunt lopen. Wilt u tijdens een renovatie een kookeiland laten installeren door een keukenmonteur? Bedenk dan wel dat ook uw elektriciteitsnetwerk en waterleiding omgelegd of aangepast moeten worden. Dit zal wellicht enkele dagen duren.

Keukenblok Boxmeer

Keukenblok

Naast een kookeiland bestaan er vele andere vormen van keukenblokken. Zo is het een optie om een keukenblok in een L of U-vorm te plaatsen, en zijn ook voor kleine keukens meerdere opties beschikbaar. De meest voorkomende keukensoort is echter nog steeds de enkele rij. Zeker in panden die voor 1970 zijn gebouwd is een smalle keuken zeer gebruikelijk. Wilt u hier een keukenrenovatie uitvoeren, dan is het een overweging waard om de ruimte uit te bouwen, om zo een hoger gebruiksgemak te creëren. Het is verstandig om eerst een keukenontwerp te maken voor de veranderde keukenruimte bij uw woning of bedrijf in Boxmeer.

afzuigkap plaatsen Boxmeer

Afzuigkap

Onder de term keukenapparatuur verstaan wij vele verschillende soorten apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een koelkast, of vaatwasser, maar ook aan een oven en ander klein keukenapparatuur. Vaak wordt vergeten dat ook de afzuigkap onder de term keukenapparatuur valt. Een afzuigkap is echter zeer belangrijk voor een goede ventilatie en gezonde leefomgeving. Afzuigkappen kunt u zowel tegen de wand als het plafond plaatsen, of kunnen als ventilatiesysteem door het volledige huis getrokken worden. Voor meer informatie over de installatie, reparatie en het onderhoud van afzuigkappen verwijzen wij naar ons webformulier.

Keukenfronten vervangen Boxmeer

Keukenfrontjes vervangen

Een keukenmontage of keukenrenovatie hoeft niet altijd veel tijd en geld in beslag te nemen. Vaak is een enkel onderdeel al voldoende om de aanblik van de keukenruimte te veranderen. Eén van de opties die u heeft is het aanpassen van de keukenfrontjes. De keukenfrontjes vormen het voorste gedeelte van de keukendeurtjes. Door te kiezen voor keukenfrontjes in een ander kleur of geheel eigen stijl zorgt u ervoor dat uw keuken er weer als nieuw uitziet! Eventueel is het en optie om zelf dit deel van de keukenmontage uit te voeren.

Keukengrepen vervangen

Keukengrepen en knoppen

Een andere budgetoplossing op het gebied van renoveren is het monteren van andere keukengrepen en knoppen. Net als bij het vernieuwen van de keukenfrontjes zal dit weinig geld kosten, maar een groot effect geven. Keukengrepen vindt u gemakkelijk bij bouwmarkten en keukenspecialisten in Boxmeer, maar ook menig tweedehandswinkel biedt deze aan. Vaak vindt u hier voor vijftig cent per stuk al een unieke combinatie van deurknoppen voor de keukendeurtjes. Kies voor strakke lijnen als u de keuken een meer hedendaagse sfeer wil geven, of voor krullen en versieringen bij een klassieke keukenruimte.

Keukenkraan lekt Boxmeer

Keukenkraan vervangen

Elke keukenmonteur uit ons netwerk heeft zich niet alleen gespecialiseerd in het renoveren van keukenruimtes, ook de reparatie van verschillende onderdelen valt binnen het takenpakket. Een keukenonderdeel dat regelmatig reparatie vraagt is de kraan. Keukenkranen kunnen verkalken, waardoor de kraan gaat lekken of het warm water niet meer goed werkt. Het ontkalken van een keukenkraan is gelukkig vrij eenvoudig: leg deze in een badje van soda en azijn, en spoel goed na. Heeft het ontkalken geen effect? Probeer dan een ander kraanleertje te plaatsen. Een laatste oplossing is de reparatie van de leidingkoppelingen.

Keukenlade vervangen

Keukenlade

Wij merken dat steeds meer mensen kiezen voor meerdere keukenlades bij een keukenmontage. Dit komt doordat het gebruik van extra keukenlades (naast de besteklade), verschillende voordelen met zich meebrengt. Zo hoeft u bij keukenlades niet te bukken, en kunt u direct bij de pannen die helemaal in het achterste gedeelte staan. Daarnaast krijgt u bij een keukenlade direct overzicht van wat er staat, en wat u moet aanschaffen. Tegenwoordig worden de meeste lades geleverd met de zogeheten softclose ladegeleiders. Deze werken op basis van een veer en zorgen ervoor dat de lades zacht dichtschuiven.

Keukenblad reparatie

Keukenblad vervangen

Woont u al jaren in hetzelfde huis en hebt u nog nooit iets verandert in de keuken? Dan is het waarschijnlijk hoog tijd dat dit eens gebeurt. Met name het keukenblad zal aan vervanging toe zijn. Door veelvuldig gebruik zullen er namelijk krassen en scheuren in het oppervlak ontstaan. Dit is niet alleen lelijk, het levert ook een verhoogd risico op voedselvergiftiging op, doordat bacteriën en voedselresten zich in deze scheuren ophopen. Het vernieuwen van het keukenblad kost gelukkig weinig geld, vaak kunt u hiervoor dezelfde basis behouden, mits u gebruik maakt van dezelfde afmetingen.

keukenmontage kosten Boxmeer

Kosten

Zoals elke renovatieklus, brengt ook een keukenmontage aardig wat kosten met zich mee. Het is echter compleet afhankelijk van de klussen die u laat uitvoeren hoe hoog de uiteindelijk prijs ligt. Onder meer de uren die een keukenmonteur uit Boxmeer in het werk steekt, en de materialen die hij hiervoor gebruikt hebben invloed op de prijs. Om te besparen op de investering, raden wij aan om de prijsopgaven van meerdere keukenspecialisten naast elkaar te leggen. Kijk naar de uurtarieven, maar ook naar bijkomende zaken zoals leveringskosten en voorrijkosten voor het kiezen van de beste specialist.

Offertes aanvragen

Keukens van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Ook voor keukenrenovatie en repratie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offertes aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Onze keuken was kapot gegaan. Echter, de basis leek nog wel in orde. Dankzij Keuken Nu is deze geheel gerenoveerd. Door de reparatie is hij is weer als nieuw. En dat voor een fractie van de kosten van een nieuwe!
Paula Bos, Boxmeer
Voor onze nieuwbouwwoning konden we kiezen voor een standaardkeuken. Dit was niet echt onze smaak. Toen heeft mijn vrouw zelf haar eigen keuken getekend. Via deze service vonden we een monteur die hem heeft gerealiseerd. Het is een plaatje!
M. Klaver , Almere
Toch moeilijk om een goede keuken te vinden. Er zit veel prijsverschil tussen verschillende leveranciers. Makkelijk dat we door middel van 1 aanvraag, 5 offertes ontvingen van bedrijven uit de omgeving. Hoefden we niet alles 5x uit te leggen en krijgen we toch de beste deal. Boxmeer
Anne Boersma, Boxmeer
Voor ons nieuwe restaurant hebben we een professionele keuken laten plaatsen. Dit zijn prijzige keukens omdat ze aan allerlei eisen moeten voldoen. Dankzij deze service ontvingen we een fantastische uitvoering voor een goede prijs. Thanks!
Lorenzo Fafiani, Den Haag
Ons fornuis is ermee opgehouden. Dit was erg vervelend, dus wilden we snel een oplossing. Op maandag deden we een offerteaanvraag voor een nieuwe keukenapparatuur. Dinsdag hadden we al diverse offertes binnen. Zo snel had ik dat niet verwacht. Goede service.
Renée van Dieren, Boxmeer
We hebben al een mooi keukenblok, maar er mistte toch iets: een inbouwkoffiezetapparaat. Maar ja, is dat zomaar in te bouwen? Via het contactformulier konden we deze vraag bij specialisten neerleggen. En ja hoor, we ontvingen al vrij snel meerdere offertes van leveranciers met de oplossing. Veenendaal
Harm van Polen, Veenendaal
Wij zochten een specialist voor reparatie van het aanrechtblad, deze was versleten. Direct maar diverse keukenapparatuur vervangen. We zijn content met deze website. Vlotte reactie en vakkundig advies ontvangen. Precies wat er beloofd is eigenlijk.
Fam. De Vries, Boxmeer
Wij zochten al een tijdje een vakbedrijf voor een keukenrenovatie. Dit kwam eigenlijk maar niet van de grond. Uiteindelijk offertes aangevraagd en toen is alles in beweging gekomen. De renovatie is achter de rug en we zijn zeer content!
Fam. Stegeman, Zoetermeer
De frontjes van keukenkastjes lieten helaas los. Deze is nu door experts vervangen door een van de deelnemende bedrijven. De kwaliteit van het werk is tip top in orde en de prijs viel erg mee! Kortom, de volgende keer weer mochten we een vakman zoeken. Boxmeer
Fam. Wietkamp, Boxmeer
De keukenapparatuur was kapot, zowel de oven als de vaatwasser. We hebben een prijsopgave opgevraagd voor reparatie. De keukenmonteur belde ons, waarna een afspraak is gemaakt. Beide apparaten bleken gelukkig prima te repareren. Snel geholpen.
Fam. Harms, Hoorn

Actief in heel Nederland

Keuken Nu begon met een klein aantal leveranciers. De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een landelijk netwerk met meer dan 300 locaties. Dit aantal groeit nog steeds! Doordat wij een landelijke dekking hebben gerealiseerd, zitten er gegarandeerd verscheidene leveranciers in uw regio. Selecteer uw provincie en vraag offertes aan van bedrijven bij u uit de buurt.
Alle provincies

Hoe werkt het?

In ons netwerk zitten een groot aantal keukenleveranciers. Zodra u een offerteaanvraag doet, zet ons systeem deze door naar meerdere keukenspecialisten uit de omgeving van Boxmeer. Zij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw aanvraag. U ontvangt maximaal vijf offertes van verschillende leveranciers uit de regio waaruit u het beste aanbod kan kiezen. Kosteloos en geheel vrijblijvend.

Missie

Een kwaliteitskeuken voor ieder budget. Dat is waar Keuken Nu voor staat!

Vestigingen

Door heel het land werken wij vanuit meer dan 300 locaties. Om dit toch overzichtelijk voor u te houden, hebben we hieronder de grootste plaatsen uit uw provincie geselecteerd. Klik op de dichtstbijzijnde plaats om in contact te komen met lokale bedrijven.