Keukens IJsselmuiden

Voor veel mensen vormt de keuken het hart van het huis. In keukens wordt niet alleen gekookt en gegeten, maar worden ook de belangrijke zaken besproken en kan men heerlijk tot rust komen. Het is daarom van belang dat de keuken voorzien is van de juiste keukenapparatuur en voldoende ruimte om te genieten van een optimaal wooncomfort. Om dit comfort te garanderen dient u peroidiek de keuken te renoveren. Bent u op zoek naar een monteur die u kan helpen bij een keukenrenovatie in IJsselmuiden? Vul dan ons contactformulier in en wij helpen u om uw droomkeuken te realiseren.

Keuken IJsselmuiden

Vrijblijvend contact

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Gelieve dit veld leeg te laten.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met verschillende keukenspecialisten. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Terugbelverzoek

Direct contact keukenspecialist

Keukenrenovatie

Een keukenrenovatie kan zeer veel voeten in aarde hebben, maar kan tevens bestaan uit enkele kleine aanpassingen. Het is zeker mogelijk om met een beperkt budget te zorgen voor een volledige veranderde aanblik van de ruimte. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van keukendeurtjes, deurknoppen of het verven van een werkblad. Wij geven u graag meer informatie over een renovatie tegen lage prijzen.

Verschillende soorten keukens

Wilt u een keukenrenovatie uitvoeren en de stijl van uw keuken aanpassen? Dan raden wij aan te gaan kijken bij een keukenspecialist uit IJsselmuiden. U zult zien dat er vele verscheidene soorten keukens zijn, met elk hun eigen unieke elementen en kenmerken. Baseer op deze keukens uw keukenontwerp. Voorbeelden van keukenstijlen zijn:

  • Landelijk
  • Budget
  • Modern

Scherpe prijzen

Kiest u voor één van de keukens die onze leveranciers uit IJsselmuiden aanbieden, dan profiteert u niet alleen van een hoge kwaliteit, en hoog vakmanschap van de monteur, maar ook van zeer aantrekkelijke prijzen. Wij kunnen u deze lage prijzen aanbieden doordat onze keukenspecialisten tegen een goed tarief werken, maar ook door de aanbiedingen van verschillende professionals met elkaar te vergelijken. Dankzij het naast elkaar zetten van de prijs en aanbod van diverse experts is het mogelijk om tot wel 25% op de uiteindelijke investering te besparen.

Direct contact

Wilt u weten wat de kosten worden voor het laten uitvoeren van een reparatie van uw keuken? Hebt u een vraag over de werkzaamheden van een monteur uit ons netwerk? Of bent u benieuwd naar de exacte prijzen voor een keukenrenovatie met nieuw keukenapparatuur en een volledig veranderd keukenontwerp? Aarzel dan niet om uw wensen en vragen in te vullen op ons contactformulier. Wij zorgen ervoor dat een specialist uit IJsselmuiden spoedig uw hulpvragen beantwoordt, of u voorziet van een vrijblijvende prijsopgave. Wij kunnen u daarnaast van advies voorzien over de voordelen van renovatie ten opzichte van renovatie, en de prijsverschillen die hierbij komen kijken. Wij helpen u graag verder!

Keuken ontwerpen

Keukenontwerp

Voordat wij keukens van een renovatie voorzien, maken wij altijd samen met de klant uit IJsselmuiden een keukenontwerp. Bij een keukenontwerp besteden wij onder andere aandacht aan de indeling van de werkruimte, maar ook het gebruik van keukenapparatuur, kleurcombinaties en de gekozen tegels voor wanden en vloeren. Wilt u zelf een keukenontwerp maken, of hebt u een bepaald ontwerp gezien dat u wilt gebruiken voor de renovatie? Wij gebruiken graag uw keukenontwerp als basis.

Keukenapparatuur plaatsen IJsselmuiden

Keukenapparatuur

In alle keukens staan meerdere vormen van keukenapparatuur. Zo zult u altijd de standaard apparaten tegenkomen zoals een fornuis en koelkast. Daarnaast is er heel wat extra keukenapparatuur, waarmee u het kookgemak kunt verhogen en zo de keukenrenovatie net dat beetje extra meegeven. Voorbeelden hiervan zijn een inbouw vaatwasser of oven. De kosten voor keukenapparatuur zijn relatief hoog, kijk daarom altijd eerst bij een outletwinkel voordat u de nieuwste modellen aanschaft.

Keuken onderhoud IJsselmuiden

Reparatie

Naast de installatie en renovatie van keukens, zijn onze professionals uit IJsselmuiden tevens gespecialiseerd in de reparatie en het onderhoud van uw keukenruimte. Het kan voldoende zijn om een paar onderdelen van een reparatie te voorzien. Een monteur kan onder andere de kastjes repareren. Wilt u meer weten over de prijs voor een reparatie? Vraag via het webformulier om meer informatie van een erkend monteur. Wij proberen een hoge responstijd na te streven zodat u snel weer van uw wooncomfort kan genieten.

Landelijke keuken

Landelijke keuken

Een landelijke keuken is tegenwoordig populair bij onze klanten uit IJsselmuiden. Bij landelijke keukens moet u denken aan houten elementen, gecombineerd met kleine tegels tegen de wanden en het gebruik van diverse tierelantijntjes als decoratie. Voorbeelden hiervan zijn meerdere soorten deurknoppen, en withouten keukenkastjes met een bruinhouten werkblad. Landelijke keukens zijn zo in trek door de uniek warme sfeer die u hier vindt, en de authentieke uitstraling die het biedt. Een landelijke keuken kan in vrijwel elke ruimte worden toegepast, hoe klein of groot deze ook is. Of u nu een renovatie toepast of een nieuwe keuken installeert.

Houten keuken plaatsen

Houten

Naast landelijke keukens zijn ook houten keukens zeer gewild. Hoewel een aantal mensen denken dat houten keukens te weinig uitdaging en verschil in contrasten bieden. Het is echter mogelijk om te spelen met meerdere houtsoorten en de eigenschappen hiervan. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van de unieke kleur van mahonie met zwart ebbenhout. Of combineer de ruwe uitstraling van steigerhout met een elegante witte keukenkast. Door de diverse houtsoorten te koppelen ontstaan er resultaten die u nergens anders vindt. Vraag eventueel een monteur uit IJsselmuiden om samen met u een keukenontwerp te maken.

Design keuken IJsselmuiden

Moderne keuken

Een derde keukenstijl die we hier vandaag willen benoemen is de moderne keuken. Ook in de moderne keuken is het van belang om te spelen met contrast zowel in kleur als in vorm. Bij moderne keukens moet u onder andere denken aan zwart en wit gecombineerd met een felle kleur, glasplaten tegenover chroom, en duidelijke hoeken en vormen. Een moderne keuken is niet altijd eenvoudig om te creëren tijdens een keukenrenovatie, maar met een uitgebreid budget is er zeker veel mogelijk. Wilt u weten of een renovatie naar uw wensen mogelijk is? Wij bieden u graag de gewenste informatie of een vrijblijvend prijsoverzicht van moderne keukens.

Keukenkastjes plaatsen IJsselmuiden

Keukenkastjes vervangen

Wij hebben eerder al aangegeven dat u ook met minder geld een keukenrenovatie kunt toepassen. Dit doet u onder andere door de keukenkastjes te vervangen. Keukenkastjes zijn vaak een blikvanger in de keuken, meer bijvoorbeeld dan het keukenapparatuur. Voor keukenkastjes van een hoge kwaliteit maar tegen aantrekkelijke prijzen raden wij aan te kijken bij een outletwinkel. Voor een optimaal resultaat adviseren wij bovendien om een monteur uit IJsselmuiden in te schakelen voor de installatie. Zijn uw keukenkastjes scheef gaan hangen? Dan biedt wellicht een eenvoudige reparatie uitkomst. Vraag onze specialist om advies, en de beste keuze.

Keukentegels renoveren IJsselmuiden

Keukentegels

Keukentegels zijn een tweede element die vaak worden vergeten tijdens een eenvoudige renovatie, maar die wel invloed hebben op de uitstraling van de keuken. Keukentegels kunnen variëren in stijl, in grootte, en in kleur. Kies voor plavuizen in een egale eenvoudige kleur om een ruimtelijk gevoel te creëren of opteer voor kleine tegeltjes in oranje- en bruintinten voor een traditionele stijl na te bootsen. U kunt de keukentegels zelf leggen om geld te besparen, of hiervoor een keukenrenovatie professional uit IJsselmuiden inzetten. Via het webformulier komt u gemakkelijk en snel in contact met een erkend vakman uit de regio.

Keukendeurtjes IJsselmuiden

Keukendeurtjes

Naast keukenkastjes en keukentegels willen we u tevens wijzen op de mogelijkheid voor het vervangen van de keukendeurtjes. Wanneer de structuur van uw keuken hetzelfde kan blijven tijdens de keukenrenovatie, maar de sfeer moet veranderen, dan is dit één van de meest voorkomende keuzes. Door de keukendeurtjes aan te passen verandert er niet veel, maar is de hele aanblik wel anders. Hebt u niet voldoende geld om de keukendeurtjes in hun geheel te vervangen? Overweeg dan om deze te verven, of enkel de handgrepen te vernieuwen. Een keukenrenovatie hoeft zo niet veel te kosten, maar levert wel een leuk resultaat en verhoogd wooncomfort.

Kookeiland vervangen

Kookeiland

Het indelen van de keukenruimte kan op diverse manieren, wanneer u maar over voldoende ruimte beschikt. In veel moderne keukens vindt u daarom ook een kookeiland. Een kookeiland is een deel van het werkblad, eventueel met keukenapparatuur eronder geïnstalleerd, die losstaat van de wanden. Het kookeiland biedt een mooie blikvanger, en is tevens zeer praktisch omdat u hier alles bij de hand hebt en er om heen kunt lopen. Wilt u tijdens een renovatie een kookeiland laten installeren door een monteur? Bedenk dan wel dat ook uw elektriciteitsnetwerk en waterleiding omgelegd of aangepast moeten worden. Wij informeren u met alle plezier.

Keukenblok IJsselmuiden

Keukenblok

Naast een kookeiland zijn er vele andere vormen van keukenblokken. Zo is het mogelijk om een keukenblok in een L of U-vorm te plaatsen, en zijn ook voor kleine keukens meerdere opties beschikbaar. De meest voorkomende keukensoort is echter nog steeds de enkele rij. Zeker in panden die voor 1970 zijn gebouwd is een smalle keuken zeer gebruikelijk. Wilt u hier een keukenrenovatie uitvoeren, dan is het een overweging waard om de ruimte uit te bouwen, om zo een hoger gebruiksgemak te creëren. Eén van onze professionals uit IJsselmuiden komt graag bij u langs om u advies te geven en een keukenontwerp te maken.

afzuigkap plaatsen IJsselmuiden

Afzuigkap

Onder de term keukenapparatuur verstaan wij vele verschillende soorten apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een koelkast, of vaatwasser, maar ook aan een oven en ander klein keukenapparatuur. Vaak wordt vergeten dat ook de afzuigkap onder de term keukenapparatuur valt. Een afzuigkap is echter zeer belangrijk voor een goede ventilatie en gezonde leefomgeving. Afzuigkappen zijn zowel tegen de wand als het plafond te plaatsen, of kunnen als ventilatiesysteem door het volledige huis getrokken worden. Voor meer informatie over de installatie, reparatie en het onderhoud van afzuigkappen verwijzen wij naar ons webformulier.

Offerte aanvragen

Keukens van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Ook voor keukenrenovatie en repratie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Onze keuken was kapot gegaan. Echter, de basis leek nog wel in orde. Dankzij Keuken Nu is deze geheel gerenoveerd. Door de reparatie is hij is weer als nieuw. En dat voor een fractie van de kosten van een nieuwe!
Paula Bos, IJsselmuiden
Voor onze nieuwbouwwoning konden we kiezen voor een standaardkeuken. Dit was niet echt onze smaak. Toen heeft mijn vrouw zelf haar eigen keuken getekend. Via deze service vonden we een monteur die hem heeft gerealiseerd. Het is een plaatje!
M. Klaver , Almere
Toch moeilijk om een goede keuken te vinden. Er zit veel prijsverschil tussen verschillende leveranciers. Makkelijk dat we door middel van 1 aanvraag, 5 offertes ontvingen van bedrijven uit de omgeving. Hoefden we niet alles 5x uit te leggen en krijgen we toch de beste deal. IJsselmuiden
Anne Boersma, IJsselmuiden
Voor ons nieuwe restaurant hebben we een professionele keuken laten plaatsen. Dit zijn prijzige keukens omdat ze aan allerlei eisen moeten voldoen. Dankzij deze service ontvingen we een fantastische uitvoering voor een goede prijs. Thanks!
Lorenzo Fafiani, Den Haag
Ons fornuis is ermee opgehouden. Dit was erg vervelend, dus wilden we snel een oplossing. Op maandag deden we een offerteaanvraag voor een nieuwe keukenapparatuur. Dinsdag hadden we al diverse offertes binnen. Zo snel had ik dat niet verwacht. Goede service.
Renée van Dieren, IJsselmuiden
We hebben al een mooi keukenblok, maar er mistte toch iets: een inbouwkoffiezetapparaat. Maar ja, is dat zomaar in te bouwen? Via het contactformulier konden we deze vraag bij specialisten neerleggen. En ja hoor, we ontvingen al vrij snel een offerte van een leverancier met de oplossing. Veenendaal
Harm van Polen, Veenendaal
Wij zochten een specialist voor reparatie van het aanrechtblad, deze was versleten. Direct maar diverse keukenapparatuur vervangen. We zijn content met deze website. Vlotte reactie en vakkundig advies ontvangen. Precies wat er beloofd is eigenlijk.
Fam. De Vries, IJsselmuiden
Wij zochten al een tijdje een vakbedrijf voor een keukenrenovatie. Dit kwam eigenlijk maar niet van de grond. Uiteindelijk een offerte aangevraagd en toen is alles in beweging gekomen. De renovatie is achter de rug en we zijn zeer content!
Fam. Stegeman, Zoetermeer
De frontjes van keukenkastjes lieten helaas los. Deze is nu door experts vervangen door een van de deelnemende bedrijven. De kwaliteit van het werk is tip top in orde en de prijs viel erg mee! Kortom, de volgende keer weer mochten we een vakman zoeken. IJsselmuiden
Fam. Wietkamp, IJsselmuiden
De keukenapparatuur was kapot, zowel de oven als de vaatwasser. We hebben een prijsopgave opgevraagd voor reparatie. De monteur belde ons, waarna een afspraak is gemaakt. Beide apparaten bleken gelukkig prima te repareren. Snel geholpen.
Fam. Harms, Hoorn

Over ons

Actief in heel Nederland
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie