keukenontwerp

Keukenontwerp

Iedereen heeft een bepaald beeld van een droomkeuken. Om dit beeld te vertalen naar een bouwtekening is vaak lastig om te doen. En daarnaast heeft u geen idee wat het u gaat kosten. Kom via het netwerk van Keuken Nu in contact met keukenspecialisten. Deze kunnen u adviseren wat voor soort keuken het beste bij uw huis past. Ook kunt u door een keukenbedrijf uit ons netwerk een keukenontwerp laten maken. Vul het contactformulier in en vraag vrijblijvend meerdere offertes aan!

Hoe kan ik het beste keukenontwerp maken?

Wat is uw droomkeuken? Wat moet er wel in en wat juist niet? Voordat u het keukenontwerp op papier gaat zetten, is het verstandig om even na te gaan wat uw wensen zijn en of er genoeg ruimte is voor al deze wensen. Wellicht moet u keuzes maken welke apparaten zeker aanwezig moeten zijn en welke u moet schrappen. Teken vervolgens samen met een specialist van Keuken Nu het ontwerp uit. Zo heeft u een goed idee van de omvang en de kosten. Enkele zaken waar u alvast over na kunt denken:

  • Meet de keuken goed op
  • Welke apparatuur heeft prioriteit?
  • Open keuken of gesloten?
  • Kookeiland gewenst?
  • Hoge kasten, bovenkasten of alleen lage kasten?
  • Dubbele of enkele spoelbak

Neem contact met ons op!

Van plan een nieuwe keuken te laten monteren maar u heeft totaal nog geen idee wat voor keuken u wilt? Laat dan een keukenontwerp maken door een vakman. Vraagt u direct, gratis en vrijblijvend, diverse offertes bij ons aan. Wij zullen uw aanvraag bevestigen per e-mail en u vervolgens meerdere offertes verzorgen. Deze kunt u met elkaar vergelijken gebaseerd op prijs en kwaliteit. Op deze manier heeft u een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden!

Gratis offertes aanvragen