keukenapparatuur

Keukenapparatuur

Bent u ook toe aan de modernisering van uw keuken, maar heeft u geen zin in de hoge prijzen die bij nieuwbouw komen kijken? Bij het netwerk van Keuken Nu is het mogelijk om zonder een hele nieuwe keuken aan te schaffen, de apparatuur in uw keukenblok te laten vervangen. Elk jaar worden de technieken voor inbouw en renovatie verbeterd, ontwikkelt men steeds milieuzuinigere apparatuur, en is de apparatuur steeds beter aan te passen op persoonlijke wensen. Als u interesse heeft in het vervangen van uw keukenapparatuur tegen scherpe prijzen, neem dan contact op met één van onze professionals via het contactformulier. Wij sturen u naar aanleiding van uw wensen meerdere offertes toe, die u zelf kunt vergelijken op basis van prijzen en kwaliteit. Zo kunt u tot wel 40% besparen op de kosten en installatie van nieuw apparatuur!

Vijf redenen voor het vervangen van apparatuur

  • Moderne uitstraling keuken
  • Veel kookgemak
  • Minder risico op brand
  • Lagere energiekosten
  • Meer ruimte in de keuken

Mogelijkheden

De modernisering van uw keuken door de installatie van nieuw apparatuur kan op verschillende vlakken en tegen lage tot hoge prijzen. Zo is het mogelijk om enkel een cooker te laten inbouwen, of een compleet nieuwe koelkast en vriezer unit te installeren. Waar u ook voor kiest, de mogelijkheden zijn oneindig. Hieronder worden voor u enkele mogelijkheden voor de vervanging van keuken apparatuur op een rijtje gezet. Benieuwd wat er nog meer mogelijk is bij het plaatsen van een keuken? Lees hier meer over keukenmontage.

Inbouwen van een cooker

Eén van de nieuwste revoluties op het gebied van keuken apparatuur is de cooker: een kraan waarbij u met één handomdraai kokendheet water heeft. Deze Nederlandse uitvinding verovert langzamerhand de hele wereld. U kunt kiezen voor een kokend water kraan met een extra mengkraan, of de nieuwste versie: de Quooker Fusion, warm, koud en kokend water in één kraan. Als u geen cooker heeft is het eenvoudig deze aan te schaffen. Er wordt voor de installatie een gaatje gemaakt in het werkblad, en een reservoir eronder geplaatst. De Quooker producten zijn bovendien zeer energiezuinig, met dergelijke apparatuur bespaart u zelfs op uw energiekosten.

Vervangen van een inbouwoven

Een defecte inbouwoven is vaak lastig te repareren, daarom is het vaak aan te raden deze te vervangen. Het installeren van een nieuwe inbouwoven in de keuken is gelukkig een simpel karweitje. Wilt u nieuw keuken apparatuur, tegen lage prijzen? Koop dan een nieuwe inbouwoven en installeer hem zelf! Dit kan in drie simpele stappen:

  • Haal de stekker uit het contact (het elektrapunt zit meestal achter een plint)
  • Verwijder de bevestigingsschroeven aan de voorkant en haal de oven uit de nis
  • Herhaal de procedure in omgekeerde volgorde voor de installatie van de nieuwe apparatuur

Installeren van een vaatwasser

Bij het vervangen van de apparatuur in uw keuken, kunt u ook denken aan de installatie van een vaatwasser. Hieraan zitten relatief lage prijzen verbonden, en het levert bovendien een groot gebruiksgemak op. De meest bekende merken vaatwassers zijn die van Bosch, Siemens, Miele en Indesit. Deze hebben de hoogste prijzen, maar garanderen ook de beste kwaliteit. Wilt u wel een nieuwe vaatwasser, maar heeft u een klein budget? Kies dan voor vaatwassers van het huismerk van de leverancier. Vaak zijn deze nog wel van goede kwaliteit, maar zijn de prijzen aanzienlijk lager. Let bovendien bij de aanschaf van een vaatwasser op de aansluitpunten voor afwatering en elektriciteit. Hiermee voorkomt u installatie problemen.

Nieuwe kookplaten

De meest basale vorm van keuken apparatuur is natuurlijk de kookplaat waarmee het koken begint. Waar in een oudere keuken meestal een gasfornuis staat, is het in de afgelopen jaren steeds gebruikelijker geworden om bij nieuwbouw te kiezen voor inductieplaten of keramisch koken. Daarnaast zijn er extra mogelijkheden zoals een wok brander of sudderpit. Bent u toe aan nieuw apparatuur in uw keuken? Vergeet dan uw kookplaten niet. Door de vervanging van uw kookplaten kunt u vaak energiezuiniger koken, en verbetert de kwaliteit van het voedsel eveneens. Bent u geïnteresseerd in nieuw kook apparatuur? Vraag dan eens bij de leverancier naar kookplaten van Neff, Bauknecht of Pelgrim. Zij bieden een groot assortiment aan mogelijkheden tegen scherpe prijzen. Bovendien wordt hierbij een lange levensduur van uw producten gegarandeerd.

Prijzen

Er zijn natuurlijk verschillende prijzen verbonden aan het vervangen van uw keuken apparatuur. De installatie van een inbouwoven is relatief goedkoop, het vervangen van uw kookplaat kan daarentegen zeer in de prijzen lopen. Met welke prijzen u te maken krijgt is tevens afhankelijk van het merk dat u aanschaft en de kwaliteitseisen die u aan de apparatuur stelt. In de onderstaande tabel krijgt u een overzicht van enkele prijzen voor de besproken producten. Deze prijzen zijn een richtlijn voor wanneer u nieuw keuken apparatuur wilt aanschaffen, ze vormen echter geen garantie.

Apparaat Minimum prijs Maximumprijs
Cooker €350,- €1.700,-
Inbouwoven €260,- €1.100,-
Vaatwasser €180,- €800,-
Kookplaat €240,- €3.000,-

Besparen door offertes te vergelijken

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan voor het plaatsen van nieuw keukenapparatuur in uw keuken. Wij zullen deze aanvraag zo snel mogelijk bevestigen per e-mail en er voor zorgen dat hij door wordt gestuurd naar diverse bedrijven uit uw omgeving. Elk bedrijf voldoet aan onze kwaliteitseisen dus u bent verzekerd van kwaliteit tegen scherpe prijzen. Vergelijk zelf de prijzen met de geboden diensten en kwaliteit, en bespaar tot wel 40% op uw kosten.

Gratis offertes aanvragen