Keukens Limburg

Het is een trend om tegenwoordig “keukengericht” te wonen. Hiermee wordt bedoeld dat men de keuken als een belangrijk onderdeel van de woning beschouwt. Natuurlijk beamen wij dat en informeren we u graag naar de mogelijkheden. Zoekt u een betrouwbare keukenspecialist uit Limburg voor een complete keukenmontage of juist de renovatie of reparatie van uw huidige exemplaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U krijgt spoedig enkele offertes toegestuurd van maximaal vijf specialisten uit de regio Limburg. Het is aan u om deze te vergelijken op basis van prijs en aanbod.

Keuken Limburg- voor alle keukens

Offertes aanvragenBetreft het een renovatie of nieuwe keuken?

Welke opstelling heeft uw keuken? (*)

Wat wilt u renoveren? (*)
KeukendeurtjesKeukenbladApparatuurPlinten vervangen
Gewenste stijl keuken (*)
Binnen welke termijn wilt uw keuken laten renoveren? (*)Wij werken samen met meerdere keuken experts uit uw regio. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.
Terugbelverzoek keuken monteur

Keukenontwerp

Wij bieden u de mogelijkheid tot het maken van een eigen keukenontwerp. Belangrijk is om eerst te beginnen met het goed meten van de ruimte. Dit is essentieel, omdat dit bepaalt hoeveel keukenkastjes en keukenapparatuur u kwijt kunt. Bepaal daarna welke keukenapparatuur voor u belangrijk is en welke opstelling in uw woning het meeste comfort oplevert. Ga met dit ontwerp voor een renovatie naar een keukenspecialist uit Limburg. Hij kijkt dan met een kritisch oog naar uw keukenontwerp en geeft enkele tips. Zo ontwerpt u snel uw eigen keuken.

Verschillende soorten keukens

Keukens bestaan in vele soorten en maten. Voor iedere smaak is er een variant ontworpen. U hebt legio mogelijkheden. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende keukenstijlen:

  • Landelijk – denk hierbij aan ambachtelijke of steigerhouten keukens
  • Exclusief – bijvoorbeeld een retro of grote Engelse keuken
  • Modern – RVS wordt hier veel gebruikt
  • Tijdloos –Klassieke keukenontwerpen zijn hier een mooi voorbeeld van

Scherpe prijzen

De prijs voor een complete keukenmontage of de renovatie van uw huidige keuken hangt af van een groot aantal factoren. Wij garanderen echter dat u via ons netwerk altijd profiteert van aantrekkelijke prijzen en een snelle en vakkundige hulp. Elke keukenmonteur uit ons netwerk heeft een ruime ervaring met het installeren van keukenapparatuur, het herstellen van de keukendeurtjes en het schilderen van de wanden. Wij verzekeren u dan ook dat u in enkele dagen geniet van een optimaal wooncomfort bij uw woning in Limburg.

Meerdere offertes aanvragen

Twijfelt u nog over de stijl keuken die u wenst of heeft u juist al een eigen ontwerp gemaakt die u wilt tonen aan een specialist voor extra advies? Of bent u benieuwd naar de prijzen voor een keukenrenovatie of reparatie? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Uw aanvraag wordt verzonden naar diverse bedrijven uit de omgeving van Limburg. Vergelijk de offertes en maak de keuze die voor u het meest geschikt is. Wij spreken u graag!

Keukenrenovatie Limburg

Keukenrenovatie

Om het wooncomfort in keukens te verbeteren is het niet altijd nodig om een geheel nieuwe keuken te laten plaatsen, vaak is een keukenrenovatie voldoende. Kies bijvoorbeeld voor het behoud van de basis van de keukenkastjes, terwijl u de keukendeurtjes vervangt, of maak de keus voor ander keukenapparatuur. Bij vrijwel elk keukenontwerp is het mogelijk om met kleine aanpassingen het comfort aanzienlijk te bevorderen. Om de kosten verder te besparen is het advies om een deel van de keukenmontage zelf uit te voeren, en om de nieuwe apparatuur bij een outletwinkel te kopen.

Keuken inbouwapparatuur

Keukenapparatuur

Goede keukens gaan vaak langer mee dan de inbouwapparatuur. Hoe hoog de kwaliteit van de keukenapparatuur ook is, na verloop van tijd is de techniek verouderd, of gaan bepaalde onderdelen toch slijten. Het is daarom verstandig om minimaal eens in de 15 jaar de keukenapparatuur te veranderen. Een keukenmonteur uit ons netwerk in Limburg kan u ondersteunen bij dit deel van de keukenmontage, of ervoor zorgen dat u binnen enkele dagen geniet van een compleet up to date keuken. Onder keukenapparatuur verstaan wij met name de grotere apparaten zoals gasfornuis, koelkast en afzuigkap.

Keuken reparatie Limburg

Reparatie

Door veel gebruik te maken van uw keuken, kan deze kapot gaan. Eén van de keukenkastjes wil niet meer dicht of de pannenlade zit klem. Voor dergelijke kleine klusjes, maar ook voor grotere klussen zoals het schilderen van de plafonds of het zetten van tegels is het een optie om de hulp van een monteur uit ons netwerk in Limburg in te schakelen. De kosten voor een reparatie liggen over het algemeen vrij laag, terwijl u hiermee de levensduur van de keuken wel verlengt. Daarmee vormt een reparatie een goed alternatief voor de keukenrenovatie.

Landelijke keuken Limburg

Landelijke keuken

Houdt u van een rustiek gevoel in huis, of is uw keuken bedoeld als de plek om te ontspannen en van een beetje comfort te genieten? Door uw keukenruimte in de landelijk leven stijl in te richten bereikt u dit alles en meer. Landelijke keukens vormen al lang een populaire oplossing bij de keukenrenovatie van vele Nederlandse huishoudens. Er wordt voor het landelijke design veelal gebruik gemaakt van keukenonderdelen van hout, afgewerkt met nostalgische elementen. De prijs voor de renovatie naar de landelijke stijl hangt met name af van de huidige uitstraling van de keukendeurtjes en –apparatuur.

Houten keuken producten

Houten

Hout is tegenwoordig een zeer gewild materiaal voor producten in en om huis. Met name steigerhout is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Ook voor een renovatie van de keuken is hout een zeer geschikt materiaal. U creëert met houten keukenonderdelen een warme en natuurlijke sfeer. Let bij de aanschaf van houten onderdelen wel op of deze over een houtkeurmerk beschikken. In Nederland bestaan zowel het FSC als PEFC keurmerk. Deze staan voor een duurzame productie. Houdt wel rekening met het feit dat hout eerder een reparatie of onderhoud vereist dan bijvoorbeeld kunststof.

Moderne keuken Limburg

Moderne keuken

Een moderne keuken heeft vaak een zeer minimalistische stijl, waarbij zo weinig mogelijk gebruik is gemaakt van ronde vormen en versieringen. Voor een modern keukenontwerp maken ontwerpers in de meeste gevallen gebruik van materialen als chroom, roestvrijstaal, metaal en glas. Dergelijke materialen zorgen voor een moderne en professionele uitstraling. Eén van de meest recente innovaties op dit gebied is een zwevende keuken. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel en biedt een uniek beeld. Een andere optie is een glazen achterwand, deze afwerking garandeert een open feeling en een strakke uitstraling.

Keukenkastjes vervangen Limburg

Keukenkastjes vervangen

Heeft u weinig geld maar is uw keuken wel aan een renovatie toe? Kies er dan voor om enkel de keukenkastjes te vervangen. Nieuwe kastjes kunt u bij een keukenoutlet kopen. Een dergelijke outlet biedt vaak producten aan van het vorige seizoen, waardoor u deze tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan kan schaffen. Het vervangen van de keukenkastjes hoeft bovendien weinig te kosten wanneer u hier geen keukenmonteur voor inschakelt, maar dit zelf doet. Als u enigszins handig bent hoeft het vernieuwen van de keukenkastjes technisch gezien geen probleem op te leveren.

Keukentegels zetten Limburg

Keukentegels

Door het kiezen van de juiste keukentegels zorgt u ervoor dat de wanden van uw keukenruimte precies binnen het gekozen design passen. Plaats bij een Bourgondische- of boerenkeuken niet alleen tegeltjes aan de wanden, maar laat ook plavuizen op de vloer leggen. Het tegelwerk is iets lastiger schoon te maken dan zeil of linoleum, maar levert wel een zeer sfeervol resultaat op. Vindt u keukentegels niet mooi en wil u liever een strakkere uitstraling? Kies dan voor een glasplaat of roestvrijstaal als afwerking van uw muren. Voor iedere wens is er een oplossing!

Keukendeurtjes montage Limburg

Keukendeurtjes

Hebt u geen behoefte aan een volledig uniforme indeling van uw keukenruimte? Overweeg dan eens om te spelen met de keukendeurtjes. Bij menig keukenmonteur uit Limburg is het mogelijk om losse keukendeurtjes of keukenfrontjes te kopen. Kies dus voor een speels resultaat voor keukendeurtjes in verschillende stijlen in dezelfde kleur, of voor verschillende kleuren in dezelfde stijl. De keukenmonteur helpt u graag met een dergelijke keukenrenovatie. Ook kan hij u verder informeren over uw vragen op het gebied van keukenapparatuur of een verdere keukenrenovatie.

Offertes aanvragen

Wilt u graag een keukenrenovatie uit laten voeren?

Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan! Ook voor nieuwe keukens en reparaties.

Offertes aanvragen
Kookeiland

Kookeiland

Een kookeiland is zeer populair voor Nederlandse keukens, wij merken echter dat veel klanten vragen hebben over wat er nou precies op een kookeiland hoort. In de meeste gevallen is het eiland een gewoon werkblad, een vrijstaand aanrecht met daaronder laden of kastjes. In bepaalde varianten is op het kookeiland ook de kookplaat geplaatst, of de vaatwasser. Dit is echter afhankelijk van de aansluitingen en de overige ruimte in de keuken. Waar u ook voor kiest, het is van belang altijd de werkdriehoek (kookplaat, spoelbak, koelkast) in gedachten te houden.

Keukenblok

Keukenblok

Door veelvuldig gebruik van het keukenblok is het een mogelijkheid dat hier na enkele jaren een reparatie of renovatie voor nodig is. Wij raden u aan om u hiervoor in verbinding te stellen met een ervaren keukenmonteur. Deze kan snel zien of een kleine reparatie voldoende is, of dat het verstandiger is het volledige keukenblok te vervangen. Bij een reparatie dient u onder andere te denken aan het herstellen van beschadigingen, of een aanpassing aan de keukenkastjes. De prijs voor een dergelijke reparatie ligt over het algemeen lager dan voor een volledige keukenrenovatie.

afzuigkap montage Limburg

Afzuigkap

Er bestaan verschillende soorten afzuigkappen, die u bij elke leverancier kunt bestellen. Zo hebt u de keus uit een eilandkap, plafondunit en schouwkap. Bovendien moet u kiezen tussen een gewone luchtafvoer of recirculatie. Wanneer u op zoek gaat naar een afzuigkap, houdt dan rekening met de volgende elementen: (1) is een motorloze kap voldoende, of hebt u een motor nodig; (2) zorg voor zo weinig mogelijk bochten in de luchtafvoer; (3) kies een afzuigkap die even breed is als de kookplaat; (4) verzeker u van een goed geaarde stroombron om kortsluiting te voorkomen.

Keukenfrontjes Limburg

Keukenfrontjes vervangen

Hoewel het een optie is om bij de keukenrenovatie te kiezen voor het aanpassen van de keukendeurtjes, is het tevens een mogelijkheid de keukenfrontjes aan te passen. Met de keukenfrontjes doelen wij op de voorste plaat van de deurtjes. Door deze van kleur of design te veranderen, krijgt uw hele keuken een volledig andere aanblik. Het veranderen van de keukenfrontjes is een zeer goede oplossing voor mensen met een beperkt budget. Dit deel van de keukenmontage is namelijk eenvoudig eigenhandig uit te voeren. Keukenfrontjes bestelt u gemakkelijk bij een bouwmarkt in Limburg.

Keukenknoppen vervangen Limburg

Keukengrepen en knoppen

Hebt u maar weinig geld om de renovatie van uw keuken af te handelen? Kijk dan eens bij het aanbod keukengrepen en knoppen. Het vervangen van dergelijke grepen kost ongeveer €2,- tot €5,- per stuk, en een middagje werk. Bij de meeste tweedehands winkels in Limburg kunt u bovendien regelmatig handgrepen vinden die maar vijftig cent kosten. Wel moet u dan goed zoeken naar bijpassende grepen. Houdt u van een elegante stijl? Kies dan voor knoppen die een krul hebben. Moet de keuken vooral praktisch zijn? Ga dan voor een modern keukenontwerp.

Keukenkraan vernieuwen Limburg

Keukenkraan vervangen

Een volgende klus waarvoor u geen hulp hoeft te vragen van een erkend keukenmonteur uit Limburg is het vernieuwen van de keukenkranen. Een lekkende keukenkraan is meestal aan de binnenzijde verkalkt. Dit is op te lossen door de kraan in een badje van soda en azijn te leggen. Hierdoor lost de kalk op, en zal de kraan weer naar behoren werken. Heeft de azijn geen effect? Kijk dan of u een nieuw kraanleertje moet plaatsen. Een kraanleertje is bij alle bouwmarkten verkrijgbaar. Een laatste oplossing is het vernieuwen van de hele keukenkraan.

Keukenlade aanpassen

Keukenlade

Lange tijd was de enige lade die men in keukens kon vinden de besteklade. Tegenwoordig is het echter veel gebruikelijker om meerdere lades te kiezen binnen het keukenontwerp. Het voordeel van meerdere lades is dat u dan minder hoeft te bukken bij het pakken van de pannen, en dat u altijd gemakkelijk bij het achterste gedeelte van de lade komt. Bovendien maakt vrijwel elke ontwerper nu gebruik van softclose ladegeleiders. Laden met dergelijke ladegeleiders duwt u eenvoudig dicht, maar ze zullen op het laatste moment door een veer afgeremd worden.

Keukenblad vervangen Limburg

Keukenblad vervangen

Hebt u veel aandacht besteed aan uw huidige keukenontwerp, maar is na zo’n 10 jaar het keukenblad verouderd? Geen probleem! Bij de meeste keukens is het mogelijk om enkel het keukenblad te vernieuwen. Het is zeer belangrijk om een schoon en krasvrij werkblad te hebben, vanwege de mogelijke ophoping van bacteriën in de beschadigde gedeelten. Bij het veranderen van het werkblad is het verstandig om een specialist in keukenmontage in te schakelen. Deze zal kijken naar de bevestigingspunten en eventuele veranderingen die u moet doorvoeren. Onze experts helpen u met alle plezier.

keukenrenovatie prijzen Limburg

Kosten

De kosten voor het renoveren van keukens is afhankelijk van een groot aantal factoren. Zo is onder meer de tijd die een keukenmonteur kwijt is aan het werk, het materiaal dat u hiervoor moet aanschaffen en het aantal klussen dat u laat afhandelen van invloed op de kosten. Het installeren van nieuwe keukenfrontjes is natuurlijk nog altijd goedkoper dan het laten uitvoeren van een volledige keukenmontage. Heeft u vragen over de prijzen voor het renoveren van uw keuken? Aarzel dan niet om via het contactformulier enkele vrijblijvende prijsopgaven aan te vragen.

Offertes aanvragen

Keukens van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Ook voor keukenrenovatie en reparatie. Neem vrijblijvend contact met ons op

Offertes aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Onze keuken was kapot gegaan. Echter, de basis leek nog wel in orde. Dankzij Keuken Nu is deze geheel gerenoveerd. Door de reparatie is hij is weer als nieuw. En dat voor een fractie van de kosten van een nieuwe!
Paula Bos, Limburg
Voor onze nieuwbouwwoning konden we kiezen voor een standaardkeuken. Dit was niet echt onze smaak. Toen heeft mijn vrouw zelf haar eigen keuken getekend. Via deze service vonden we een monteur die hem heeft gerealiseerd. Het is een plaatje!
M. Klaver , Almere
Toch moeilijk om een goede keuken te vinden. Er zit veel prijsverschil tussen verschillende leveranciers. Makkelijk dat we door middel van 1 aanvraag, 5 offertes ontvingen van bedrijven uit de omgeving. Hoefden we niet alles 5x uit te leggen en krijgen we toch de beste deal. Limburg
Anne Boersma, Limburg
Voor ons nieuwe restaurant hebben we een professionele keuken laten plaatsen. Dit zijn prijzige keukens omdat ze aan allerlei eisen moeten voldoen. Dankzij deze service ontvingen we een fantastische uitvoering voor een goede prijs. Thanks!
Lorenzo Fafiani, Den Haag
Ons fornuis is ermee opgehouden. Dit was erg vervelend, dus wilden we snel een oplossing. Op maandag deden we een offerteaanvraag voor een nieuwe keukenapparatuur. Dinsdag hadden we al diverse offertes binnen. Zo snel had ik dat niet verwacht. Goede service.
Renée van Dieren, Limburg
We hebben al een mooi keukenblok, maar er mistte toch iets: een inbouwkoffiezetapparaat. Maar ja, is dat zomaar in te bouwen? Via het contactformulier konden we deze vraag bij specialisten neerleggen. En ja hoor, we ontvingen al vrij snel meerdere offertes van een leverancier met de oplossing. Veenendaal
Harm van Polen, Veenendaal
Wij zochten een specialist voor reparatie van het aanrechtblad, deze was versleten. Direct maar diverse keukenapparatuur vervangen. We zijn content met deze website. Vlotte reactie en vakkundig advies ontvangen. Precies wat er beloofd is eigenlijk.
Fam. De Vries, Limburg
Wij zochten al een tijdje een vakbedrijf voor een keukenrenovatie. Dit kwam eigenlijk maar niet van de grond. Uiteindelijk offertes aangevraagd en toen is alles in beweging gekomen. De renovatie is achter de rug en we zijn zeer content!
Fam. Stegeman, Zoetermeer
De frontjes van keukenkastjes lieten helaas los. Deze is nu door experts vervangen door een van de deelnemende bedrijven. De kwaliteit van het werk is tip top in orde en de prijs viel erg mee! Kortom, de volgende keer weer mochten we een vakman zoeken. Limburg
Fam. Wietkamp, Limburg
De keukenapparatuur was kapot, zowel de oven als de vaatwasser. We hebben een prijsopgave opgevraagd voor reparatie. De keukenmonteur belde ons, waarna een afspraak is gemaakt. Beide apparaten bleken gelukkig prima te repareren. Snel geholpen.
Fam. Harms, Hoorn

Actief in heel Nederland

Keuken Nu begon met een klein aantal leveranciers. De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een landelijk netwerk met meer dan 300 locaties. Dit aantal groeit nog steeds! Doordat wij een landelijke dekking hebben gerealiseerd, zijn er gegarandeerd verscheidene leveranciers in uw regio actief. Selecteer uw provincie en vraag verschillende offertes aan bij menig keukenmonteur uit de regio Limburg.
Alle provincies

Hoe werkt het?

In ons netwerk zitten een groot aantal keukenleveranciers. Zodra u een offerteaanvraag doet, zet ons systeem deze door naar meerdere keukenspecialisten uit de omgeving van Limburg. Zij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw aanvraag. U ontvangt maximaal vijf offertes van verschillende leveranciers uit de regio waaruit u het beste aanbod kan kiezen. Kosteloos en geheel vrijblijvend.

Missie

Een kwaliteitskeuken voor ieder budget. Dat is waar Keuken Nu voor staat!

Vestigingen

Door heel het land werken wij vanuit meer dan 300 locaties. Om dit toch overzichtelijk voor u te houden zijn hieronder de grootste plaatsen uit uw provincie geselecteerd. Klik op de dichtstbijzijnde plaats om in contact te komen met lokale bedrijven.