Gratis keuken offertes vergelijken

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden van keukenrenovatie, -reparatie of een nieuwe keuken?

Start gratis aanvraag

Op korte termijn ontvangt u diverse vrijblijvende offertes (max. 4) van installateurs bij u uit de buurt. Vergelijk het aanbod en bespaar op de kosten!


 

Controle op kwaliteit

Doordat wij met zorg de bedrijven uitzoeken met wie wij samenwerken bent u verzekerd van controle op de kwaliteit van het geleverde werk. Daarnaast wordt iedere vakman nauwkeurig geanalyseerd voordat deze wordt opgenomen in het bestand. Indien de bedrijfsvoering en het geleverde werk niet in orde zijn dan wordt het bedrijf uitgesloten van deelname. Wij hopen op deze manier een netwerk van erkende keukenmonteurs in uw regio te krijgen die concurreert op prijs en kwaliteit.

Scherpe prijzen

De keukenmarkt is niet altijd even transparant. Leveranciers geven niet altijd een volledig overzicht van de kosten en er worden soms hoge kortingen gegeven. Door de aanbieders te vergelijken garandeert u zich van een scherpe prijs voor de uit te voeren werkzaamheden. Uit onderzoek blijkt dat het verschil kan oplopen tot 40%. Dat is snel verdient. Wij horen graag van u wat wij voor u mogen betekenen. Indien u het contactformulier invult dan ontvangt u spoedig meerdere prijsoffertes van bedrijven uit uw regio.

Allround keukenspecialist

Van keukenontwerp tot het plaatsen van nieuwe keukens kunt u bij ons terecht. Ook voor een keukenrenovatie, of de reparatie van uw keukenblad of –apparatuur. Voor iedere situatie en budget bieden wij een geschikte oplossing. Niet voor niets is Keuken Nu uitgegroeid tot een bekende speler in de keukenbranche. Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Met vriendelijke groet,
Het team van Keuken Nu