Vrijblijvend offertes aanvragen

Indien u op zoek bent naar een specialist voor uw keuken, vult u dan eens vrijblijvend en gratis het contactformulier op deze pagina in. Wij zullen u spoedig meerdere offertes (max.5) toesturen voor uw nieuwe keuken, keukenrenovatie, reparatie of keukenapparatuur. Wij werken samen met meer dan 300 specialisten door het gehele land, daardoor zijn er altijd wel enkele keukenspecialisten bij u in de regio te vinden. De ontvangen offertes kunt u gemakkelijk vergelijken op prijs en aanbod.

Controle op kwaliteit

Doordat wij met zorg de bedrijven uitzoeken met wie wij samenwerken bent u verzekerd van controle op de kwaliteit van het geleverde werk. Daarnaast wordt iedere vakman nauwkeurig geanalyseerd voordat deze wordt opgenomen in het bestand. Indien de bedrijfsvoering en het geleverde werk niet in orde zijn dan wordt het bedrijf uitgesloten van deelname. Wij hopen op deze manier een netwerk van erkende keukenmonteurs in uw regio te krijgen die concurreert op prijs en kwaliteit.

Scherpe prijzen

De keukenmarkt is niet altijd even transparant. Leveranciers geven niet altijd een volledig overzicht van de kosten en er worden soms hoge kortingen gegeven. Door de aanbieders te vergelijken garandeert u zich van een scherpe prijs voor de uit te voeren werkzaamheden. Uit onderzoek blijkt dat het verschil kan oplopen tot 40%. Dat is snel verdient. Wij horen graag van u wat wij voor u mogen betekenen. Indien u het contactformulier invult dan ontvangt u spoedig meerdere prijsoffertes van bedrijven uit uw regio.

Allround keukenspecialist

Van keukenontwerp tot het plaatsen van nieuwe keukens kunt u bij ons terecht. Ook voor een keukenrenovatie, of de reparatie van uw keukenblad of –apparatuur. Voor iedere situatie en budget bieden wij een geschikte oplossing. Niet voor niets is Keuken Nu uitgegroeid tot een bekende speler in de keukenbranche. Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Met vriendelijke groet,
Het team van Keuken NuBetreft het een renovatie of nieuwe keuken?

Welke opstelling heeft uw keuken? (*)


Wat wilt u renoveren? (*)
KeukendeurtjesKeukenbladApparatuurPlinten vervangen
Gewenste stijl keuken (*)
Binnen welke termijn wilt uw keuken laten renoveren? (*)kwaliteitskeurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met verschillende keukenspecialisten uit uw regio. Uw gegevens zijn veilig bij ons en uw aanvraag is geheel gratis en zonder verplichtingen.