Keukens Veenendaal

Voor veel Nederlandse gezinnen is de keuken het centrum van het huis. Het is daarom ook belangrijk dat de keuken in goede staat verkeert en van alle gemakken is voorzien. Over het algemeen gaan keukens ongeveer 10 jaar mee, daarna werkt alles nog wel, maar zullen er vaker storingen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan problemen met de apparatuur of scheuren in de keukendeurtjes. De professionals uit ons netwerk raden daarom aan om minimaal eens in de 15 jaar een keukenrenovatie uit te voeren. Zo voorkomt u problemen in de toekomst en is een optimaal wooncomfort gegarandeerd. Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan via ons contactformulier.

Keuken Veenendaal

Offertes aanvragenBetreft het een renovatie of nieuwe keuken?

Welke opstelling heeft uw keuken? (*)

Wat wilt u renoveren? (*)
KeukendeurtjesKeukenbladApparatuurPlinten vervangen
Gewenste stijl keuken (*)
Binnen welke termijn wilt uw keuken laten renoveren? (*)Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met experts uit de regio. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Terugbelverzoek

Direct contact keuken monteur

Keukenrenovatie

Een keukenrenovatie kan bestaan uit het schilderen van de keukenkastjes, en het vervangen van een werkblad. Met een renovatie bedoelt men soms echter ook een volledige keukenmontage. Bent u van plan om de keuken te renoveren? Bepaal dan eerst het budget, en kijk onder meer bij een outletwinkel voor nieuwe producten tegen aantrekkelijke prijzen.

Verschillende soorten keukens

Wanneer u op zoek gaat naar een eigen karakter voor uw keuken na een renovatie, kijk dan eens bij een keukenleverancier in de buurt van Veenendaal voor inspiratie. Ga op basis van de bekeken stijlen het keukenontwerp maken, of vraag een monteur naar de mogelijkheden. Voorbeelden van keukens zijn:

  • Landelijk
  • Modern
  • Authentiek
  • Elegant

Scherpe prijzen

Bestelt u een keuken via het netwerk van Keukens Nu Veenendaal, of schakelt u een keukenmonteur uit ons netwerk in voor een reparatie, renovatie of keukenmontage? Dan verzekeren we u van aantrekkelijke prijzen en snelle en vakkundige hulp. Door de aanbiedingen van diverse specialisten uit de regio met elkaar te vergelijken is het zelfs mogelijk om tot wel 25% te besparen op de investering in de keukenmontage of keukenrenovatie. Bent u benieuwd naar de kosten voor een reparatie van apparatuur? Wij bieden u graag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Meerdere offertes aanvragen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken voor uw pand in Veenendaal, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verbinden u graag aan de juiste vakman die u kan helpen bij het maken van een keukenontwerp, die een reparatie van uw huidige keukenruimte kan verzorgen, of die een volledige keukenrenovatie uitvoert. Hebt u vragen over de mogelijkheden en kosten voor een renovatie? Wil u weten of wij de keukenapparatuur ook kunnen installeren? Of bent u benieuwd naar de prijzen van onze keukens? Via het webformulier komt u direct in contact met een keukenmonteur die u met alle plezier helpt met advies of praktische ondersteuning.

Keukenontwerp Veenendaal

Keukenontwerp

Laat u een nieuwe keuken installeren, of is het tijd voor een keukenrenovatie? Dan is het van belang om eerst goed na te denken over het keukenontwerp. Houdt bij het maken van een keukenontwerp rekening met looproutes. Het is bij menig keukenspecialist uit Veenendaal mogelijk om zelf een ontwerp voor renovatie in te dienen. Op basis van uw keukenontwerp zullen de experts kijken naar de praktische uitvoerbaarheid, en eventueel enkele aanpassingen doorvoeren. Bent u begonnen met een keukenontwerp maar hebt u geen idee hoeveel keukenkastjes of apparatuur u nodig hebt? Doe dan eens inspiratie op bij een showroom of bouwmarkt in de regio.

Keukenapparatuur Veenendaal

Keukenapparatuur

Voor keukens is het niet alleen belangrijk dat er ook voldoende ruimte is om te werken, het is tevens van belang dat de keukenapparatuur naar behoren werkt. Bij de term keukenapparatuur moet u onder andere denken aan het fornuis, de koelkast en oven. Verwerk grote apparaten altijd nauwkeurig in het keukenontwerp en de benodigde elektriciteit, en laat een keukenmonteur dit installeren. Omdat keukenapparatuur relatief snel veroudert, is het belangrijk om voor goed onderhoud te zorgen. Een reparatie helpt al gauw bij het optimaliseren van het gebruik, maar na verloop van tijd is vervanging de enige oplossing waardoor u het wooncomfort verbetert.

Keuken reparatie Veenendaal

Reparatie

Naast het installeren van keukens zijn onze professionals uit Veenendaal tevens gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van bestaande keukens. In veel gevallen is een complete keukenmontage of –renovatie niet nodig. Een eenvoudige reparatie zorgt ervoor dat alles weer naar behoren werkt. Wil u proberen zelf een reparatie uit te voeren? Hou er dan rekening mee dat enkele onderdelen op een specifieke wijze vast zitten. Aanpassingen aan de installatie kunnen storingen en zelfs brandgevaar met zich meebrengen. Het inschakelen van een keukenmonteur voor een kleine reparatie hoeft niet veel te kosten. Vaak ligt het totaalbedrag rond de €100,- afhankelijk van onder meer materiaal en tijdsduur.

Landelijke keuken

Landelijke keuken

Landelijke keukens worden steeds populairder in Nederland. Dit komt doordat de landelijke stijl zorgt voor een warme sfeer en een traditioneel gevoel. Bij landelijke keukens maken we gebruik van veel houten elementen, kleine tegels in warme aardetinten en veel tierelantijntjes. U moet denken aan witte keukenkastjes met een donkerhouten werkblad, plavuizen en prachtige deurknoppen. Een landelijke keuken is bij elke woning toepasbaar, ook bij u thuis in Veenendaal. Verstandig is wel om op voorhand een keukenontwerp te laten maken. Zo weet u zeker hoeveel ruimte u overhoudt, en wat het precies kost.

Houten keuken

Houten

Naast de country stijl, vormen ook houten keukens een populaire keus bij onze klanten uit Veenendaal. Hoewel men vaak verwacht dat een combinatie van vrijwel alleen maar houten elementen in combinatie met modern keukenapparatuur leidt tot een redelijk saaie uitstraling, is er met verschillende houtsoorten en kleuren veel te bereiken. Zo is er de prachtige mahonie kleur, en kunt u bijvoorbeeld steigerhout gebruiken als basis voor een eettafel of het werkblad. Eventueel is het een optie om ook de keukendeurtjes van hout te maken. Wij adviseren om voor de complete keukenmontage de hulp van een keukenmonteur in te schakelen.

Moderne keuken Veenendaal

Moderne keuken

Een derde keukenstijl die wij hier willen uitlichten is de moderne keuken. Bij moderne keukens moet u denken aan glas, chroom, en een combinatie van zwarte en witte elementen met een eventuele enkele felle kleur zoals rood. Het is voor de moderne stijl belangrijk dat u niet alleen aandacht besteedt aan kleur in het keukenontwerp, maar ook aan een variatie in oppervlakten en vorm. Zo is het bijvoorbeeld een optie om de keukenfrontjes in een glanzende stijl te doen, terwijl de rest een matte kleur krijgt. Of kies zelfs voor het afwisselen van chroom en glas voor een uniek contrast.

Keukenkastjes Veenendaal

Keukenkastjes vervangen

Hebt u weinig budget, maar wilt u wel een frisse aanblik creëren van uw keukenruimte? Overweeg dan om enkel de keukenkastjes te vervangen, of deze alleen te verven. Een nieuwe kleur kan heel wat doen met de uitstraling van een werkruimte, en onder andere vervangen deurknoppen is een interessante manier om uw keuken te renoveren. Het vervangen van de keukenkastjes wordt nog goedkoper wanneer u de kastjes bestelt bij een outletwinkel in de regio. Wilt u meer tips voor een keukenrenovatie met weinig budget? Onze specialisten uit Veenendaal helpen u met alle plezier.

Keukentegels Veenendaal

Keukentegels

Wanneer u overweegt de keukenruimte aan te passen, dan moet u niet alleen denken aan het vervangen van de keukenapparatuur en werkbladen, maar ook aan de keukentegels. Veel keukens hebben tegels zowel op de vloer als tegen de wanden, en deze keukentegels hebben zeker invloed op de uitstraling van het geheel. Kies voor grote plavuizen als u een grotere ruimte wilt creëren. Hoe groter de tegels hoe groter de oppervlakte lijkt. Wilt u een authentieke stijl nabootsen? Dan vormen kleine wandtegeltjes in bruine en oranje tinten de beste keuze. Kijk bij een tegelspecialist uit Veenendaal naar de opties.

Keukendeurtjes Veenendaal

Keukendeurtjes

Een derde element dat wij hier voor u willen uitlichten zijn de keukendeurtjes. Na verloop van tijd en veelvuldig gebruik is het een mogelijkheid dat de keukendeurtjes enigszins scheef gaan hangen of niet meer volledig sluiten. Vaak is het voldoende om een keukenmonteur in te schakelen voor een reparatie om zo het probleem te verhelpen. Voor het bewerkstelligen van een andere sfeer in de keuken kunt u er ook voor kiezen om andere keukendeurtjes te installeren. Een dergelijke vorm van keukenmontage is niet heel ingewikkeld. Om de kosten beperken is het mogelijk om zelfs deze klus af te handelen.

Offertes aanvragen

Wilt u graag een keukenrenovatie uit laten voeren?

Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan! Ook voor nieuwe keukens en reparaties.

Offertes aanvragen
Keukenspecialist

Kookeiland

Kookeilanden vormen de nieuwste innovatie op het gebied van keukenrenovatie. Een kookeiland is een werkruimte in de keuken die volledig los is gehaald van de wanden, zodat u hier omheen kunt lopen. Het voordeel van een kookeiland is de extra werkruimte, het nadeel is echter dat u hier wel voldoende plaats voor dient te hebben, omdat anders de keuken alleen maar kleiner zal lijken. Wilt u weten of een kookeiland past binnen uw renovatie plannen? Kijk dan samen met een specialist naar het keukenontwerp en baseer hierop uw definitieve plan. Houdt er tevens rekening mee dat voor een kookeiland waarschijnlijk uw elektriciteitsnetwerk ook omgelegd moet worden.

L-vorm Keukenblok

Keukenblok

In veel keukens is het keukenblok het belangrijkste element. Uw keukenblok dient onder meer te beschikken over een fornuis, gootsteen en een glad oppervlak om op te werken. Het meest standaard keukenblok bestaat dan ook uit drie kleine blokken die aan elkaar verbonden zitten. Wilt u bij de renovatie de werkruimte efficiënter indelen? Overweeg dan om de vorm van het keukenblok aan te passen. Kies bijvoorbeeld voor een L of U vorm, of denk ook aan de mogelijkheden voor een kookeiland. Hebt u vragen over de meest efficiënte indeling van uw keuken in Veenendaal? Onze keukenmonteur geeft graag tips en advies.

afzuigkap installatie Veenendaal

Afzuigkap

Er bestaan diverse soorten keukenapparatuur, zoals de grote apparaten als een koelkast en gasfornuis. Daarnaast is er ook kleiner keukenapparatuur dat noodzakelijk is in elke keuken. De afzuigkap en een juiste oven vormen hier voorbeelden van. Bij elke bouwmarkt biedt men verschillende modellen afzuigkappen aan. Zo kunt u afzuigkappen aan de wand bevestigen en aan het plafond, en wordt ook menig kap geïntegreerd in het hele keukensysteem. Hebt u behoefte aan een overzicht van de mogelijkheden voor een afzuigkap? Aarzel dan niet om een monteur om meer informatie te vragen via het webformulier. Wij zullen u snel vrijblijvend meerdere offertes toesturen.

Keukenfrontjes vervangen

Keukenfrontjes vervangen

Wij gaven hierboven al aan dat een keukenrenovatie niet perse heel hoge kosten met zich mee hoeft te brengen. Er bestaan ook diverse budgetoplossingen, waaronder het vernieuwen van de keukenfrontjes. De keukenfrontjes vormen het voorste gedeelte van de keukendeurtjes. Bij sommige deurtjes worden al extra frontjes geleverd, zodat u eenvoudig kunt afwisselen in stijl en uitstraling. Het aanpassen van de keukenfrontjes is een klus waarvoor u niet perse de ondersteuning van een erkend keukenmonteur uit Veenendaal voor nodig heeft. Vaak moet u wel een middag of dag voor het werk uittrekken.

Keukengrepen vervangen Veenendaal

Keukengrepen en knoppen

Naast de vervanging van de keukenfrontjes is ook het monteren van andere keukengrepen en knoppen een klus die valt onder de budgetoplossingen. Keukengrepen beslaan relatief gezien maar een klein gedeelte van de keukenruimte. Toch zal de vervanging van de grepen en knoppen voor een heel andere aanblik zorgen. Bij menig bouwmarkt in de regio vindt u keukengrepen voor ongeveer €5,-, maar bij outletwinkels en tweedehandszaken schaft u deze al voor vijftig cent per stuk aan. Kies voor knoppen met een krul bij een klassieke keuken, of voor strakke lijnen voor de moderne variant.

Keukenkraan vervangen Veenendaal

Keukenkraan vervangen

Bij de term keukenmontage horen diverse klussen, waaronder de reparatie en vervanging van keukenkranen. Het repareren van een keukenkraan bestaat meestal uit het ontkalken van de binnenzijde van de hals, en het monteren van een nieuw kraanleertje. Op deze manier voorkomt u dat de kraan lekt, en daarmee draagt u bij aan een duurzamere samenleving. Is de keukenkraan niet meer te herstellen, of wil u graag een kraan inclusief sproeier en kokend water functie? Laat dan een keukenmonteur een keukenkraan monteren. Zo weet u zeker dat u lange tijd van de installatie geniet.

Keukenlade

Keukenlade

Traditioneel plaatste men voornamelijk keukenkastjes bij een standaard keuken, omdat dit weinig geld kost en veel opbergruimte biedt. Tegenwoordig is de keukenlade echter zeer populair. Het eerste voordeel van keukenlades is het gebruiksgemak. U hoeft minder te bukken, en kunt gemakkelijk bij het achterste deel van de lade. Een tweede voordeel is het goede overzicht dat de lade biedt. Naast de besteklade biedt menig keukenspecialist uit Veenendaal dan ook diverse grotere laden aan. Dankzij het innovatie systeem van softclose ladegeleiders, dat werkt op basis van een sterke veer, klapt de lade niet meer dicht.

Keukenblad vervangen

Keukenblad vervangen

Wij spraken al over het vernieuwen van de keukenfrontjes en het herstellen van de keukenkranen. Een ander deel van de keukenmontage of keukenrenovatie is de vervanging van het keukenblad. Voor de meeste keukenbladen geldt dat deze na verloop van tijd verouderen, onder meer doordat er krassen en scheuren in het oppervlak ontstaan. In deze scheuren kunnen zich etensresten ophopen, met mogelijk gevolgen voor de voedselveiligheid. Het plaatsen van een ander keukenblad hoeft niet veel voeten in aarde te hebben. In sommige gevallen is het mogelijk om de oude bevestigingselementen te hergebruiken.

keukenrenovatie kosten Veenendaal

Kosten

De kosten voor een keukenmontage of het renoveren van een deel van de keuken, hangen met name af van de tijd die een keukenmonteur hieraan kwijt is. Daarnaast is ook de hoeveelheid materialen van invloed. Het is verstandig om voordat u een specialist uit Veenendaal inschakelt voor het renovatiewerk, de aanbiedingen van diverse professionals met elkaar te vergelijken. Kijk daarbij naar de eindtarieven, maar ook naar eventuele bijkomende zaken als installatiekosten of voorrijkosten. Zo voorkomt u verrassingen en kiest u altijd de vakman die het beste bij uw wensen en budget aansluit.

Offertes aanvragen

Keukens van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Ook voor keukenrenovatie en repratie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offertes aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Onze keuken was kapot gegaan. Echter, de basis leek nog wel in orde. Dankzij Keuken Nu is deze geheel gerenoveerd. Door de reparatie is hij is weer als nieuw. En dat voor een fractie van de kosten van een nieuwe!
Paula Bos, Veenendaal
Voor onze nieuwbouwwoning konden we kiezen voor een standaardkeuken. Dit was niet echt onze smaak. Toen heeft mijn vrouw zelf haar eigen keuken getekend. Via deze service vonden we een monteur die hem heeft gerealiseerd. Het is een plaatje!
M. Klaver , Almere
Toch moeilijk om een goede keuken te vinden. Er zit veel prijsverschil tussen verschillende leveranciers. Makkelijk dat we door middel van 1 aanvraag, 5 offertes ontvingen van bedrijven uit de omgeving. Hoefden we niet alles 5x uit te leggen en krijgen we toch de beste deal. Veenendaal
Anne Boersma, Veenendaal
Voor ons nieuwe restaurant hebben we een professionele keuken laten plaatsen. Dit zijn prijzige keukens omdat ze aan allerlei eisen moeten voldoen. Dankzij deze service ontvingen we een fantastische uitvoering voor een goede prijs. Thanks!
Lorenzo Fafiani, Den Haag
Ons fornuis is ermee opgehouden. Dit was erg vervelend, dus wilden we snel een oplossing. Op maandag deden we een offerteaanvraag voor een nieuwe keukenapparatuur. Dinsdag hadden we al diverse offertes binnen. Zo snel had ik dat niet verwacht. Goede service.
Renée van Dieren, Veenendaal
We hebben al een mooi keukenblok, maar er mistte toch iets: een inbouwkoffiezetapparaat. Maar ja, is dat zomaar in te bouwen? Via het contactformulier konden we deze vraag bij specialisten neerleggen. En ja hoor, we ontvingen al vrij snel meerdere offertes van leveranciers met de oplossing. Veenendaal
Harm van Polen, Veenendaal
Wij zochten een specialist voor reparatie van het aanrechtblad, deze was versleten. Direct maar diverse keukenapparatuur vervangen. We zijn content met deze website. Vlotte reactie en vakkundig advies ontvangen. Precies wat er beloofd is eigenlijk.
Fam. De Vries, Veenendaal
Wij zochten al een tijdje een vakbedrijf voor een keukenrenovatie. Dit kwam eigenlijk maar niet van de grond. Uiteindelijk offertes aangevraagd en toen is alles in beweging gekomen. De renovatie is achter de rug en we zijn zeer content!
Fam. Stegeman, Zoetermeer
De frontjes van keukenkastjes lieten helaas los. Deze is nu door experts vervangen door een van de deelnemende bedrijven. De kwaliteit van het werk is tip top in orde en de prijs viel erg mee! Kortom, de volgende keer weer mochten we een vakman zoeken. Veenendaal
Fam. Wietkamp, Veenendaal
De keukenapparatuur was kapot, zowel de oven als de vaatwasser. We hebben een prijsopgave opgevraagd voor reparatie. De keukenmonteur belde ons, waarna een afspraak is gemaakt. Beide apparaten bleken gelukkig prima te repareren. Snel geholpen.
Fam. Harms, Hoorn

Actief in heel Nederland

Keuken Nu begon met een klein aantal leveranciers. De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een landelijk netwerk met meer dan 300 locaties. Dit aantal groeit nog steeds! Doordat wij een landelijke dekking hebben gerealiseerd, werken er gegarandeerd verscheidene leveranciers in uw regio. Selecteer uw provincie en vraag meerdere offertes aan van experts uit de buurt.
Alle provincies

Hoe werkt het?

In ons netwerk zitten een groot aantal keukenleveranciers. Zodra u een offerteaanvraag doet, zet ons systeem deze door naar meerdere keukenspecialisten uit de omgeving van Veenendaal. Zij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw aanvraag. U ontvangt maximaal vijf offertes van verschillende leveranciers uit de regio waaruit u het beste aanbod kan kiezen. Kosteloos en geheel vrijblijvend.

Missie

Een kwaliteitskeuken voor ieder budget. Dat is waar Keuken Nu voor staat!

Vestigingen

Door heel het land werken wij vanuit meer dan 300 locaties. Om dit toch overzichtelijk voor u te houden zijn hieronder de grootste plaatsen uit uw provincie geselecteerd. Klik op de dichtstbijzijnde plaats om in contact te komen met lokale bedrijven.