Keukens Zuid-Holland

Is uw oude keuken aan een renovatie toe of zoekt u een keuken voor uw nieuwbouwwoning? Dan is het zaak om u goed te laten informeren over de verschillende mogelijkheden. Op het gebied van de reparatie en het renoveren van keukens bestaan er tegenwoordig zoveel opties, dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Daarom hebben wij voor u diverse keukenspecialisten uit Zuid-Holland geselecteerd. Wij helpen u graag met het maken van keuze voor de juiste leverancier. Stel uw vragen over een keukenrenovatie via het contactformulier of vraag vrijblijvend enkele offertes aan van verschillende keukenrenovatie experts uit ons netwerk.

Keuken Zuid-Holland- reparatie en renovatie

Offertes aanvragenBetreft het een renovatie of nieuwe keuken?

Welke opstelling heeft uw keuken? (*)

Wat wilt u renoveren? (*)
KeukendeurtjesKeukenbladApparatuurPlinten vervangen
Gewenste stijl keuken (*)
Binnen welke termijn wilt uw keuken laten renoveren? (*)Terugbelverzoek keuken monteur

Keukens voor ieder budget

Keukens bestaan er in alle prijscategorieën. Groot of klein, design of landelijk; voor iedere portemonnee is er wel één beschikbaar. Een keukenmonteur staat u bij indien u meer wilt weten over de opties voor uw keukenontwerp. Uit welke stijlen hebt u de keus? Keuken Nu Zuid-Holland heeft ze voor u op een rijtje gezet:

  • Landelijk
  • Exclusief
  • Modern
  • Tijdloos
  • Handgemaakt
  • Design

Keukenrenovatie

Tegenwoordig wil iedereen overal op besparen. Dus waarom niet op keukens? Zijn bepaalde onderdelen van uw keuken als de keukenapparatuur echt aan vervanging toe? Als de basis nog wel goed is, kunt u ook overwegen om voor de reparatie of renovatie van de keukenapparatuur te gaan. Gemiddeld is renoveren 40% tot 60% goedkoper dan aanschaf van een nieuw exemplaar. De kosten voor een keukenrenovatie of –reparatie hangen af van een aantal factoren, zoals de tijd die de keukenmonteur uit Zuid-Holland kwijt is aan de klus, en de hoeveelheid materiaal die hiervoor nodig is.

Vraag snel meerdere offertes aan

Benieuwd naar de opties voor keukenrenovatie of reparatie? Heeft u een eigen keukenontwerp gemaakt waarover u vakkundig advies wenst van een specialist? Of wilt u weten wat die mooie landelijke keuken inclusief keukenapparatuur uit de brochure kost? Stel uw vraag door het contactformulier in te vullen. Laat uw verdere gegevens achter. Wij sturen u dan spoedig enkele vrijblijvende prijsopgaven toe van professionele keukenrenovatie bedrijven uit Zuid-Holland. Het is aan u om deze met elkaar te vergelijken en te kiezen voor de professional die bij u past.

Keukenontwerp Zuid-Holland

Keukenontwerp

Geen interesse in één van de standaard keukens? Ga dan eens zelf aan de slag en ontwerp uw eigen variant. Zo bent u verzekerd van een uniek exemplaar. Creëer bijvoorbeeld een unieke werkbank waardoor uw kinderen een wasbak en snijvlak op hoogte hebben, of kijk naar de opties voor de installatie van een grotere koelkast. Laat uw keukenontwerp wel altijd controleren door een erkend vakman uit Zuid-Holland. Zo voorkomt u dat er tijdens de installatie problemen ontstaan met bedrading en apparatuur.

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur

Door veelvuldig gebruik is het mogelijk dat op den duur het keukenapparatuur slijt of zelfs kapot gaat. In de meeste gevallen gaat de keukenapparatuur eerder kapot dan de keuken zelf. Is er een probleem met uw afzuigkap of gasfornuis? Probeer dit dan niet eigenhandig te repareren, maar laat een keukenspecialist de apparatuur controleren, of desnoods een nieuw apparaat plaatsen. Op deze manier weet u zeker dat de apparaten zo lang mogelijk zonder problemen meegaan. Goedkope keukenapparaten schaft u eenvoudig aan via een outletwinkel.

Keukenrenovatie Zuid-Holland

Keukenreparatie

Wanneer uw keuken niet meer helemaal naar wens is, is het niet nodig om deze direct geheel te vervangen. Voor een groot aantal keukens is de reparatie van enkele onderdelen voldoende om het wooncomfort aanzienlijk te verbeteren. Een keukenreparatie- of renovatie brengt relatief lage prijzen met zich mee, waardoor u ook met een kleiner budget een verandering teweeg kunt brengen. Kies bijvoorbeeld om de keukenfrontjes van een reparatie te voorzien, vervang alle handgrepen of schilder de wanden. Dit zorgt al voor een geheel andere aanblik.

Landelijke keuken Zuid-Holland

Landelijke keuken

Al jarenlang vormen landelijke keukens een populaire keuze in de Nederlandse keukenbranche. Bij een keuken in een landelijk leven stijl moet u denken aan een houten afwerking, robuuste keukenblokken en een elegante afwerking middels unieke deurknoppen en keukenkastjes. Een landelijke keuken biedt comfort en ontspanning, gecombineerd met het gebruiksgemak van een high end keukenruimte. Modern keukenapparatuur en technologische innovaties kunnen tijdens een keukenrenovatie gewoon worden toegepast door onze keukenmonteur uit Zuid-Holland.

Houten keuken producten

Houten

Hout, en dan met name steigerhout is de afgelopen jaren steeds populairder geworden als bouwmateriaal. Het is ook bij een renovatie van de keuken mogelijk om houten elementen te installeren. Denk bijvoorbeeld aan een steigerhouten werkblad, of keukenkastjes met robuust houten keukendeurtjes. Het voordeel van houten producten is dat deze een warme uitstraling bieden en een natuurlijk gevoel met zich meebrengen. Het nadeel is dat keukenfrontjes van hout sneller slijten dan bijvoorbeeld chroom of staal. Dit betekent dat er vaker een reparatie nodig is, en regelmatig onderhoud vereist is.

Moderne keuken Zuid-Holland

Moderne keuken

Voor het keukenontwerp van moderne keukens wordt veelal gekozen voor basismaterialen zoals glas, chroom, roestvrij staal en metaal. In combinatie met rechte lijnen en een gebrek aan ronde vormen levert dit een uniforme en strakke uitstraling op. In het verleden was een modern keukenontwerp over het algemeen uitgewerkt in zwart, grijs, wit, of aardetinten. Tegenwoordig is het steeds gebruikelijker om tijdens een renovatie te kiezen voor accenten in felle kleuren zoals gele of rode keukendeurtjes. Ondanks de felle kleuren blijft de strakke sfeer in stand. Een unieke variant!

Keukenkastjes vervangen Zuid-Holland

Keukenkastjes vervangen

Wilt u geen extensieve renovatie uitvoeren, maar bent u wel toe aan enige verandering in de keuken? Kies er dan bijvoorbeeld voor om enkel uw keukenkastjes te veranderen. Kies voor keukenkastjes in een volledig andere stijl zoals Italiaans of high end. Door uw keukenkastjes te vervangen creëert u een nieuwe sfeer en een veranderde aanblik, waardoor uw hele keukenruimte anders zal lijken. Bent u enigszins handig? Dan is het budget technisch het beste te kiezen voor het eigenhandig monteren van de keukenkastjes.

Keukentegels zetten Zuid-Holland

Keukentegels

Bij de keukenmontage van een boerenkeuken maakt men vaak gebruik van speciale keukentegels. Deze tegels, vergelijkbaar met plavuizen bieden een rustiek karakter aan de keukenruimte. U kunt er tevens voor kiezen om kleinere keukentegels tegen de wanden te zetten. In de meeste gevallen is het gemakkelijker deze schoon te houden, en kennen ze een lange levensduur. Keukentegels zijn bij menig outlet tegen aantrekkelijke prijzen verkrijgbaar, hoewel u dan wel rekening moet houden met het feit dat u niet de nieuwste soort tegels aanschaft.

Keukendeurtjes montage Zuid-Holland

Keukendeurtjes

Is de reparatie van uw keukendeurtjes hard nodig? Kunnen ze wel een likje verf gebruiken? Bij Keuken Nu bent u aan het juiste adres voor zowel de reparatie als renovatie van uw keukendeurtjes. Een keukenmonteur die zich bij ons netwerk heeft aangesloten kan kleine beschadigingen binnen een dag voor u repareren, of zal in het geval van zware beschadigingen nieuwe keukendeurtjes voor u plaatsen. Door de keukendeurtjes te verven verlengt u bovendien eenvoudig en snel de levensduur van het materiaal. Dit werkt kostenbesparend!

Offertes aanvragen

Wilt u graag een keukenrenovatie uit laten voeren?

Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan! Ook voor nieuwe keukens en reparaties.

Offertes aanvragen
Kookeiland

Kookeiland

Steeds vaker kiezen klanten uit Zuid-Holland bij de keukenmontage voor één van de vele soorten kookeilanden. Een kookeiland biedt meerdere voordelen zoals de mogelijkheid voor het afscheiden van een open keuken van de woonkamer, het creëren van een heerlijke ontbijtplek en het werken met meerdere mensen aan het diner. Voor een keukenmontage met een kookeiland dient u echter wel minimaal te beschikken over 20m2 keukenruimte, en een gebrek aan vaste obstakels hierbinnen. Hebt u dit niet? Dan zal een kookeiland juist niet ruimtelijk aanvoelen, maar een krap en ingesloten gevoel opleveren.

Keukenblok

Keukenblok

Sfeerbepalend voor uw keuken is onder meer het keukenblok waar u uw oog op laat vallen. Zorg er dan ook voor dat u hier bij een keukenontwerp rekening mee houdt. Bij veel leveranciers is het mogelijk om uw keukenblok geheel zelf samen te stellen. In de meeste gevallen maken zij hiervoor gebruik van online software waarbij u dankzij een fotorealistische tekening het uiteindelijke resultaat van uw keukenontwerp kan bekijken. Bepaal zelf de kleuren, het design en het bouwmateriaal. Om zeker te weten dat de keukenmontage op basis van uw keukenontwerp mogelijk is, adviseren wij om een specialist het ontwerp te laten controleren.

afzuigkap montage Zuid-Holland

Afzuigkap

Hebt u onlangs bij de keukenmontage een kookeiland laten installeren en hebt u last van vervelende geurtjes in huis? Wellicht is een downdraft afzuigkap dan een oplossing. Deze afzuigkap wordt niet boven de kookplaat gemonteerd, maar achter of naast de plaat bevestigd. Dit voorkomt dat de kooklucht ontsnapt voordat het bij de afzuigkap is. De voordelen van downdraft afzuigkappen zijn het praktische ontwerp, de effectieve afzuiging en de verbeterde lichtinval. Nadeel is dat de kap in sommige huizen toch nog te weinig zuigkracht biedt. Vraag een keukenmonteur uit Zuid-Holland eventueel naar informatie over kosten en voordelen.

Keukenfrontjes vervangen

Keukenfrontjes vervangen

Bij het maken van een keukenontwerp kijkt men eerst naar de praktische zaken, maar een belangrijke tweede is de uitstraling van de ruimte. Vindt u dat uw huidige keuken te weinig uitstraling biedt, maar kunt u niet veel geld missen voor de keukenrenovatie? Het vervangen van de keukenfrontjes hoeft niet veel te kosten, maar verandert de hele aanblik. Het vernieuwen van de keukenfrontjes is bovendien een klus die u eventueel eigenhandig zou kunnen uitvoeren. Let hierbij wel goed op dat u de keukenfrontjes water pas afhangt, en de scharnieren aanklopt.

Keukengrepen vervangen Zuid-Holland

Keukengrepen en knoppen

Een volgende oplossing voor een keukenrenovatie bij mensen met een wat kleiner budget is het plaatsen van nieuwe keukengrepen en knoppen. U moet hierbij denken aan de ladegrepen en de handgrepen op de kastjes. Het plaatsen van nieuwe handgrepen is eveneens een klus waarvoor u niet de hulp van een erkend keukenmonteur uit Zuid-Holland nodig heeft. Schaf de knoppen eventueel aan via een uitverkoop of in een tweedehandswinkel. Maak ze eerst wel goed schoon met een stevig reinigingsmiddel, zoals schoonmaakazijn of jif. Zo blijft de hygiëne in uw keukenruimte gegarandeerd.

Keukenkraan vervangen Zuid-Holland

Keukenkraan vervangen

Zoals gezegd is het waarschijnlijk dat na verloop van tijd een deel van de apparatuur veroudert en dienst weigert. Met name de keukenkraan vormt een zwak onderdeel in keukens. Lekt de kraan of willen de knoppen niet meer goed draaien? Probeer dan eerst de keukenkraan te ontkalken. Dit doet u eenvoudig met behulp van azijn en soda. Heeft het ontkalken geen effect? Kijk dan of het vernieuwen van het kraanleertje effect biedt. Een laatste redmiddel is de vervanging van de keukenkraan. Kies voor een kraan in dezelfde afmetingen om kosten te besparen.

Keukenlade

Keukenlade

Steeds meer klanten uit Zuid-Holland zien het voordeel van het gebruik van meerdere keukenladen in. Lange tijd werd er in keukens alleen gebruik gemaakt van een besteklade, maar tegenwoordig vindt u lades in vele soorten en maten. Het gebruik van lades brengt verschillende voordelen met zich mee, waaronder het gemakkelijker kunnen vinden van bepaalde materialen, en de verlaagde noodzaak tot bukken. Een ontwikkeling die het gebruik van keukenladen nog meer heeft bevorderd is die van de softclose ladegeleiders. Laden met dergelijke ladegeleiders kunt u gewoon dichtdrukken, en deze zullen dankzij een veersysteem langzaam dichtvallen.

Keukenblad vervangen

Keukenblad vervangen

Het keukenblad is misschien wel het meest belangrijke keukenonderdeel. Dit is natuurlijk de plek waarop u het eten bereidt. Het is daarom van groot belang dat het keukenblad in uitstekende staat verkeert. Op het moment dat er krasjes in het werkblad ontstaan, dan is bijvoorbeeld de kans op het ophopen van etensresten en daarmee bacteriën een stuk groter. Het vernieuwen van het keukenblad vormt hiervoor een goede oplossing. Vaak is het mogelijk om alleen het werkblad te vervangen, zonder dat u hiervoor de kastjes moet aanpassen. Kijk dan wel goed naar de bevestigingstechniek.

keukenrenovatie kosten Zuid-Holland

Kosten

De kosten voor een keukenrenovatie hangen van een groot aantal zaken af. Ten eerste is het belangrijk in welke mate u de renovatie overlaat aan een erkend keukenmonteur uit Zuid-Holland. Daarnaast is de hoeveelheid klussen die u laat toepassen bij de keukenrenovatie van invloed op de uiteindelijke prijs. Het eenvoudig aanpassen van de keukenfrontjes is natuurlijk goedkoper dan een complete keukenmontage. Wilt u meer weten over de kosten voor een renovatie bij u thuis? Aarzel dan niet om onze offertepagina in te vullen. Wij helpen u met alle plezier verder.

Offertes aanvragen

Keukens van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Ook voor keukenrenovatie en reparatie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offertes aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Onze keuken was kapot gegaan. Echter, de basis leek nog wel in orde. Dankzij Keuken Nu is deze geheel gerenoveerd. Door de reparatie is hij is weer als nieuw. En dat voor een fractie van de kosten van een nieuwe!
Paula Bos, Zuid-Holland
Voor onze nieuwbouwwoning konden we kiezen voor een standaardkeuken. Dit was niet echt onze smaak. Toen heeft mijn vrouw zelf haar eigen keuken getekend. Via deze service vonden we een monteur die hem heeft gerealiseerd. Het is een plaatje!
M. Klaver , Almere
Toch moeilijk om een goede keuken te vinden. Er zit veel prijsverschil tussen verschillende leveranciers. Makkelijk dat we door middel van 1 aanvraag, 5 offertes ontvingen van bedrijven uit de omgeving. Hoefden we niet alles 5x uit te leggen en krijgen we toch de beste deal. Zuid-Holland
Anne Boersma, Zuid-Holland
Voor ons nieuwe restaurant hebben we een professionele keuken laten plaatsen. Dit zijn prijzige keukens omdat ze aan allerlei eisen moeten voldoen. Dankzij deze service ontvingen we een fantastische uitvoering voor een goede prijs. Thanks!
Lorenzo Fafiani, Den Haag
Ons fornuis is ermee opgehouden. Dit was erg vervelend, dus wilden we snel een oplossing. Op maandag deden we een offerteaanvraag voor een nieuwe keukenapparatuur. Dinsdag hadden we al diverse offertes binnen. Zo snel had ik dat niet verwacht. Goede service.
Renée van Dieren, Zuid-Holland
We hebben al een mooi keukenblok, maar er mistte toch iets: een inbouwkoffiezetapparaat. Maar ja, is dat zomaar in te bouwen? Via het contactformulier konden we deze vraag bij specialisten neerleggen. En ja hoor, we ontvingen al vrij snel diverse offertes van een leverancier met de oplossing. Veenendaal
Harm van Polen, Veenendaal
Wij zochten een specialist voor reparatie van het aanrechtblad, deze was versleten. Direct maar diverse keukenapparatuur vervangen. We zijn content met deze website. Vlotte reactie en vakkundig advies ontvangen. Precies wat er beloofd is eigenlijk.
Fam. De Vries, Zuid-Holland
Wij zochten al een tijdje een vakbedrijf voor een keukenrenovatie. Dit kwam eigenlijk maar niet van de grond. Uiteindelijk offertes aangevraagd en toen is alles in beweging gekomen. De renovatie is achter de rug en we zijn zeer content!
Fam. Stegeman, Zoetermeer
De frontjes van keukenkastjes lieten helaas los. Deze is nu door experts vervangen door een van de deelnemende bedrijven. De kwaliteit van het werk is tip top in orde en de prijs viel erg mee! Kortom, de volgende keer weer mochten we een vakman zoeken. Zuid-Holland
Fam. Wietkamp, Zuid-Holland
De keukenapparatuur was kapot, zowel de oven als de vaatwasser. We hebben een prijsopgave opgevraagd voor reparatie. De keukenmonteur belde ons, waarna een afspraak is gemaakt. Beide apparaten bleken gelukkig prima te repareren. Snel geholpen.
Fam. Harms, Hoorn

Actief in heel Nederland

Keuken Nu begon met een klein aantal leveranciers. De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een landelijk netwerk met meer dan 300 locaties. Dit aantal groeit nog steeds! Doordat wij een landelijke dekking hebben gerealiseerd, zijn er gegarandeerd verscheidene leveranciers in uw regio actief. Selecteer uw provincie en vraag verschillende offertes aan bij menig keukenmonteur uit de regio Zuid-Holland.
Alle provincies

Hoe werkt het?

In ons netwerk zitten een groot aantal keukenleveranciers. Zodra u een offerteaanvraag doet, zet ons systeem deze door naar meerdere keukenspecialisten uit de omgeving van Zuid-Holland. Zij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw aanvraag. U ontvangt maximaal vijf offertes van verschillende leveranciers uit de regio waaruit u het beste aanbod kan kiezen. Kosteloos en geheel vrijblijvend.

Missie

Een kwaliteitskeuken voor ieder budget. Dat is waar Keuken Nu voor staat!

Vestigingen

Door heel het land werken wij vanuit meer dan 300 locaties. Om dit toch overzichtelijk voor u te houden zijn hieronder de grootste plaatsen uit uw provincie geselecteerd. Klik op de dichtstbijzijnde plaats om in contact te komen met lokale bedrijven.