Over Keuken Nu

Over ons

Op zoek naar een keuken expert? Hier bent u op de juiste plek. Wij zijn de tussen schakel tussen consument en het keuken bedrijf. Wij brengen u in contact met een erkend keukenbedrijf die u kan helpen met al uw vragen en idee├źn. U hoeft alleen het contactformulier in te vullen op onze website, wat overigens gratis en geheel vrijblijvend is.

Kwaliteit door Kluskeurmerk

Naast diverse bedrijven werken wij ook samen met Kluswebsite.nl. Onze samenwerking met hun stelt ons in staat u een landelijke dekking te garanderen. Dit houdt in, waar u zich in Nederland ook bevindt, dat de bij ons aangesloten keukenbedrijven u overal van dienst zijn! Ook levert onze samenwerking met Kluswebsite.nl u de volgende zekerheden:

  • Controle op bedrijfsvoering
  • Controle op kwaliteit
  • Hulp van een onafhankelijke geschillencommissie
  • Scherpe tarieven

Gerenommeerde bedrijven

Voor dat een bedrijf zich bij ons aanmeldt, wordt er gecontroleerd of het voldoet aan onze kwaliteitseisen. Wanneer deze hier niet aan voldoet, wordt het direct uitgesloten van deelname. Dit betekent dat wij alleen samenwerken met erkende en betrouwbare bedrijven. U bent dus verzekerd van professionele vakmannen die al hun ervaring toepassen in hun werk.

Een offerte aanvragen en nu?

Nadat u een offerte heeft aangevraagd via het offerteformulier, sturen wij u een bevestiging per e-mail. Daarna zal er voor u een account aangemaakt worden door Kluswebsite. Meerdere bedrijven zullen uw offerte ontvangen en daarop reageren. Omdat u meerde offertes terug krijgt, bent u in staat diverse bedrijven uit uw omgeving met elkaar te vergelijken gebaseerd op prijs en kwaliteit. Met deze manier, heeft u een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden. Door te vergelijken via Keuken Nu kunt u tot wel 40% besparen op uw investering.

ContactformulierBetreft het een renovatie of nieuwe keuken?

Welke opstelling heeft uw keuken? (*)

Wat wilt u renoveren? (*)
KeukendeurtjesKeukenbladApparatuurPlinten vervangen
Gewenste stijl keuken (*)
Binnen welke termijn wilt uw keuken laten renoveren? (*)Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite.

Kluskeur keurmerk

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen