keuken

Over ons

Op zoek naar een keuken expert? Hier bent u op de juiste plek. Wij zijn de tussen schakel tussen consument en keukenspecialisten en brengen u in contact met een keukenmonteurs die u kunnen helpen met al uw vragen. Vul het offerteformulier en ontvang gratis en geheel vrijblijvend aanbiedingen van keukenexperts uit uw eigen regio.

Alleen gerenommeerde bedrijven

Wij zijn een netwerk van keukenspecialisten verspreidt over heel Nederland. Voordat een bedrijf zich bij ons aanmeldt, wordt er gecontroleerd of deze voldoet aan onze kwaliteitseisen. Wanneer deze hier niet aan voldoet, wordt het direct uitgesloten van deelname. Dit betekent dat wij alleen samenwerken met erkende en betrouwbare bedrijven. U bent dus verzekerd van professionele vakmannen die al hun ervaring toepassen in hun werk.

Offertes aangevraagd en dan?

Nadat u via het offerteformulier, offertes heeft aangevraagd ontvangt u binnen enkele dagen van maximaal 5 bedrijven een op maat gemaakte offerte. Vergelijk de offertes op prijs, kwaliteit en voorwaarden en kies de keukenexpert dat u het beste aanbod doet. Zo kunt u tot wel 40% besparen op uw nieuwe keuken, keukenrenovatie of keukenreparatie.

Start uw offerteaanvraag!