kosten installatie nieuwe keuken

Wat kost de installatie van een keuken?

Bent u uw oude keuken zat? Is deze toe aan vervanging? Laat dan een nieuwe keuken plaatsen door één van onze keukenexperts. Het is vanzelfsprekend dat een nieuwe keuken heel wat kosten met zich mee brengt. Maar aan welke kosten moet u allemaal denken?

  • Aanschaf nieuwe keuken
  • Plaatsing van de keuken
  • Omleggen van de leidingen

Gemiddelde Kosten

Iedere keuken is anders, de één is van hout, de ander van kunststof. Dit maakt het niet mogelijk een vaste prijs te noemen. En daarbij, niet elke bedrijf hanteert de zelfde tarieven. Daarom kunnen wij u in plaats van een vaste prijs wel een gemiddelde prijs geven. De gemiddelde kosten van een nieuwe keuken liggen tussen de 8000 en 11.000 euro. Benieuwd naar een prijsindicatie voor uw ontwerp? Neem eens contact met ons op en wij stellen een vrijblijvende offerte op.

Installateur bij u in de buurt

Om u te helpen bij het maken van uw keuze voor het juiste keuken bedrijf, bent u bij het netwerk van Keuken Nu aan het juiste adres. Wij bieden u alle informatie over de diverse keukenbedrijven komend uit uw regio. U vult het gratis offerteformulier in. Binnen no-time ontvangt u vervolgens meerdere offertes van keukenbedrijven uit uw omgeving. Als u deze naast elkaar legt heeft u een duidelijk overzicht van alle verschillende mogelijkheden. Heel eenvoudig haalt u de goedkoopste vakman eruit die u tegelijkertijd ook de beste kwaliteit biedt.

Offertes aanvragenBetreft het een renovatie of nieuwe keuken?

Welke opstelling heeft uw keuken? (*)


Wat wilt u renoveren? (*)
KeukendeurtjesKeukenbladApparatuurPlinten vervangen
Gewenste stijl keuken (*)
Binnen welke termijn wilt uw keuken laten renoveren? (*)kwaliteitskeurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite.

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen