Keukens Papendrecht

Een keuken aanschaffen gebeurt niet zo vaak. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat informeren door meerdere specialisten. Wij helpen u daar bij. Wij beschikken over een netwerk van diverse keukenbedrijven uit Papendrecht. Zoekt u een monteur voor keukenrenovatie of wilt u juist meer informatie over nieuwe keukens? Stel vrijblijvend uw vraag via het contactformulier of vraag een offerte aan. Uw aanvraag wordt direct doorgezet naar enkele bedrijven uit Papendrecht. Zo weet u zeker dat u snel antwoord krijgt of offertes op maat ontvangt. Vergelijk op prijs en aanbod en selecteer de beste deal!

Keuken Papendrecht

Neem contact met ons op!

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Gelieve dit veld leeg te laten.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met meerdere keukenspecialisten. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.
Terugbelverzoek keuken specialist

Keukens voor ieder budget

Er zijn goedkope en dure keukens. Kortom, er bestaat een keuken voor ieder budget. Diverse aspecten zijn bepalend voor de uiteindelijke prijs. Denk hierbij aan de materialen, de keukenapparatuur en uiteraard de afmetingen. Belangrijk voor het budget is de vraag welke stijl u wenst. Een design keuken is namelijk over het algemeen duurder dan een traditionele variant. Binnen de diverse stijlen, ook voor een keukenrenovatie, zijn er luxe uitvoeringen verkrijgbaar en bestaan er budget oplossingen. U kunt grofweg kiezen uit de onderstaande stijlen:

  • Landelijk – denk hierbij aan ambachtelijke of steigerhouten keukens
  • Exclusief – bijvoorbeeld retro of grote Engelse keukens
  • Modern – RVS wordt hier veel gebruikt
  • Tijdloos –Klassieke keukens zijn hier een mooi voorbeeld van

Van keukenontwerp

Toch liever geen keuken uit het boekje? Ontwerp dan zelf uw eigen keuken. Zo beslist u eigenhandig waar de keukenapparatuur als de koelkast, het fornuis en de oven wordt geplaatst. Toch liever een grote ladekast in plaats van standaard keukenkastjes? Alles is mogelijk bij uw keukenontwerp, ook in Papendrecht. Let bij uw keukenontwerp wel op de huidige aansluitingen van gas en water. Uiteraard is alles om te leggen, maar daar hangt wel een prijskaartje aan. Verstandig is dus om de huidige opstelling te behouden. Echter, alles is mogelijk!

Reparatie

Doordat een keuken en de keukenapparatuur vaak worden gebruik is het mogelijk dat er na jaren van intensief gebruik defecten ontstaan. Te denken valt aan het vervangen van keuken frontjes, het repareren van het werkblad of de keukenapparatuur. Wij staan voor u klaar, ook voor een keukenrenovatie.

Direct contact met een vakman uit Papendrecht

Bent u geïnteresseerd geraakt in meer informatie over nieuwe keukens of wilt u toch meer weten over keukenrenovatie of reparatie? Neem dan direct contact op met een keukenspecialist uit Papendrecht. Vul het contactformulier in en ontvang gratis en vrijblijvend informatie van enkele leveranciers uit de regio.

Keuken ontwerpen

Keukenontwerp

Zat van uw huidige keuken en geen interesse in standaard keukens? Maak dan eens zelf een keukenontwerp. Zo creëert u een keuken op maat helemaal naar wens. Vraag u zich af wat de opties zijn? Vraag eens een monteur uit Papendrecht. Wij helpen u graag!

Keukenapparatuur Papendrecht

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur heeft niet het eeuwige leven. Ze raken verouderd en gaan kapot. Grote kans dat de originele keukenapparatuur niet meer leverbaar is. Welke mogelijkheden heeft u nog over? Vraag een deskundige voor advies op maat.

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

Toe aan iets nieuws, maar geen budget voor een hele nieuwe keuken? Denk dan eens aan keukenrenovatie of reparatie. Doordat de basis opnieuw gebruikt wordt, bespaart u 40% tot 60% van de kosten. Toch een behoorlijk verschil. Een optie voor u?

Landelijke keuken

Landelijke keuken

Van veel klanten krijgen wij de vraag of een landelijke keuken niet gewoon een synoniem is voor een wat krappere ruimte waarbij hout is gebruikt als afwerking. Niets is echter minder waar. Landelijke keukens bieden warmte en geborgenheid, waarbij een huiselijk gevoel en nostalgische sfeer zijn gecombineerd met modern gebruiksgemak. In een landelijke keuken zijn houten onderdelen afgewerkt met unieke elementen als speciale deurknoppen, tegeltjes en andere tierelantijntjes. Wij helpen u graag met een dergelijke keukenrenovatie.

Houten keuken Papendrecht

Houten

In menig keukenontwerp voor de renovatie van een keuken wordt vandaag de dag gebruik gemaakt van veel houten elementen, met name geproduceerd van steigerhout. Deze houten producten brengen rustieke sfeer in de keuken wat leidt tot ontspanning en comfort. Het nadeel van het hout is dat dit door het dagelijkse gebruik relatief snel slijt. Een monteur uit ons netwerk helpt u met een kleine reparatie of renovatie. Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Moderne keuken

Moderne keuken

Bent u een groot fan van luxe keukenapparatuur en een strakke uitstraling? Dan is een moderne keukenruimte iets voor u. Onze leveranciers uit Papendrecht hebben diverse moderne keukens in de aanbieding, waarbij zij gebruik maken van onder meer chroom, RVS en glas voor de renovatie of opbouw van keukenblokken, -kastjes, en –deurtjes. Een moderne keuken kan in zowel grijstinten als felle kleuren worden opgeleverd. Maak uw keuze en wij helpen u spoedig verder met de renovatie of installatie.

Keukenkastjes vernieuwen Papendrecht

Keukenkastjes vervangen

Bent u van plan om uw keukenkastjes te vervangen? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Een monteur uit ons netwerk heeft de belangrijkste renovatie aandachtspunten voor u op een rijtje gezet. Het is ten eerste belangrijk om bij de aanschaf van de nieuwe kastjes te letten op de afmetingen. Het zou zonde zijn als de nieuwe keukenkastjes niet passen. Ten tweede is het bij het vervangen van groot belang om de kastjes waterpas te plaatsen. Zowel op horizontaal vlak, als het kantelpunt naar achteren en voren.

Keukentegels Papendrecht

Keukentegels

Binnen het keukenontwerp zijn naast de keuze voor keukenapparatuur en werkruimte eveneens de keukentegels van belang. Wanneer de keukentegels niet binnen het design passen, dan zal de uitstraling van de keukenruimte toch minder zijn. Keukentegels passen met name binnen een keuken in landelijke of boeren stijl. Daarnaast kunt u met grote tegels ook een zeer strakke uitstraling bereiken voor een modern of high end design. Bespaar op de kosten voor uw keukenrenovatie en schaf de keukentegels aan bij een outlet tegen gereduceerde prijzen.

Keukendeurtjes Papendrecht

Keukendeurtjes

Hebt u er wel eens op gelet hoe vaak u uw keukendeurtjes opent en sluit op een dag? Door veelvuldig gebruik komt het nog al eens voor dat de deurtjes slijten. Vaak is zo’n slijtage met een eenvoudige reparatie weer op te lossen. Het gaat dan om de reparatie van de ophanging, of het hernieuwd waterpas maken van de deurtjes. De vakmannen uit ons netwerk helpen u graag met een deze of een andere reparatie. Om slijtage en een (onnodige) reparatie van de keukendeurtjes te voorkomen kunt u deze ook verven. Hiermee verlengt u de levensduur.

Kookeiland Papendrecht

Kookeiland

Een kookeiland levert verschillende voordelen op, zoals meer werkruimte, en een afscheiding van een open keuken. Het is hierbij wel van belang dat uw kookeiland voldoet aan een aantal minimale eisen. Zo is het van belang dat u rekening houdt met bepaalde afmetingen. De diepte van een kookeiland moet bijvoorbeeld minimaal 100 centimeter zijn, en per element (spoelbak, kookplaat) dient u te rekenen op minstens zestig centimeter voor de lengte, exclusief dertig centimeter extra ruimte. Hebt u vragen over de mogelijkheden voor een kookeiland? Wij helpen u graag aan een voorlopig keukenontwerp.

Keukenblok plaatsen

Keukenblok

Veel aanbieders besteden enkel aandacht aan het ontwikkelen van keukenblokken voor standaard keukens. Een aantal van de bij ons aangesloten specialisten richten zich echter eveneens op een aangepast keukenblok voor in uw caravan, bungalow of in de bijkeuken. Het gaat dan om een eenvoudig keukenblok met een RVS wasbak. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Hebt u vragen over de mogelijkheden voor een uniek vormgegeven keukenblok? Ook dan helpen wij u natuurlijk graag met ons advies.

afzuigkap monteren Papendrecht

Afzuigkap

Een afzuigkap kan zowel als inbouw- en onderbouw model worden geplaatst tijdens uw keukenrenovatie. Een inbouwmodel staat ook bekend als geïntegreerde afzuigkap. Deze is weggewerkt in één van de keukenkasten boven het werkblad. Het meer gebruikelijke onderbouwmodel hangt onder een keukenkast of aan het plafond boven de kookplaat. Het vlakscherm is een platte uitvoering van de onderbouw afzuigkap. Een afzuigkap valt bij menig leverancier uit Papendrecht onder keukenapparatuur en kan zowel met als zonder monteur worden geleverd. Vraag extra informatie of een prijsindicatie aan.

Offerte aanvragen

Keukens van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Ook voor keukenrenovatie en repratie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Onze keuken was kapot gegaan. Echter, de basis leek nog wel in orde. Dankzij Keuken Nu is deze geheel gerenoveerd. Door de reparatie is hij is weer als nieuw. En dat voor een fractie van de kosten van een nieuwe!
Paula Bos, Papendrecht
Voor onze nieuwbouwwoning konden we kiezen voor een standaardkeuken. Dit was niet echt onze smaak. Toen heeft mijn vrouw zelf haar eigen keuken getekend. Via deze service vonden we een monteur die hem heeft gerealiseerd. Het is een plaatje!
M. Klaver , Almere
Toch moeilijk om een goede keuken te vinden. Er zit veel prijsverschil tussen verschillende leveranciers. Makkelijk dat we door middel van 1 aanvraag, 5 offertes ontvingen van bedrijven uit de omgeving. Hoefden we niet alles 5x uit te leggen en krijgen we toch de beste deal. Papendrecht
Anne Boersma, Papendrecht
Voor ons nieuwe restaurant hebben we een professionele keuken laten plaatsen. Dit zijn prijzige keukens omdat ze aan allerlei eisen moeten voldoen. Dankzij deze service ontvingen we een fantastische uitvoering voor een goede prijs. Thanks!
Lorenzo Fafiani, Den Haag
Ons fornuis is ermee opgehouden. Dit was erg vervelend, dus wilden we snel een oplossing. Op maandag deden we een offerteaanvraag voor een nieuwe keukenapparatuur. Dinsdag hadden we al diverse offertes binnen. Zo snel had ik dat niet verwacht. Goede service.
Renée van Dieren, Papendrecht
We hebben al een mooi keukenblok, maar er mistte toch iets: een inbouwkoffiezetapparaat. Maar ja, is dat zomaar in te bouwen? Via het contactformulier konden we deze vraag bij specialisten neerleggen. En ja hoor, we ontvingen al vrij snel een offerte van een leverancier met de oplossing. Veenendaal
Harm van Polen, Veenendaal
Wij zochten een specialist voor reparatie van het aanrechtblad, deze was versleten. Direct maar diverse keukenapparatuur vervangen. We zijn content met deze website. Vlotte reactie en vakkundig advies ontvangen. Precies wat er beloofd is eigenlijk.
Fam. De Vries, Papendrecht
Wij zochten al een tijdje een vakbedrijf voor een keukenrenovatie. Dit kwam eigenlijk maar niet van de grond. Uiteindelijk een offerte aangevraagd en toen is alles in beweging gekomen. De renovatie is achter de rug en we zijn zeer content!
Fam. Stegeman, Zoetermeer
De frontjes van keukenkastjes lieten helaas los. Deze is nu door experts vervangen door een van de deelnemende bedrijven. De kwaliteit van het werk is tip top in orde en de prijs viel erg mee! Kortom, de volgende keer weer mochten we een vakman zoeken. Papendrecht
Fam. Wietkamp, Papendrecht
De keukenapparatuur was kapot, zowel de oven als de vaatwasser. We hebben een prijsopgave opgevraagd voor reparatie. De monteur belde ons, waarna een afspraak is gemaakt. Beide apparaten bleken gelukkig prima te repareren. Snel geholpen.
Fam. Harms, Hoorn

Over ons

Actief in heel Nederland
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie