Keukens De Meern

Op zoek naar een andere keuken? Of hebt u vragen over de renovatie of reparatie van uw keuken en de aanschaf van keukenapparatuur? Dan is het zaak een echte vakman hiervoor te vinden. Door de vele grote keukenketens in De Meern zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Daarom heeft Keuken Nu dit voorwerk voor u gedaan. Wij beschikken over een groot netwerk van diverse keukenspecialisten uit De Meern. Maak uw wensen kenbaar via het contactformulier. U ontvangt dan meerdere offertes van maximaal vijf vakkundige bedrijven bij u uit de buurt. Even vergelijken, en uw zoektocht is ten einde.

Keuken De Meern- voor alle keukens

Offertes aanvragenBetreft het een renovatie of nieuwe keuken?

Welke opstelling heeft uw keuken? (*)

Wat wilt u renoveren? (*)
KeukendeurtjesKeukenbladApparatuurPlinten vervangen
Gewenste stijl keuken (*)
Binnen welke termijn wilt uw keuken laten renoveren? (*)Terugbelverzoek keuken monteur De Meern

Keukenrenovatie De Meern

Op zoek naar een andere keuken? Of hebt u vragen over de renovatie of reparatie van uw keuken en de aanschaf van keukenapparatuur? Dan is het zaak een echte vakman hiervoor te vinden. Door de vele grote keukenketens in De Meern zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Daarom heeft Keuken Nu dit voorwerk voor u gedaan. Wij beschikken over een groot netwerk van diverse keukenspecialisten uit De Meern. Maak uw wensen kenbaar via het contactformulier. U ontvangt dan bericht van maximaal vijf vakkundige bedrijven bij u uit de buurt. Even vergelijken, en uw zoektocht is ten einde.

Diverse soorten keukens

Tegenwoordig wil iedereen unieke keukens in huis. Dit is helaas niet altijd te realiseren. Daarom bestaat er menig keukenontwerp in verschillende stijlen. Welke stijlen? Wij hebben de verschillende type keukens voor u opgesomd:

  • Landelijk
  • Exclusief
  • Tijdloos
  • Handgemaakt
  • Design
  • Modern

Meerdere offertes aanvragen

Bent u benieuwd wat een keukenspecialist uit De Meern voor u zou kunnen betekenen? Vertel ons welke wensen u hebt voor een keukenontwerp of keukenapparatuur en laat uw gegevens achter in het contactformulier. Wij sturen de aanvraag door naar enkele bedrijven uit De Meern en omgeving. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op of zenden u een offerte. Deze dienst is gratis en geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

Keuken ontwerpen

Keukenontwerp

Bent u geen fan van standaard keukens uit de showroom? Ga dan eens zelf aan de slag en kies voor uw eigen keukenontwerp. Bij een keukenontwerp is het zeer belangrijk om de afmetingen goed in het oog te houden. Zo moet u bijvoorbeeld zorgen voor voldoende loopruimte naast het keukenblok. Om zeker te weten dat een keukenontwerp praktisch uitvoerbaar is, adviseren wij deze te laten controleren door een keukenmonteur uit De Meern. Deze zal kijken naar de bestaande bedrading en het leidingwerk, en kan eventueel ook de complete keukenmontage op zich nemen.

Inbouwapparatuur De Meern

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur gaat over het algemeen niet zo lang mee als keukens zelf. Dit komt doordat keukenapparatuur veelvuldig gebruikt wordt, en er steeds nieuwe ontwikkelingen komen voor een nog hoger gebruiksgemak. Een voorbeeld van een keukenapparaat dat populair is bij huidige nieuwbouwkeukens, is de Cooker. Onder de term keukenapparatuur verstaan wij niet alleen grotere apparaten, ook een afzuigkap, koffiezetapparaat of magnetron hoort bij de keukenapparaten. Bent u van plan om nieuw keukenapparatuur te laten installeren door een keukenmonteur? Kijk dan direct naar andere opties voor renovatie, zo kunt u kosten combineren.

Keuken renovatie De Meern

Reparatie

Veel van onze klanten uit De Meern denken dat de experts uit ons netwerk alleen ondersteuning bieden bij een volledige keukenmontage of –renovatie. Niets is echter minder waar. Ook bij het herstellen van de keukendeurtjes, of het aanpassen van de hoogte van het werkblad, is het een optie een keukenmonteur in te schakelen. Juist de reparatie van keukenonderdelen kan zorgen voor een verhoogd wooncomfort, zonder dat dit hoge kosten vraagt. Wil u een reparatie laten afhandelen, maar ziet de keukenmonteur dat dit weinig effect geeft? Dan zal hij u informeren over een keukenrenovatie.

Boeren keuken De Meern

Landelijke keuken

Bent u op zoek naar een keukenontwerp met veel sfeer, een keuken waarin u heerlijk ontspannen kunt genieten van koken en eten? Wellicht is de renovatie naar een landelijke keuken dan wat voor u. Landelijke keukens maakt men van hout, en worden afgewerkt met verschillende nostalgische handgrepen en tierlantijntjes. Deze landelijk leven stijl is zeer populair in Nederland, waardoor u bij vrijwel al onze leveranciers in De Meern terecht kunt voor landelijke keukens in diverse soorten en maten. Zij helpen u graag met een keukenontwerp voor uw situatie.

Houten keukenkastjes

Houten

Houten producten kennen gretig aftrek in Nederland. Dit komt door de nostalgie dat het hout met zich meebrengt. Houten keukenartikelen doen denken aan het vroegere boerenleven, en geven daarom een gevoel van rust en comfort. Keukens kunnen indien gewenst dan ook volledig met houten afwerking worden betimmerd, of u kiest voor een vurenhouten werkblad of keukenfrontjes. Denk bij de aanschaf van houten keukenonderdelen aan de houtkeurmerken. Deze geven aan dat het materiaal duurzaam is vergaard, en met het oog op verantwoord bosbeheer.

Greeploze keuken De Meern

Moderne keuken

Moderne keukens vormen een volgende optie voor de keukenrenovatie. Een moderne keuken is in de meeste gevallen strak en minimalistisch ingedeeld. U moet hierbij denken aan rechte lijnen, een gebrek aan ronde vormen en in veel gevallen greeploze keukendeuren. De meeste moderne keuken bevatten weinig kleur, en waren volledig wit, grijs of zwart, maar de laatste tijd komen felle kleuren als helrood of zongeel meer in trek bij onze klanten uit De Meern. Personaliseer uw moderne keukenruimte door een uniek mozaïek werkblad te kiezen, of juist één aparte vorm toe te voegen.

Keukenkastjes verven De Meern

Keukenkastjes vervangen

Keukenkastjes krijgen vaak weinig aandacht tijdens een renovatie. Het vervangen of verven van de kastjes is juist een zeer goedkope variant van een keukenrenovatie. Kijk in een outlet eens naar de beschikbare kastjes, of koop een grote pot verf. Deze kleine aanpassingen leveren al een geheel veranderde aanblik en sfeer van uw keukenruimte op. Ontvangt u graag tips over het ophangen van keukenkastjes, of huurt u hiervoor het liefst een keukenmonteur in? Stel u dan met ons in verbinding via het webformulier. Wij ondersteunen u met alle plezier.

Keukentegels vervangen De Meern

Keukentegels

Keukentegels worden over het algemeen toegepast als decoratie van de keukenwand. In de meeste gevallen plaatst men deze tegels tussen het aanrecht en de bovenste kastjes. Het grote voordeel van tegels is dat u deze makkelijk reinigt. Keukentegels bestelt over het algemeen in keramiek of natuursteen. De prijzen tussen deze materialen verschillen, evenals de kosten voor de wandtegels in vergelijking met vloertegels. Voor wand- en vloertegels van keramiek dient u te denken aan prijzen van €10,- en €15,- per m².

Keukendeurtjes vervangen De Meern

Keukendeurtjes

Door veelvuldig gebruik slijten keukendeurtjes relatief snel. In de meeste gevallen is dit op te lossen met een eenvoudige reparatie zoals het vernieuwen van de ophanging. Is een reparatie niet voldoende, dan dient u de keukendeurtjes compleet te vernieuwen. Keukendeurtjes zijn bij menig specialist uit De Meern verkrijgbaar in soorten en maten. Dit betekent dat u hiermee ook oneindig kunt variëren. Koop bijvoorbeeld meerdere deurtjes in dezelfde stijl, maar verschillende kleuren. Dit zorgt voor een uniek en speels resultaat. De keukenmontage van deze onderdelen is relatief simpel, u kunt dit zelf afhandelen.

Offertes aanvragen

Wilt u graag een keukenrenovatie uit laten voeren?

Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan! Ook voor nieuwe keukens en reparaties.

Offertes aanvragen
Kookeiland plaatsen

Kookeiland

Een kookeiland is eenvoudig bij nieuwe woningen in De Meern te installeren. Gaat het enkel om een keukenrenovatie? Dan kan het lastig zijn om het kookeiland te monteren. Dit heeft te maken met de benodigde aansluitingen voor gas, water (koud en warm), de waterafvoer en elektriciteit. Voordat u over gaat tot de renovatie van uw keukenruimte is het dus aan te raden contact te zoeken met een keukenmonteur die samen met u naar het keukenontwerp kijkt. Zo voorkomt u problemen achteraf. Onze specialisten dienen u graag van advies.

Keukenblok plaatsing

Keukenblok

Bent u van plan de huidige indeling van uw keukenruimte volledig om te gooien? Denk dan eens aan het veranderen van uw keukenblok. Zo kunt u wanneer u over genoeg ruimte beschikt opteren voor een kookeiland. Dit lever meer bewegingsmogelijkheden op, en u kan hiermee een open keuken afscheiden van de woonkamer. Een kookschiereiland is tevens een optie wanneer u het keukenblok in de breedte tegen één wand plaatst. Met behulp van online software is het bij verscheidene aanbieders mogelijk uw keukenblok volledig zelf samen te stellen in kleur en design.

afzuigkap De Meern

Afzuigkap

Bij de meeste keukens zit niet standaard een afzuigkap inbegrepen. Een afzuigkap kan echter een grote uitkomst bieden voor het verminderen van ongewenste etensluchten in huis. Wanneer u zelf enigszins handig bent, kunt u de montage van de afzuigkap zelf uitvoeren. Let hierbij goed op het aansluiten van de slang voor de luchtafvoer, en de elektronica. Afzuigkappen dienen aan een goed geaard contactpunt aangesloten te worden. Hebt u bij het aansluiten van de kap liever de hulp van een erkend keukenmonteur uit De Meern? Vraag dan via het webformulier om assistentie.

Keukenfrontjes vervangen De Meern

Keukenfrontjes vervangen

Voor het uitvoeren van een keukenrenovatie bestaan er vele opties, die allen hun eigen kostenplaatje met zich meebrengen. Eén van de goedkopere mogelijkheden is het vernieuwen van de keukenfrontjes. De frontjes vormen het voorste gedeelte van de keukendeurtjes. Door nieuwe keukenfrontjes te kiezen, zorgt u ervoor dat u in een handomdraai de stijl en aanblik van de keuken verandert. Kies bijvoorbeeld voor keukenfrontjes in een felle accentkleur, of ga juist voor keukenfrontjes met een houtdesign, om de landelijke stijl na te bootsen. Keukenfrontjes vindt u evenals keukendeurtjes gemakkelijk bij elke bouwmarkt in de regio.

Keukenknoppen vervangen

Keukengrepen en knoppen

Een andere budgetoplossing waar wij u graag over informeren is het aanpassen van de keukengrepen en knoppen. De keukengrepen vormen maar een klein onderdeel van de gehele keukenruimte, maar dragen wel bij aan de algehele stijl. Het vernieuwen van de keukengrepen leidt daarom al snel tot een enigszins veranderde aanblik. Over het algemeen kosten grepen en knoppen ongeveer €2,- tot €5,- als u deze nieuw koopt. Het is echter ook een optie om bij een tweedehandswinkel te kijken naar het aanbod. Soms vindt u hier keukenonderdelen voor maar vijftig cent, maar in goede staat.

Keukenkraan installeren De Meern

Keukenkraan vervangen

Is uw keukenkraan kapot? Dan kan een reparatie in de meeste gevallen uitkomst bieden. De reparatie van keukenkranen bestaat vaak uit de vervanging van het kraanleertje of het ontkalken van de binnenzijde van de keukenkraan. Wilt u graag een keukenkraan met meer mogelijkheden, zoals direct kokend water of een sproeier? Vraag dan een keukenmontage expert om hulp bij de installatie. Zo weet u zeker dat alle aansluiting direct goed zitten, en geniet u in korte tijd van een verhoogd wooncomfort. De kosten voor een Cooker liggen vrij hoog, ze beginnen bij €720,-.

Keukenlades De Meern

Keukenlade

Regelmatig krijgen wij van klanten de vraag of zij moeten kiezen voor keukenkastjes of keukenlades. Het antwoord hierop hangt af van de eisen die u aan de keukenruimte stelt. Zowel lades als kastjes kennen eigen voor- en nadelen. Met keukenlades, zoals de besteklade, profiteert u bijvoorbeeld van een gemakkelijker bereik, en hoeft u minder te bukken. Bovendien ziet u met een keukenlade, in één oogopslag wat u nodig hebt, en waar iets staat. Tegenwoordig bestaan er ook keukenlades met softclose ladegeleiders. Over het algemeen kiest men voor keukenkastjes in verband met de lagere kostprijs.

werkblad vervangen

Keukenblad vervangen

Bij de renovatie van keukens hoeft men niet perse te kiezen voor een volledige keukenrenovatie, het is ook een optie om alleen een paar onderdelen aan te passen. Vervang bijvoorbeeld alleen het werkblad. Het werkblad zal na ongeveer 10 jaar verouderen, wat betekent dat er krassen en scheuren in het oppervlak ontstaan. In deze scheuren zullen etensresten zich na verloop van tijd ophopen. Dit vergroot het risico op bacteriën en daarmee ziektes. Het vervangen van het werkblad is niet ingewikkeld, mits u zorgt voor een nieuw keukenblad met de zelfde bevestigingsmogelijkheden en afmetingen.

keukenrenovatie kosten

Kosten

Bij de renovatie van keukens hoeft men niet perse te kiezen voor een volledige keukenrenovatie, het is ook een optie om alleen een paar onderdelen aan te passen. Vervang bijvoorbeeld alleen het werkblad. Het werkblad zal na ongeveer 10 jaar verouderen, wat betekent dat er krassen en scheuren in het oppervlak ontstaan. In deze scheuren zullen etensresten zich na verloop van tijd ophopen. Dit vergroot het risico op bacteriën en daarmee ziektes. Het vervangen van het werkblad is niet ingewikkeld, mits u zorgt voor een nieuw keukenblad met de zelfde bevestigingsmogelijkheden en afmetingen.

Offertes aanvragen

Keukens van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Ook voor keukenrenovatie en repratie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offertes aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Onze keuken was kapot gegaan. Echter, de basis leek nog wel in orde. Dankzij Keuken Nu is deze geheel gerenoveerd. Door de reparatie is hij is weer als nieuw. En dat voor een fractie van de kosten van een nieuwe!
Paula Bos, De Meern
Voor onze nieuwbouwwoning konden we kiezen voor een standaardkeuken. Dit was niet echt onze smaak. Toen heeft mijn vrouw zelf haar eigen keuken getekend. Via deze service vonden we een monteur die hem heeft gerealiseerd. Het is een plaatje!
M. Klaver , Almere
Toch moeilijk om een goede keuken te vinden. Er zit veel prijsverschil tussen verschillende leveranciers. Makkelijk dat we door middel van 1 aanvraag, 5 offertes ontvingen van bedrijven uit de omgeving. Hoefden we niet alles 5x uit te leggen en krijgen we toch de beste deal. De Meern
Anne Boersma, De Meern
Voor ons nieuwe restaurant hebben we een professionele keuken laten plaatsen. Dit zijn prijzige keukens omdat ze aan allerlei eisen moeten voldoen. Dankzij deze service ontvingen we een fantastische uitvoering voor een goede prijs. Thanks!
Lorenzo Fafiani, Den Haag
Ons fornuis is ermee opgehouden. Dit was erg vervelend, dus wilden we snel een oplossing. Op maandag deden we een offerteaanvraag voor een nieuwe keukenapparatuur. Dinsdag hadden we al diverse offertes binnen. Zo snel had ik dat niet verwacht. Goede service.
Renée van Dieren, De Meern
We hebben al een mooi keukenblok, maar er mistte toch iets: een inbouwkoffiezetapparaat. Maar ja, is dat zomaar in te bouwen? Via het contactformulier konden we deze vraag bij specialisten neerleggen. En ja hoor, we ontvingen al vrij snel meerdere offertes van leveranciers met de oplossing. Veenendaal
Harm van Polen, Veenendaal
Wij zochten een specialist voor reparatie van het aanrechtblad, deze was versleten. Direct maar diverse keukenapparatuur vervangen. We zijn content met deze website. Vlotte reactie en vakkundig advies ontvangen. Precies wat er beloofd is eigenlijk.
Fam. De Vries, De Meern
Wij zochten al een tijdje een vakbedrijf voor een keukenrenovatie. Dit kwam eigenlijk maar niet van de grond. Uiteindelijk offertes aangevraagd en toen is alles in beweging gekomen. De renovatie is achter de rug en we zijn zeer content!
Fam. Stegeman, Zoetermeer
De frontjes van keukenkastjes lieten helaas los. Deze is nu door experts vervangen door een van de deelnemende bedrijven. De kwaliteit van het werk is tip top in orde en de prijs viel erg mee! Kortom, de volgende keer weer mochten we een vakman zoeken. De Meern
Fam. Wietkamp, De Meern
De keukenapparatuur was kapot, zowel de oven als de vaatwasser. We hebben een prijsopgave opgevraagd voor reparatie. De keukenmonteur belde ons, waarna een afspraak is gemaakt. Beide apparaten bleken gelukkig prima te repareren. Snel geholpen.
Fam. Harms, Hoorn

Actief in heel Nederland

Keuken Nu begon met een klein aantal leveranciers. De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een landelijk netwerk met meer dan 300 locaties. Dit aantal groeit nog steeds! Doordat wij een landelijke dekking hebben gerealiseerd, zijn er gegarandeerd verscheidene leveranciers in uw regio actief. Selecteer uw provincie en vraag meerdere offertes aan van bedrijven bij u uit de buurt.
Alle provincies

Hoe werkt het?

In ons netwerk zitten een groot aantal keukenleveranciers. Zodra u een offerteaanvraag doet, zet ons systeem deze door naar meerdere keukenspecialisten uit de omgeving van De Meern. Zij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw aanvraag. U ontvangt maximaal vijf offertes van verschillende leveranciers uit de regio waaruit u het beste aanbod kan kiezen. Kosteloos en geheel vrijblijvend.

Missie

Een kwaliteitskeuken voor ieder budget. Dat is waar Keuken Nu voor staat!

Vestigingen

Door heel het land werken wij vanuit meer dan 300 locaties. Om dit toch overzichtelijk voor u te houden zijn hieronder de grootste plaatsen uit uw provincie geselecteerd. Klik op de dichtstbijzijnde plaats om in contact te komen met lokale bedrijven.