Keukens Lemmer

Een keuken aanschaffen gebeurt niet zo vaak. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat informeren door meerdere specialisten. Wij helpen u daar bij. Wij beschikken over een netwerk van diverse keukenbedrijven uit Lemmer. Zoekt u een keukenmonteur voor keukenrenovatie of wilt u meer informatie over het maken van een eigen keukenontwerp? Stel vrijblijvend uw vragen via het contactformulier of vraag offertes aan. Uw aanvraag wordt direct doorgezet naar enkele bedrijven uit Lemmer. Zo weet u zeker dat u snel antwoord krijgt of offertes op maat ontvangt. Vergelijk de offertes op prijs en aanbod en selecteer de beste deal!

Offertes aanvragenBetreft het een renovatie of nieuwe keuken?

Welke opstelling heeft uw keuken? (*)

Wat wilt u renoveren? (*)
KeukendeurtjesKeukenbladApparatuurPlinten vervangen
Gewenste stijl keuken (*)
Binnen welke termijn wilt uw keuken laten renoveren? (*)
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met meerdere keukenspecialisten. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.
Terugbelverzoek keuken specialist

Keukens voor ieder budget

Een keuken aanschaffen gebeurt niet zo vaak. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat informeren door meerdere specialisten. Wij helpen u daar bij. Wij beschikken over een netwerk van diverse keukenbedrijven uit Lemmer. Zoekt u een keukenmonteur voor keukenrenovatie of wilt u meer informatie over het maken van een eigen keukenontwerp? Stel vrijblijvend uw vragen via het contactformulier of vraag offertes aan. Uw aanvraag wordt direct doorgezet naar enkele bedrijven uit Lemmer. Zo weet u zeker dat u snel antwoord krijgt of offertes op maat ontvangt. Vergelijk op prijs en aanbod en selecteer de beste deal!

  • Landelijk – denk hierbij aan ambachtelijke of steigerhouten keukens
  • Exclusief – bijvoorbeeld retro of grote Engelse keukens
  • Modern – RVS wordt hier veel gebruikt
  • Tijdloos – Klassieke keukens vormen hier een mooi voorbeeld van

Keukenontwerp

Toch liever geen keuken uit het boekje? Maak dan uw eigen keukenontwerp. Zo beslist u eigenhandig waar de keukenapparatuur als de koelkast, het fornuis en de oven wordt geplaatst. Toch liever een grote ladekast in plaats van standaard keukenkastjes? Alles is mogelijk bij uw keukenontwerp, ook in Lemmer. Let bij uw keukenontwerp wel op de huidige aansluitingen van gas en water. Uiteraard is alles om te leggen, maar daar hangt wel een prijskaartje aan. Verstandig is dus om de huidige opstelling te behouden.

Zelf een keukenontwerp maken

Zat van uw huidige keuken en geen interesse in standaard keukens? Maak dan eens zelf een keukenontwerp. Zo creëert u een keuken op maat helemaal naar wens. Vraag u zich af welke opties er bestaan? Vraag eens een aan ons gelieerde keukeninstallateur uit Lemmer. Wij helpen u graag!

Meerdere offertes aanvragen

Bent u geïnteresseerd geraakt in meer informatie over nieuwe keukens of wilt u toch meer weten over keukenrenovatie of reparatie? Neem dan direct contact op met een keukenspecialist uit Lemmer. Vul het contactformulier in en ontvang gratis en vrijblijvend informatie van enkele leveranciers uit de regio.

Keuken ontwerpen

Reparatie

Het veelvuldige gebruik van de keukenruimte zal ervoor zorgen dat op een gegeven moment defecten optreden. Hebt u niet de financiële middelen om een volledige keukenrenovatie of keukenmontage toe te passen? Een reparatie zorgt in veel gevallen voor een tijdelijke oplossing, waarmee u meestal nog wel enkele jaren vooruit kunt. Denk bij een reparatie onder meer aan het herstellen van de keukenfrontjes of het aanpassen van het werkblad. Laat de reparatie over aan een erkend keukenmonteur uit Lemmer voor het beste resultaat.

Keukenapparatuur Lemmer

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur is zeer aan veroudering onderhevig. In de meeste gevallen voldoet keukenapparatuur na een jaar of vijftien niet meer aan de geldende eisen, of het wooncomfort waar men vanuit gaat. Is het tijd om uw apparatuur te vervangen, maar hebt u maar een beperkt budget voor de renovatie? Ga dan eens langs bij een outletwinkel in Lemmer. Hier levert men keukenproducten tegen gereduceerd tarief. Combineert u de keukenapparatuur met een complete keukenmontage? Dan liggen de uiteindelijke investering hoger, maar betaalt u minder installatiekosten.

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

Toe aan iets nieuws, maar geen budget voor een hele nieuwe keuken? Een keukenrenovatie vormt wellicht dé oplossing! Doordat de basis opnieuw gebruikt wordt, bespaart u 40% tot 60% van de kosten. Onder de term keukenrenovatie vallen diverse klussen. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van de keukenfrontjes, het aanpassen van het keukenblad of de installatie van keukenapparatuur. Een keukenrenovatie vormt een goed alternatief voor een volledige keukenmontage, doordat u tegen een gereduceerd tarief wel het wooncomfort en het keukengebruik aanzienlijk verbetert!

Landelijke keuken

Landelijke keuken

Van veel klanten krijgen wij de vraag of een landelijke keuken niet gewoon een synoniem is voor een wat krappere ruimte waarbij hout is gebruikt als afwerking. Niets is echter minder waar. Landelijke keukens bieden warmte en geborgenheid, waarbij een huiselijk gevoel en nostalgische sfeer worden gecombineerd met modern gebruiksgemak. In een landelijke keuken werkt men de houten onderdelen af met unieke elementen. Een keukenrenovatie of keukenmontage voor deze keukenstijl brengt vaak aanzienlijke kosten met zich mee.

Houten keuken Lemmer

Houten

In menig keukenontwerp voor de renovatie van een keuken wordt vandaag de dag gebruik gemaakt van veel houten elementen, met name geproduceerd van steigerhout. Deze houten producten brengen rustieke sfeer in de keuken wat leidt tot ontspanning en comfort. Het nadeel van het hout is dat dit door het dagelijkse gebruik relatief snel slijt. Een keukenmonteur uit ons netwerk helpt u met een kleine reparatie of renovatie. Wil u graag steigerhout verwerken in uw keukenontwerp? Hou er dan rekening mee dat het een redelijk robuust materiaal is.

Moderne keuken

Moderne keuken

Bent u een groot fan van luxe keukenapparatuur en een strakke uitstraling? Dan is een moderne keukenruimte iets voor u. Onze leveranciers uit Lemmer hebben diverse moderne keukens in de aanbieding, waarbij zij gebruik maken van onder meer chroom, RVS en glas voor de renovatie of opbouw van keukenblokken, -kastjes, en –deurtjes. Een moderne keuken kan in zowel grijstinten als felle kleuren worden opgeleverd. Maak uw keuze en wij helpen u spoedig verder met de renovatie of installatie.

Keukenkastjes vernieuwen Lemmer

Keukenkastjes vervangen

Bent u van plan om uw keukenkastjes te vervangen? Dan is er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Een keukenmonteur uit ons netwerk heeft de belangrijkste renovatie aandachtspunten voor u op een rijtje gezet. Het is ten eerste belangrijk om bij de aanschaf van de nieuwe kastjes te letten op de afmetingen. Het is natuurlijk jammer als de nieuwe keukenkastjes niet passen. Ten tweede is het bij het vervangen van groot belang om de kastjes waterpas te plaatsen. Zowel op horizontaal vlak, als het kantelpunt naar achteren en voren.

Keukentegels Lemmer

Keukentegels

Binnen het keukenontwerp zijn naast de keuze voor keukenapparatuur en werkruimte eveneens de keukentegels van belang. Wanneer de keukentegels niet binnen het design passen, dan is de keukenruimte uiteindelijk een minder aantrekkelijke geheel. Keukentegels passen met name binnen een keuken in landelijke of boeren stijl. Daarnaast kunt u met grote tegels ook een zeer strakke uitstraling bereiken voor een modern of high end design. Bespaar op de kosten voor uw keukenrenovatie en schaf de keukentegels aan bij een outlet tegen gereduceerde kosten.

Keukendeurtjes Lemmer

Keukendeurtjes

Hebt u er wel eens op gelet hoe vaak u uw keukendeurtjes opent en sluit op een dag? Door veelvuldig gebruik komt het nog al eens voor dat de deurtjes slijten. Vaak is zo’n slijtage met een eenvoudige reparatie weer op te lossen. Het gaat dan om de reparatie van de ophanging, of het hernieuwd waterpas maken van de deurtjes. De vakmannen uit ons netwerk helpen u graag met een deze of een andere reparatie. Om slijtage en een (onnodige) reparatie van de keukendeurtjes te voorkomen kunt u deze ook verven. Hiermee verlengt u de levensduur.

Offertes aanvragen

Wilt u graag een keukenrenovatie uit laten voeren?

Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan! Ook voor nieuwe keukens en reparaties.

Offertes aanvragen
Kookeiland Lemmer

Kookeiland

Een kookeiland levert verschillende voordelen op, zoals meer werkruimte, en een afscheiding van een open keuken. Het is hierbij wel van belang dat uw kookeiland voldoet aan een aantal minimale eisen. Zo is het van belang dat u rekening houdt met bepaalde afmetingen. De diepte van een kookeiland moet bijvoorbeeld minimaal 100 centimeter zijn, en per element (spoelbak, kookplaat) dient u te rekenen op minstens zestig centimeter voor de lengte, exclusief dertig centimeter extra ruimte. Hebt u vragen over de mogelijkheden voor een kookeiland? Wij helpen u graag aan een voorlopig keukenontwerp.

Keukenblok plaatsen

Keukenblok

Veel aanbieders besteden enkel aandacht aan het ontwikkelen van keukenblokken voor standaard keukens. Een aantal van de bij ons aangesloten specialisten richten zich echter eveneens op een aangepast keukenblok voor in uw caravan, bungalow of in de bijkeuken. Het gaat dan om een eenvoudig keukenblok met een RVS wasbak. Ook als uw keuken een afwijkende vorm heeft, is het geen probleem om een keukenblok op maat te laten maken door één van de experts uit Lemmer. Van het herstellen van keukendeurtjes tot complete keukenmontage: de professionals draaien hier hun hand niet voor om.

afzuigkap monteren Lemmer

Afzuigkap

Een afzuigkap kan zowel als inbouw- en onderbouw model worden geplaatst tijdens uw keukenrenovatie. Een inbouwmodel staat ook bekend als geïntegreerde afzuigkap. Deze is weggewerkt in één van de keukenkasten boven het werkblad. Het meer gebruikelijke onderbouwmodel hangt onder een keukenkast of aan het plafond boven de kookplaat. Het vlakscherm is een platte uitvoering van de onderbouw afzuigkap. Een afzuigkap valt bij menig leverancier uit Lemmer onder keukenapparatuur en kan zowel met als zonder keukenmonteur worden geleverd. Met keukenmonteur behoudt u eerder de fabrieksgarantie.

Keukenfrontjes kapot

Keukenfrontjes vervangen

Wij gaven hierboven al de mogelijkheden aan voor het vernieuwen van de keukenkastjes en keukendeurtjes. Wist u echter dat het tevens een optie is om de keukenfrontjes aan te passen? De keukenfrontjes vormen het voorste gedeelte van de deurtjes. Door keukenfrontjes in een compleet andere stijl of kleur te monteren, creëert u in een handomdraai een geheel andere aanblik van de ruimte. Dit gedeelte van de keukenmontage is bovendien gemakkelijk zelf af te handelen. U hoeft dus niet contact op te nemen met een keukenmonteur. Schaf de frontjes eenvoudig aan bij de bouwmarkt.

Keukengrepen Lemmer

Keukengrepen en knoppen

Voor het renoveren van keukens bestaan er verscheidene budgetoplossingen. Met sommige kleine aanpassingen is het namelijk al mogelijk om de keuken een compleet nieuwe stijl aan te meten. Eén van de budgetoplossingen is het plaatsen van nieuwe keukengrepen en knoppen. Het monteren van andere knoppen lijkt weinig invloed te hebben, maar het verschil is toch best groot. Zeker als u dit klusje combineert met het verven van de keukendeurtjes of het installeren van keukenfrontjes, hebt u in een handomdraai een volledig aangepaste keukenruimte. Keukengrepen vindt u zowel bij bouwmarkten als bij tweedehandswinkels in Lemmer.

heetwaterkraan Lemmer

Keukenkraan vervangen

Eén van de kleinere onderdelen bij een renovatie is het vervangen van de keukenkraan. De traditionele keukenkranen hebben een koude en warme knop, waarmee u zelf bepaalt hoe heet het water wordt. Nieuwere keukenkranen werken soms op basis van een thermostaat kraan. Daarnaast is het bij nieuwere kranen mogelijk om te kiezen voor een model met sproeier en gewone straal. Een laatste innovatie op het gebied van keukenkranen waar wij u graag over willen informeren is de Quooker. Hiermee krijgt u direct kokend water, wat het gebruiksgemak van de keuken met sprongen verhoogt.

soft-close keukenlade

Keukenlade

Keukenlades vormen een zeer goed alternatief voor keukenkastjes, zeker voor mensen die minder makkelijk bewegen. Bij vele keukenkastjes is het namelijk lastig om pannen of potten uit het achterste gedeelte pakken. Een lade trekt u eenvoudig uit, waardoor u minder hoeft te bukken. Naast de standaard besteklade, bestaan er daarom tegenwoordig vele andere ladesoorten. Denk bijvoorbeeld aan een tweetraps lade voor het opslaan van houdbare producten, of laden met softclose ladegeleiders. Deze ladegeleiders werken op basis van een veer, waardoor de lade nooit hard dichtslaat. Meer weten? Wij informeren u met plezier.

Keukenblad plaatsen Lemmer

Keukenblad vervangen

Wist u dat het gebruik van oudere werkbladen een groot risico kan vormen op het gebied van hygiëne? Vaak ontstaan er op een gegeven moment krassen in het werkblad, waarin etensresten en daarmee bacteriën zich kunnen ophopen. De keukenmontage en –renovatie experts uit ons samenwerkingsverband in Lemmer raden daarom aan om minimaal eens in de 10 tot 15 jaar een nieuw keukenblad te laten monteren. Vaak is het een mogelijkheid om hiervoor de bevestigingsmiddelen van het oude werkblad te gebruiken. Vraag een ervaren keukenmonteur om hulp bij de installatie of een kleine reparatie.

keukenrenovatie prijs Lemmer

Kosten

De kosten voor een volledige keukenmontage of een wat kleinere renovatie, hangen van diverse factoren af. Zo is het bepalend hoeveel klussen u door een keukenmonteur laat uitvoeren, en welke materialen hij hiervoor nodig heeft. Een andere invloedsfactor is de staat waarin uw keuken op dit moment verkeert. Wilt u weten wat de kosten worden voor een keukenrenovatie bij u thuis? Aarzel dan niet om via ons contactformulier geheel vrijblijvend een paar prijsopgaven aan te vragen. Vergelijk deze zelf op basis van prijs en aanbod en vindt de keukenmonteur die bij u past!

Offertes aanvragen

Keukens van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Ook voor keukenrenovatie en reparatie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offertes aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Onze keuken was kapot gegaan. Echter, de basis leek nog wel in orde. Dankzij Keuken Nu is deze geheel gerenoveerd. Door de reparatie is hij is weer als nieuw. En dat voor een fractie van de kosten van een nieuwe!
Paula Bos, Lemmer
Voor onze nieuwbouwwoning konden we kiezen voor een standaardkeuken. Dit was niet echt onze smaak. Toen heeft mijn vrouw zelf haar eigen keuken getekend. Via deze service vonden we een monteur die hem heeft gerealiseerd. Het is een plaatje!
M. Klaver , Almere
Toch moeilijk om een goede keuken te vinden. Er zit veel prijsverschil tussen verschillende leveranciers. Makkelijk dat we door middel van 1 aanvraag, 5 offertes ontvingen van bedrijven uit de omgeving. Hoefden we niet alles 5x uit te leggen en krijgen we toch de beste deal. Lemmer
Anne Boersma, Lemmer
Voor ons nieuwe restaurant hebben we een professionele keuken laten plaatsen. Dit zijn prijzige keukens omdat ze aan allerlei eisen moeten voldoen. Dankzij deze service ontvingen we een fantastische uitvoering voor een goede prijs. Thanks!
Lorenzo Fafiani, Den Haag
Ons fornuis is ermee opgehouden. Dit was erg vervelend, dus wilden we snel een oplossing. Op maandag deden we een offerteaanvraag voor een nieuwe keukenapparatuur. Dinsdag hadden we al diverse offertes binnen. Zo snel had ik dat niet verwacht. Goede service.
Renée van Dieren, Lemmer
We hebben al een mooi keukenblok, maar er mistte toch iets: een inbouwkoffiezetapparaat. Maar ja, is dat zomaar in te bouwen? Via het contactformulier konden we deze vraag bij specialisten neerleggen. En ja hoor, we ontvingen al vrij snel meerdere offertes van een leverancier met de oplossing. Veenendaal
Harm van Polen, Veenendaal
Wij zochten een specialist voor reparatie van het aanrechtblad, deze was versleten. Direct maar diverse keukenapparatuur vervangen. We zijn content met deze website. Vlotte reactie en vakkundig advies ontvangen. Precies wat er beloofd is eigenlijk.
Fam. De Vries, Lemmer
Wij zochten al een tijdje een vakbedrijf voor een keukenrenovatie. Dit kwam eigenlijk maar niet van de grond. Uiteindelijk offertes aangevraagd en toen is alles in beweging gekomen. De renovatie is achter de rug en we zijn zeer content!
Fam. Stegeman, Zoetermeer
De frontjes van keukenkastjes lieten helaas los. Deze is nu door experts vervangen door een van de deelnemende bedrijven. De kwaliteit van het werk is tip top in orde en de prijs viel erg mee! Kortom, de volgende keer weer mochten we een vakman zoeken. Lemmer
Fam. Wietkamp, Lemmer
De keukenapparatuur was kapot, zowel de oven als de vaatwasser. We hebben een prijsopgave opgevraagd voor reparatie. De keukenmonteur belde ons, waarna een afspraak is gemaakt. Beide apparaten bleken gelukkig prima te repareren. Snel geholpen.
Fam. Harms, Hoorn

Actief in heel Nederland

Keuken Nu begon met een klein aantal leveranciers. De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een landelijk netwerk met meer dan 300 locaties. Dit aantal groeit nog steeds! Doordat wij een landelijke dekking hebben gerealiseerd, zijn er gegarandeerd verscheidene leveranciers in uw regio actief. Selecteer uw provincie en vraag enkele prijsopgaven aan bij vakmannen uit de buurt.
Alle provincies

Hoe werkt het?

In ons netwerk zitten een groot aantal keukenleveranciers. Zodra u een offerteaanvraag doet, zet ons systeem deze door naar meerdere keukenspecialisten uit de omgeving van Lemmer. Zij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw aanvraag. U ontvangt maximaal vijf offertes van verschillende leveranciers uit de regio waaruit u het beste aanbod kan kiezen. Kosteloos en geheel vrijblijvend.

Missie

Een kwaliteitskeuken voor ieder budget. Dat is waar Keuken Nu voor staat!

Vestigingen

Door heel het land werken wij vanuit meer dan 300 locaties. Om dit toch overzichtelijk voor u te houden, ziet u hieronder de grootste plaatsen uit uw provincie. Klik op de dichtstbijzijnde plaats om in contact te komen met lokale bedrijven.